Facebook Pixel ΠΑΟΚ - Δημήτρης Λημνιός: Ψήνεται πώληση ρεκόρ - Πόσα θέλει ο Σαββίδης
| 2019-10-15 18:04:00

Θα γίνει... Ολυμπιακός - Ψήνεται πώληση ρεκόρ στον ΠΑΟΚ - Ήταν "τελειωμένος" - Πόσα θέλει ο Ιβάν

του Λάζαρου Γεωργίδη
Θα γίνει... Ολυμπιακός - Ψήνεται πώληση ρεκόρ στον ΠΑΟΚ - Ήταν "τελειωμένος" - Πόσα θέλει ο Ιβάν

Παραμιλάει η Ευρώπη. Κίνηση-ματ στην Τούμπα. Διάβασε τα πάντα!

ΠΑΟΚ - Δημήτρης Λημνιός: Δεν ήθελε... γυαλιά για να καταλάβει κανείς πως ο Δημήτρης Λημνιός ήταν ο καλύτερος της Εθνικής, ο πλέον επικίνδυνος της ποδοσφαιριστής, στο ματς του Σαββάτου με την Ιταλία. Επιστέγασμα η εμφάνιση του, στο ντεμπούτο του ως βασικός με τη γαλανόλευκη, της εξαιρετικής κατάστασης στην οποία βρίσκεται και με τον ΠΑΟΚ.

Πολλά τα σκαμπανεβάσματα της μέχρι στιγμής θητείας του στον Δικέφαλο. Από την πρώτη ελπιδοφόρα σεζόν, στην παραλίγο απαξίωση με τον Στανόγεβιτς, στη… λύτρωση με τον Λουτσέσκου στον πάγκο και τη "μετάλλαξη" του από έναν απείθαρχο ακραίο επιθετικό σε έναν ώριμο τακτικά, σύγχρονο εξτρέμ, ο Λημνιός βιώνει από το ξεκίνημα της φετινής σεζόν το peak του στην Τούμπα.

Άγνωστος στην ευρωπαϊκή αγορά δεν είναι. Από τότε που ξεπήδησε από τις ακαδημίες του Ατρομήτου "σκανάρεται" συστηματικά, ωστόσο η αστάθεια στην απόδοσή του, αλλά και το γεγονός πως δεν μονιμοποιήθηκε στην ενδεκάδα του Δικεφάλου, δεν επέτρεψαν ποτέ σε κάτι περισσότερο από επιβεβαίωση του τσεκαρίσματος.

Πλέον όμως, μετά και τη σαββατιάτικη εμφάνιση του -σε κορυφαίο επίπεδο ανταγωνισμού, που δεν υπάρχει κακά τα ψέματα στο ελληνικό πρωτάθλημα, όπου πλέον αγωνίζεται αποκλειστικά ο ΠΑΟΚ- υπάρχει εύλογα μεγάλη κινητικότητα γύρω από τον διεθνή εξτρέμ.

Κινητικότητα η οποία πέραν του (δεδομένου) ενδιαφέροντος ευρωπαϊκών συλλόγων (ας εστιάσουμε σε ομάδες από Γαλλία και Πορτογαλία για τώρα…) δημιουργεί και σχετική κινητικότητα και στους νταμπλούχους Ελλάδας. Βλέπετε, το συμβόλαιο του Λημνιού ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2021, κάτι που σημαίνει ότι το ερχόμενο καλοκαίρι θα είναι καταλυτικό για τον 21χρονο άσο, αφού είτε θα πρέπει να πωληθεί είτε θα μπει σε διαδικασία ανανέωσης με τον Δικέφαλο.

Το συμβόλαιό του αναπροσαρμόστηκε το περασμένο φθινόπωρο, με υπερδιπλασιασμό των αποδοχών του και τριπλασιασμό της ρήτρας του, η οποία από τα 5 εκατ. ευρώ πήγε στα 15. Προφανώς δεν τίθεται θέμα ενδιαφέροντος ή πρότασης που να αγγίζει αυτά τα επίπεδα, ωστόσο με την προϋπόθεση πως ο Λημνιός συνεχίζει με το πόδι πατημένο στο γκάζι και με δεδομένο πως είναι γνωστός στο ευρωπαϊκό στερέωμα, οι ιθύνοντες του Δικεφάλου θα πρέπει να προετοιμάζονται ήδη για ένα καθοριστικό αναφορικά με το μέλλον του περιουσιακού τους στοιχείου ερχόμενο καλοκαίρι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Αυτός θα είναι η "μπόμπα" του Σαββίδη - Τον ζήτησε ο Φερέιρα, τα... σκάει άμεσα ο Ιβάν!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags