Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Τρελό "κόλλημα" με Κολοβό, "τέλος" Βέργος, Καμπετσής
| 2019-10-16 15:19:00

Τρελό "κόλλημα" με Κολοβό - Τον... ζάλισε ο Δώνης - "Τρέμει" Περέα - "Τέλος" Βέργος και Καμπετσής!

του Νίκου Στεργίου
Τρελό "κόλλημα" με Κολοβό - Τον... ζάλισε ο Δώνης - "Τρέμει" Περέα - "Τέλος" Βέργος και Καμπετσής!

Αποφάσεις-φωτιά στον ΠΑΟ. Γιατί... ξεφορτώνει. "Κλικ" εδώ.

Παναθηναϊκός: Ως "ψευτοεννιάρι", φορ, στην κορυφή της επίθεσης, ο Δημήτρης Κολοβός δεν είχε  παίξει ποτέ στην καριέρα του. Το... πρωτοπάθε, μπαίνοντας αλλαγή στη Νέα Σμύρνη στη νίκη του "τριφυλλιού" επί του Πανιωνίου. Δεν... έθελξε, προφανώς όμως το αποτέλεσμα έδωσε στον Γιώργο Δώνη την απαραίτητη πίστη, σε συνδυασμό και με την ανετοιμότητα του Φεντερίκο Μακέντα, να τον ξεκινήσει στον συγκεκριμένο ρόλο και κόντρα στην Ξάνθη. Ένα ημίχρονο τον κράτησε στο γήπεδο, αφού δεν έκανε κάτι το χρήσιμο για τους "πράσινους".

Ήδη, σε έξι ματς, ο διεθνής μέσος έχει προλάβει να χρησιμοποιηθεί σε τέσσερις θέσεις! Εξτρέμ, δεύτερος επιθετικός, στο κέντρο και στην κορυφή της επίθεσης. Πασίδηλο πως δεν βρίσκεται σε καθόλου καλό φεγγάρι και πως όλη αυτή η... ανακατωσούρα δεν τον βοηθάει να βρει ρυθμό και πατήματα.

Ωστόσο, όπως όλα δείχνουν, ο Γιώργος Δώνης εξακολουθεί να τον εμπιστεύεται. Και να τον εμπιστεύεται περισσότερο σε θέσεις που άλλοι στο ρόστερ της ομάδας μοιάζουν πιο "συμβατοί".

Στο Περιστέρι λοιπόν, ο Δημήτρης Κολοβός προαλείφεται τη δεδομένη στιγμή ως φαβορί για να ξεκινήσει στην κορυφή της επίθεσης. Το ερωτηματικό αναφορικά με τη διαθεσιμότητα του Φεντερίκο Μακέντα λόγω των παρατεταμένων ενοχλήσεων του στη μέση παραμένει, ο Χοσέ Περέα χθες υπέστη διάστρεμμα και είναι τουλάχιστον αμφίβολος (αφήστε που πλέον ο Έλληνας τεχνικός δεν φαίνεται να τον υπολογίζει για βασικό, θεωρώντας τον πολύ άγουρο για τέτοια ευθύνη και άπειρο να διαχειριστεί εξ αρχής, τακτικά, θέση βασικού επιθετικού).

Την ίδια στιγμή, ρόλο στο αρχικό σχήμα διεκδικεί ο Τάσος Χατζηγιοβάνης, οπότε με Γκαγιάς Ζαχίντ και Γιάννη Μπουζούκη η τριάδα πίσω από τον φορ κλείνει (χωρίς τον υπό επιτήρηση Γιοάν Μολό βασικό και χωρίς... καθόλου τον τραυματία και πάλι Ούφε Μπεκ).

Επιλέγοντας λοιπόν, έστω και σήμερα, έστω και βάσει ρεπορτάζ, τον Δημήτρη Κολοβό για βασικό (πάντα με την προϋπόθεση πως ο Φεντερίκο Μακέντα δεν θα μπορεί να βοηθήσει) είναι σαφές πως ο Γιώργος Δώνης "τελειώνει" μια και καλή τον Νίκο Βέργο και τον Αργύρη Καμπετσή.

Αν δηλαδή σε ένα παιχνίδι που ο Παναθηναϊκός δεν έχει τους δύο πιο μπροστά στην ιεραρχία φουνταριστούς του (Φεντερίκο Μακέντα, Χοσέ Περέα) και ο προπονητής, για μια ακόμη φορά, δεν δίνει μια ευκαιρία είτε στον Νίκο Βέργο -που έκανε καλή προετοιμασία, άλλα δεν την εξαργύρωσε με χρόνο συμμετοχής- είτε στον Αργύρη Καμπετσή, ο οποίος φέτος μετά την... αξιολόγηση θεωρείται και λογίζεται εξτρέμ (χωρίς καν να παίζει ούτε ως τέτοιος), τι πιο ευκρινές από το να θεωρήσει κανείς πως οι δύο νεαροί επιθετικοί δεν συμπεριλαμβάνονται, ούτε καν ακόμη σε τέτοιες ακραίες συνθήκες, στα πλάνα του προπονητή.

Και επειδή, όπως είπαμε και χθες, προκειμένου το "τριφύλλι" να μπορέσει να διορθώσει κάποιες από τις ατέλειες του καλοκαιρινού μεταγραφικού σχεδιασμού τον Ιανουάριο θα πρέπει πρώτιστα να... ξεφορτώσει ποδοσφαιριστές που δεν υπολογίζονται, οι δύο Έλληνες επιθετικοί θα πρέπει πλέον να λογίζονται ως βασικοί υποψήφιοι για μια τέτοια εξέλιξη...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: "Χουνέρι" Σαββίδη στον ΠΑΟ - Του "αρπάζει" άσο που δεν ανανεώνει - Δεν είναι ο Χατζηγιοβάνης!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags