Facebook Pixel Τι συμβαίνει με Ραντζέλοβιτς-Μαρτίνς στον Ολυμπιακό;
| 2019-10-13 14:30:00

"ΣΟΚ" για αστέρι στο λιμάνι - "Καψώνι" από Μαρτίνς - Τον "έφαγε" ο ΠΑΟ - Θέλει προσοχή!

του Παναγιώτη Νικολάου
"ΣΟΚ" για αστέρι στο λιμάνι - "Καψώνι" από Μαρτίνς - Τον "έφαγε" ο ΠΑΟ - Θέλει προσοχή!

Τα πάνω-κάτω με πιτσιρικά. Γιατί "τελείωσε". Όλο το παρασκήνιο.

Με μεγάλες προσδοκίες ξεκίνησε τη φετινή σεζόν ο Λάζαρ Ραντζέλοβιτς, ο οποίος χρησιμοποιήθηκε αρκετά από τον Πέδρο Μαρτίνς στα ευρωπαϊκά ματς του Ολυμπιακού το καλοκαίρι, δείχνοντας πτυχές του πλούσιου ταλέντου του.

Ο Σέρβος μέσος έκανε το "ξεπέταγμα" στο παιχνίδι κόντρα στην Κράσνονταρ για τα play off του Champions League, σημειώνοντας δύο από τα τέσσερα γκολ των Ερυθρόλευκων στο ματς, που τους έδωσε το εισιτήριο για τους ομίλους της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.



Έκτοτε, ο 22χρονος μεσοεπιθετικός έχει πάρει ελάχιστο χρόνο συμμετοχής από τον Μαρτίνς και μάλιστα στα τελευταία τρία ματς κόντρα σε Λαμία, Ερυθρό Αστέρα και Άρη έμεινε εκτός "ερυθρόλευκης" αποστολής.

Ο τεχνικός των Πειραιωτών τον χρησιμοποίησε για τελευταία φορά ως αλλαγή στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, όπου έχει παράπονα για τη συμπεριφορά του στο τακτικό κομμάτι και αυτός ήταν ο κύριος λόγος που τον άφησε για ένα διάστημα εκτός αγώνων ώστε να βρει ξανά τα πατήματά του.

Ο Σέρβος φαίνεται πως θα πρέπει να δουλέψει αρκετά για να βελτιωθεί σε κάποιους τομείς του παιχνιδιού του, προκειμένου να δείξει στον Μαρτίνς αυτά που του ζητάει για να τον συμπεριλάβει ξανά στα βασικά πλάνα του.



Βέβαια, είναι πολύ σημαντικό να καταλάβει ότι ακόμα ότι είναι μικρός και λογικό είναι να υπάρχουν ορισμένα σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή του, ωστόσο δεν αποκλείεται στα επόμενα τρία ματς του Ολυμπιακού, που είναι σε διάστημα εννιά ημερών (με ΟΦΗ, Μπάγερν και ΑΕΚ) να χρησιμοποιηθεί από τον Πέδρο Μαρτίνς, στο πλαίσιο του rotation που αναμένεται να κάνει ο Πορτογάλος τεχνικός.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: "Έγκλημα" στον Ολυμπιακό με τον... ΠΑΟΚτσή - Κάνει "όργια" στο εξωτερικό - Λέτε να γυρίσει πίσω;

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags