Facebook Pixel Ματιέ Βαλμπουενά - Ολυμπιακός: "Συναγερμός" στον Ολυμπιακό - Τραυματίστηκε ο Βαλμπουενά - Έντονη ανησυχία!
| 2019-10-18 20:37:00

"Συναγερμός" στον Ολυμπιακό - Τραυματίστηκε ο Βαλμπουενά - Χάνει ντέρμπι και Ευρώπη!

Sportdog Team
"Συναγερμός" στον Ολυμπιακό - Τραυματίστηκε ο Βαλμπουενά - Χάνει ντέρμπι και Ευρώπη!

Δεν είναι καλές οι πρώτες πληροφορίες...

Ματιέ Βαλμπουενά - Ολυμπιακός: Άσχημα νέα προέκυψαν στον Ολυμπιακό από την προπόνηση της Παρασκευής, την τελευταία πριν το παιχνίδι με τον ΟΦΗ για την έβδομη αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ.

Συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια του προγράμματος τραυματίστηκε ο Ματιέ Βαλμπουενά και υπάρχει ανησυχία για την κατάστασή του. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες υπέστη τράβηγμα στον δεξί δικέφαλο μηριαίο και δεν συμπεριλήφθηκε φυσικά στην αποστολή για τον αγώνα με τους Κρητικούς.

Το Σάββατο το πρωί ωστόσο θα υποβληθεί σε εκ νέου εξετάσεις προκειμένου να διαπιστωθεί το μέγεθος της ζημιάς που υπέστη, αλλά φαντάζει αδύνατον να είναι στη διάθεση του Πέδρο Μαρτίνς για το ματς της Τρίτης με τη Μπάγερν Μονάχου.

Βάσει των όσων έχουν διαρρεύσει από του Ρέντη, ο Βαλμπουενά θα μείνει εκτός δράσης για τουλάχιστο 10 μέρες και δεν αποκλείεται το διάστημα της απουσίας του να φτάσει μέχρι και τον έναν μήνα. Κατόπιν τούτου είναι δεδομένο ότι εκτός του αυριανού αγώνα με τον ΟΦΗ, θα χάσει τις αναμετρήσεις με Μπάγερν και ΑΕΚ, με πιο ασφαλείς εκτιμήσεις για το διάστημα της απουσίας του να προκύπτουν μετά τις εξετάσεις στις οποίες θα υποβληθεί το Σάββατο.


Από εκεί και πέρα, ο Πέδρο Μαρτίνς μετά το τέλος της προπόνησης την Παρασκευή (18/10) έκανε γνωστή την αποστολή της ομάδας για το πολύ σημαντικό ματς με τον ΟΦΗ.

Αναλυτικά η αποστολή των Πειραιωτών:

Αλέν, Μπουχαλάκης, Μπρούνο, Ελ Αραμπί, Γκασπάρ, Γκερέρο, Γκιλιέρμε, Κούτρης, Λοβέρα, Καμαρά, Μασούρας, Μεριά, Παπαδόπουλος, Ποντένσε, Ραντζέλοβιτς, Σα, Σεμέδο, Σουντανί, Τοροσίδης, Τζολάκης.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags