Facebook Pixel Ολυμπιακός - ΑΕΚ: "Ποιος Ολυμπιακός; Ο Μεγιάδο υπογράφει... - Άκυρο σε ΠΑΟ - Δεν ξανάγινε στην Ελλάδα"
| 2019-10-12 19:08:00

"Ποιος Ολυμπιακός; Ο Μεγιάδο υπογράφει... - Άκυρο σε ΠΑΟ - Δεν ξανάγινε στην Ελλάδα"

του Γιώργου Κτενά
"Ποιος Ολυμπιακός; Ο Μεγιάδο υπογράφει... - Άκυρο σε ΠΑΟ - Δεν ξανάγινε στην Ελλάδα"

Θα γίνει "κλοπή" απ' τον ΟΦΗ; "Τα ίδια έγραφαν και για Φερέιρα...".

Την άποψη ότι είναι σενάριο επιστημονικής φαντασίας το ενδιαφέρον από Ολυμπιακό και ΑΕΚ για τον Μεγιάδο, εξέφρασε με δηλώσεις του στο sportdog ο Μανώλης Σαρρής.

Άριστος γνώστης στα θέματα που αφορούν τον ΟΦΗ, ο Μ. Σαρρής μίλησε ακόμα για τον χαρακτήρα τού παίκτη και το δέσιμο που έχει με τον κρητικό σύλλογο και το Ηράκλειο, ενώ αναφέρθηκε και στην περίπτωση του Κοσμά Τσιλιανίδη που διανύει εξαιρετική σεζόν με τον σύλλογο.

"Ο ΟΦΗ τον πρώτο λόγο για Μεγιάδο - Δεν ενδιαφέρεται καμιά ομάδα"

"Τον Μεγιάδο τον έφερε στον ΟΦΗ ο Νίκος Παπαδόπουλος. Υπάρχει ρήτρα στο συμβόλαιό του αλλά ο ΟΦΗ έχει τον πρώτο λόγο έτσι κι αλλιώς πάντα στην εποχή Μπούση. Δεν είναι υψηλή η ρήτρα, ήταν 500.000 ευρώ φέτος το καλοκαίρι και ο ΟΦΗ την έριξε σε μέτρα που μπορεί να την πληρώσει", ανέφερε στο αρχικό του σχόλιο ο δημοσιογράφος των Gentikoule και Athletic Radio και συμπλήρωσε για τον χαρακτήρα του Μεγιάδο:

"Είναι πολύ καλός οικογενειάρχης, πολύ καλό παιδί. Όσο και να φαίνεται εντός γηπέδου δυναμικός κ.λπ., τόσο είναι ήρεμος εκτός γηπέδου. Έχει δεθεί με το Ηράκλειο, με τον ΟΦΗ. Δεν είχε αγωνιστεί ξανά σε ομάδα εκτός Αργεντινής. Έκανε τρομερή χρονιά πέρσι και ο ΟΦΗ τον κράτησε πολύ εύκολα. Είναι τέτοια η δυναμική του ΟΦΗ με τους δύο Σαμαράδες και τον Πουρσανίδη, που διαπραγματεύεται αλλιώς. Όπως με τον Φερέιρα πέρσι. Που τον είχε κλείσει ο ΟΦΗ και έγραφαν στην Αθήνα ότι ενδιαφέρεται η ΑΕΚ".

Για τον Μεγιάδο φαίνεται ότι υπάρχει ενδιαφέρον από Ολυμπιακό και ΑΕΚ. Μπορούμε να πούμε κάτι παραπάνω για το αν ισχύουν ή όχι τα συγκεκριμένα ρεπορτάζ.

"Πιστεύω ότι δεν ενδιαφέρεται καμιά ομάδα για τον Μεγιάδο και όλα αυτά είναι σενάρια επιστημονικής φαντασίας. Ο ΟΦΗ έδειξε ότι όποιον παίκτη θέλει τον κρατάει, φάνηκε με Φερέιρα, Νέιρα, Μεγιάδο. Δεν φεύγουν οι παίκτες από τον ΟΦΗ, είναι απόλυτα επαγγελματικό το περιβάλλον του, είναι το καλύτερο στην Ελλάδα. Από συνθήκες άγχους, πίεσης, καθημερινότητας, δεν υπάρχει ανασφάλεια καθώς όλοι μιλάνε μόνο για μπάλα εδώ. Η παρουσία του Γιάννη Σαμαρά τον έπεισε κατευθείαν να συνεχίσει στον ΟΦΗ". 

"Ο Τσιλιανίδης επέλεξε ΟΦΗ, όχι Παναθηναϊκό - Δεν έχει φτάσει στο 100%"

Ο ΟΦΗ έχει στις τάξεις του τον Κοσμά Τσιλιανίδη που φέτος διανύει εξαιρετική σεζόν. Το καλοκαίρι υπήρχαν δημοσιεύματα που έλεγαν ότι τον είχε "κόψει" ο Παναθηναϊκός. Είναι αλήθεια;

"Η αλήθεια είναι ότι ο ΟΦΗ τον είχε κλείσει, ήταν πρώτη η μεταγραφή του. Ο Παναθηναϊκός τον ήθελε, ενώ υπήρχε ενδιαφέρον από Ατρόμητο και Άρη, αλλά ο ίδιος ο παίκτης επέλεξε τον ΟΦΗ. Ο Τσιλιανίδης το έλεγε ότι ήθελε να πάει σε ομάδα που να κάνει το βήμα παραπάνω στην καριέρα του μετά τον Αστέρα. Κι έλεγε ότι ο ΟΦΗ τού δίνει την ευκαιρία για να κάνει το βήμα παραπάνω, καθώς ο ΟΦΗ χρόνο με τον χρόνο γιγαντώνεται. Είναι στην καλύτερη φάση του, έχει βάλει σε έξι ματς τέσσερα γκολ. Υπάρχει εμπιστοσύνη στον ΟΦΗ σε παίκτες τύπου Τσιλιανίδη, που είναι από τους καλύτερους Έλληνες ποδοσφαιριστές. Το λέει στο περιβάλλον του ότι αισθάνεται δικαιωμένος για την απόφαση να έρθει στον ΟΦΗ. Τον έπεισε ο Γιάννης Σαμαράς από την πρώτη επαφή που είχαν".

Τέλος θέλω να μου πεις δύο λόγια για τον ΟΦΗ και τη φετινή του πορεία.

"Δεν είναι ευχάριστη έκπληξη η πορεία του ΟΦΗ, πολύ απλά γιατί μιλάμε για τον ΟΦΗ. Αν ήταν ο Βόλος, η Λαμία ή κάποια νεοφώτιστη ομάδα θα μπορούσε να αποτελέσει ευχάριστη έκπληξη. Ο ΟΦΗ έχει δυναμική μεγάλης ομάδας, διοικητική και οικονομική ηρεμία, έχει ένα τεράστιο ποδοσφαιρικό πρότζεκτ σε εξέλιξη που δεν υπάρχει όμοιό του στην Ελλάδα. Η ομάδα επέστρεψε στην κανονικότητά της, άρα δεν είναι έκπληξη ο,τι συμβαίνει. Η πορεία του μέχρι τώρα είναι το αποτέλεσμα της δουλειάς που γίνεται από το καλοκαίρι, που επέλεξε ο Γιάννης Σαμαράς επέλεξε τον Γιώργο Σίμο ως προπονητή. Είναι ο ποδοσφαιρικός γιος του, έχει περάσει περισσότερο χρόνο με τον Γιώργο Σίμο παρά με τον Γιώργο Σαμαρά ο Γιάννης Σαμαράς. Στην ομάδα όλα κυλούν με κάθε λεπτομέρεια, τίποτα δεν είναι στην τύχη, γι' αυτό και δεν είναι έκπληξη η πορεία της. Μάλιστα, θέλω να πω ότι δεν έχει φτάσει ακόμα στο 100% ο ΟΦΗ".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ξαφνική "οβίδα" στον Ολυμπιακό - Τα... έσπασε με κορυφαίο παίκτη - Τι θα κάνει ο Μαρινάκης;

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags