Facebook Pixel Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός: Μία ανάσα από Ολυμπιακό έφτασε ο Μολό - Θερμή εισήγηση Ισά - Παρασκήνιο-φωτιά
| 2019-10-13 17:05:00

Απίστευτο: Μία ανάσα από Ολυμπιακό ο Μολό - Θερμή εισήγηση Ισά - Παρασκήνιο-φωτιά

του Παναγιώτη Νικολάου
Απίστευτο: Μία ανάσα από Ολυμπιακό ο Μολό - Θερμή εισήγηση Ισά - Παρασκήνιο-φωτιά

Είναι αδιαμφησβήτητα ένας πολύ ποιοτικός παίκτης...

Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός: Νέο ξεκίνημα στις σχέσεις του με τους Γιώργο Δώνη και Νίκο Νταμπίζα αποφάσισε να κάνει ο Γιοάν Μολό μετά από το πειθαρχικό παράπτωμα που υπέπεσε και ανάγκασε τον κόουτς του Παναθηναϊκού να τον αφήσει εκτός πλάνων για το παιχνίδι με την Ξάνθη.

Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ, ο ταλαντούχος ποδοσφαιριστής υπέπεσε σε σοβαρό πειθαρχικό παράπτωμα, κάτι που παραδέχθηκε και ο προπονητής στη συνέντευξη Τύπου μετά το ματς με τους Ακρίτες.

Ο Γάλλος εξτρέμ ωστόσο κατάλαβε το λάθος του και απολογήθηκε στους δύο άνδρες και πλέον αναμένεται να μπει ξανά στα σχέδια του Δώνη για τα επόμενα παιχνίδια του Τριφυλλιού μετά τη διακοπή για τις εθνικές ομάδες.



Ο 30χρονος έδειξε με την εμφάνισή του κόντρα στον Ολυμπιακό (όπου πέτυχε και το γκολ με πέναλτι) ότι μπορεί να βοηθήσει σημαντικά τον Παναθηναϊκό και να αποτελέσει ιδανική λύση στα εξτρέμ, όντας πολύ ποιοτικός, κάτι που ήξερε ο Νίκος Νταμπίζας όταν αποφάσιζε να ασχοληθεί με την περίπτωσή του.

Πάντως, ο τεχνικός διευθυντής του Τριφυλλιού δεν είναι ο μόνος που πίστεψε στον Μολό, καθώς ο Πιέρ Ισά είχε προσπαθήσει πριν αρκετά χρόνια να φέρει τον παίκτη στον Ολυμπιακό, παρότι από τότε τον ακολουθούσε και δικαίως όπως φαίνεται από τη μέχρι τώρα καριέρα του, αλλά και από τη σύντομη θητεία του στους Πράσινους, η ετικέτα του... οξύθυμου. Ο Μολό ήταν από τις βασικές και επίμονες εισηγήσεις του Ισά στον Ολυμπιακό, όμως τελικά η περίπτωσή του δεν ευδοκίμησε.

Και φυσικά θα παραμείνει άγνωστο το αν θα "έπιανε" τότε στο λιμάνι, παρότι ήταν αρκετά μικρότερος και περισσότερο αυτό που λέμε "στα ντουζένια του"...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Ξαφνική βόμβα στον ΠΑΟ - Θέλει να φύγει παικταράς - Έχει πρόταση - Θα... σαλτάρει ο Δώνης!


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags