Facebook Pixel Σάλος με τη στήριξη Τούρκων διεθνών στον Ερντογάν - "Έτοιμοι να γίνουμε στρατιώτες"! (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2019-10-12 19:33:00

Σάλος με τη στήριξη Τούρκων διεθνών στον Ερντογάν - "Έτοιμοι να γίνουμε στρατιώτες"! (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Σάλος με τη στήριξη Τούρκων διεθνών στον Ερντογάν - "Έτοιμοι να γίνουμε στρατιώτες"! (ΒΙΝΤΕΟ)

Παγκόσμια κατακραυγή εν μέσω βομβαρδισμών στη Συρία.

Την ώρα που οι στρατιωτικές επιχειρήσεις της Τουρκίας κατά των Κούρδων στη Συρία έχουν σημάνει παγκόσμιο συναγερμό, οι διεθνής και ο προπονητής της Εθνικής Τουρκίας εκφράζουν τη στήριξή τους στον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

Η Τουρκία επικράτησε χθες της Αλβανίας με 1-0 σε παιχνίδι για τα προκριματικά του Euro 2020, με τους ποδοσφαιριστές της ομάδας να πανηγυρίζουν με στρατιωτικό το γκολ του Τσενκ Τοσούν που έκρινε την αναμέτρηση!

Μετά τη λήξη του αγώνα, ο προπονητής της Εθνικής Τουρκίας, Σενιόλ Γκιουνές, φέρεται να μίλησε τηλεφωνικά με τον Ερντογάν, εκφράζοντας τη στήριξή του στις πολεμικές επιχειρήσεις της χώρας και τονίζοντας χαρακτηριστικά ότι "Αν υπάρξει ανάγκη να κάνουμε το καθήκον μας, είμαστε έτοιμοι να γίνουμε στρατιώτες".

Σάλος προκλήθηκε και με ανάρτηση του Τούρκου διεθνή, Ιρφάν Καχβετσί, ο οποίος αφιέρωσε τη νίκη στους Τούρκους στρατιώτες.

Διαβάστε αναλυτικά το μήνυμα του:

"Η μάχη μας είναι πολλά παραπάνω από το ποδόσφαιρο. Παίζουμε για αυτήν την σημαία, για αυτό το έθνος και για όσους αψηφούν τους ήρωες στρατιώτες μας. Τους αποδίδουμε χαιρετισμό. Μακάρι ο Αλάχ να σας βοηθήσει. Ο Αλάχ να δώσει κουράγιο για τους οσιομάρτυρές μας που έπεσαν στην μάχη.

Υπομονή και κουράγιο αλλά και συλλυπητήρια στις οικογένειές τους. Ευτυχώς για εμάς κάναμε ένα πολύ σημαντικό βήμα με αυτή τη νίκη. Ήταν μία νίκη που γιάτρεψε την καρδιά της ομάδας μας. Θέλουμε να εκπροσωπήσουμε την χώρα μας με τον καλύτερο τρόπο στο Euro2020 και φυσικά με τα καλύτερα αποτελέσματα".

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags