Facebook Pixel ΠΑΟΚ - Δημήτρης Λημνιός: "Ρουκέτα" στην Τούμπα με τον Έλληνα άσο - Αυτοί δίνουν τα εκατομμύρια
| 2019-10-12 20:38:00

"Ρουκέτα" στην Τούμπα με Έλληνα άσο - Αυτοί δίνουν τα εκατομμύρια - Δεν είναι ο Γιαννούλης

του Λάζαρου Γεωργίδη
"Ρουκέτα" στην Τούμπα με Έλληνα άσο - Αυτοί δίνουν τα εκατομμύρια - Δεν είναι ο Γιαννούλης

Παραμιλάνε όλοι μαζί του. Ποιος κάνει το deal. Αποκάλυψη!

Ένα από τα πρόσωπα της σεζόν στον ΠΑΟΚ είναι ο Δημήτρης Λημνιός, ο οποίος «τράβηξε από τα μαλλιά» την ευκαιρία που πήρε από τον Αμπέλ Φέρειρα και μονιμοποιήθηκε στην ενδεκάδα του Δικεφάλου, όντας μάλιστα ένας από τους κορυφαίους της ομάδας του.

Ο Έλληνας διεθνής κέρδισε με το… σπαθί του φανέλα βασικού, αφήνοντας τον Λέο Ζαμπά στον πάγκο. Οι εμφανίσεις του, ειδικά αυτή στο μεγάλο ντέρμπι με την ΑΕΚ, δεν πέρασαν απαρατήρητες, με αποτέλεσμα οι μετοχές του να ανεβούν κατακόρυφα στις ευρωπαϊκές αγορές.

Ειδικά στην Ιταλία ο Λημνιός φέρεται να έχει ουκ ολίγους θαυμαστές, με πληροφορίες να αναφέρουν ότι ομάδες της Serie A «ψάχνονται» για τον εξτρέμ του ΠΑΟΚ.

Συγκεκριμένα, υπάρχουν τρεις ιταλικοί σύλλογοι που έχουν εκδηλώσει έντονο ενδιαφέρον για τον Λημνιό, το όνομα του οποίου είναι σημειωμένο στα μπλοκάκια τους.

Ο 21χρονος προτάθηκε στους Ιταλούς από τον διάσημο μάνατζέρ του, Φάλι Ραμαντάνι, που διαθέτει την απαραίτητη επιρροή και τις γνωριμίες για να προωθήσει τον ταλαντούχο παίκτη σε μεγάλες αγορές.

Οι προαναφερθείσες ομάδες έχουν αρχίσει να κάνουν τα σχετικά τηλέφωνα και να βολιδοσκοπούν τον Λημνιό. Το σκάουτινγκ στον διεθνή εξτρέμ αναμένεται να ενταθεί στη συνέχεια της σεζόν και εάν ο παίκτης συνεχίσει στον ίδιο ρυθμό, θεωρείται… θέμα χρόνου να «σκάσει» πρόταση από Ιταλία στον ΠΑΟΚ!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τρομερή αποκάλυψη: Αυτή θα είναι η πρώτη μεταγραφή του ΠΑΟΚ - Τον έδειξε κατά λάθος το PAOK-tv!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags