14/10/19 - 18:26

"Πόλεμος" Ξάνθη με Άρη - Στα δικαστήρια οι δύο ομάδες - Σοβαρή καταγγελία για πλαστά εισιτήρια

"Καυστική" ανακοίνωση των Ακριτών.

Sportdog Team
"Πόλεμος" Ξάνθη με Άρη - Στα δικαστήρια οι δύο ομάδες - Σοβαρή καταγγελία για πλαστά εισιτήρια
1.031views 0shares

Ξάνθη - Άρης: Σε ανακοίνωση κατά του Άρη προχώρησε η Ξάνθη, εξηγώντας τους λόγους που αποφάσισε να μην παραχωρήσει εισιτήρια στους φιλοξενούμενους για το προσεχές παιχνίδι της Κυριακής.

Όπως αναφέρουν οι Ακρίτες, οι δύο ομάδες βρίσκονται στα δικαστήρια για την υπόθεση 260 πλαστών εισιτηρίων, που εκκρεμεί από την περσινή αναμέτρηση των δύο ομάδων στην Ξάνθη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Προς αποκατάσταση της αλήθειας και με απόλυτο σεβασμό, τόσο στο ποδόσφαιρο όσο και στους φιλάθλους – οπαδούς αυτού, η ΠΑΕ ΞΑΝΘΗ ενημερώνει τον κόσμο του ΑΡΗ, εφόσον η ΠΑΕ ΑΡΗΣ δεν έχει την υπευθυνότητα να το πράξει και αρκείται σε αναληθή και ασαφή δημοσιεύματα, ότι ο λόγος για τον οποίο δεν παραχωρήθηκε κερκίδα (χορήγηση εισιτηρίων) στην ΠΑΕ ΑΡΗΣ είναι η εκκρεμότητα 260 πλαστών εισιτηρίων από τον περσινό αγώνα ΞΑΝΘΗ –ΑΡΗΣ.

Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ δεν ανέλαβε την ευθύνη των πράξεων των οπαδών της και η υπόθεση βρίσκεται στα δικαστήρια. Ως εκ τούτου, ας μας εξηγήσει η ΠΑΕ ΑΡΗΣ με ποια λογική θα «έπρεπε» η ΠΑΕ ΞΑΝΘΗ και η κάθε ΠΑΕ που βρίσκεται σε μια τέτοια διαδικασία, να χορηγήσει εισιτήρια. 


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ