Facebook Pixel Ολυμπιακός: Τα... πάνω-κάτω στο λιμάνι, τρομερές αλλαγές από Μαρινάκη
| 2019-10-17 13:31:00

Τα... πάνω-κάτω στο λιμάνι - Σαρωτικές αλλαγές από Μαρινάκη - Απίθανη ανατροπή - Έχουμε ονόματα!

του Παναγιώτη Νικολάου
Τα... πάνω-κάτω στο λιμάνι - Σαρωτικές αλλαγές από Μαρινάκη - Απίθανη ανατροπή - Έχουμε ονόματα!

Ποιος παραμένει "ζωντανός"; Πού θα γίνουν τράμπες; Χαμός...

Ολυμπιακός: Περίοδος ανακατατάξεων στο οργανόγραμμα των Πειραιωτών. Πέραν των όσων ανακοινώθηκαν και αφορούν τη μετακόμιση του Φρανσουά Μοντεστό στο Νότιγχαμ -χωρίς πάντως ουσιαστικά να αλλάζει κάτι στη δομή και τη μεταγραφική λειτουργία των δύο ομάδων, όπως τονίσαμε και σε χθεσινό μας ρεπορτάζ- απομένει αφενός να προσδιοριστεί το τυπικό του διαδόχου του Γάλλου σε ρόλο υπευθύνου scouting στους "ερυθρόλευκους", ενώ ανοιχτή είναι ακόμη και η διεύθυνση των ακαδημιών μετά το "διαζύγιο" με τον Ρικάρντο.

Οι συναντήσεις των ανθρώπων του Ολυμπιακού με τον βασικό υποψήφιο, όπως αρχικά εκτιμήθηκε, τον Αντώνη Νικοπολίδη, δεν πήγαν... κατ’ ευχήν. Αρχικά τουλάχιστον, αφού ο παλαίμαχος τερματοφύλακας προέβαλλε αξιώσεις που ξεπερνούσαν αυτό που είχαν κατά νου οι "ερυθρόλευκοι". 

Σε καμία περίπτωση δεν έχει "καεί" η υποψηφιότητα Νικοπολίδη, ωστόσο αφενός δεν είναι πλέον αδιαφιλονίκητο φαβορί (και ίσως πλέον ούτε καν φαβορί) και αφετέρου, σταθερά, υπάρχουν και άλλα σενάρια που "παίζουν" για τα κενά πόστα στις ακαδημίες του Ολυμπιακού.

Ένα από αυτά δεν προβλέπει... μεταγραφή, αλλά εκ των έσω στελέχωση. Δηλαδή, ο Αριέλ Ιμπαγάσα να χριστεί διευθυντής των ακαδημιών, προβιβαζόμενος έτσι από τον ρόλο που τώρα διατηρεί, ως scout του Ολυμπιακού στις μικρές ηλικίες και έτσι να... εναρμονιστεί και με τον Τσόρι Ντομίνγκες, ο οποίος εδώ και λίγο καιρό είναι υπεύθυνος για το scouting στη Λατινική Αμερική.

Παράλληλα με την "αναβάθμιση" του Ιμπαγάσα, η θέση του προπονητή στην k19 θα καλυφθεί από τον Δημήτρη Μαυρογενίδη, ο οποίος ως υπηρεσιακός κάθεται στον πάγκο μετά την απομάκρυνση του Ρικάρντο και στη θέση του στην k17 να γίνει μια ακόμη "προαγωγή", με τον νυν τεχνικό της k12, Τάσο Πάντο να είναι αυτός που θα αναλάβει τα ηνία της.

Αυτό είναι το "ελληνικό" σενάριο, το "εσωτερικό" για τις ακαδημίες του Ολυμπιακού. Δεν είναι το μόνο, παραμένει του Νικοπολίδη, υπάρχει το ενδεχόμενο στροφής στη Σερβία (με την πρόσληψη του Ρίστιτς, του πρώην υπευθύνου της φυτωριακής ομάδας της Παρτιζάν, της Τελεόπτικ στις ακαδημίες), αλλά και πάμπολλες προτάσεις διαφόρων προελεύσεων (χωρίς πάντως ως τώρα να είναι ψηλά στην αξιολόγηση των υπευθύνων του Ολυμπιακού). 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Αδιανόητος Μαρτίνς! Απίθανο ποιον βάζει βασικό με ΟΦΗ - Τεράστιο ρίσκο - Δεν τον έχεις ξανακούσει!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags