Facebook Pixel ΠΑΟΚ - Ιβάν Σαββίδης: Θα παίξει στον Δικέφαλο ο Κυριάκος Παπαδόπουλος;
| 2019-10-19 13:00:00

"Τελειώνει" την καψούρα των οπαδών ο Ιβάν - Τον "τρέλανε" Έλληνας άσος, τι εξωφρενικό του ζήτησε

του Λάζαρου Γεωργίδη
"Τελειώνει" την καψούρα των οπαδών ο Ιβάν - Τον "τρέλανε" Έλληνας άσος, τι εξωφρενικό του ζήτησε

Ποιον "πάγωσαν" στον ΠΑΟΚ και γιατί; Αποκαλυπτικό παρασκήνιο.

ΠΑΟΚ - Ιβάν Σαββίδης: Δεν πάνε παρά μερικές εβδομάδες που ξεκίνησε ένα ακόμη σενάριο επιστροφής του Κυριάκου Παπαδόπουλου στην Ελλάδα για τον ΠΑΟΚ. Αυτή τη φορά από γερμανικά media, που προεξοφλούσαν το… αυτονόητο, αν δει κανείς την κατάσταση του 27χρονου στόπερ: πως δηλαδή το Αμβούργο, δεν πρόκειται να ανανεώσει το συμβόλαιό του που ολοκληρώνεται το επόμενο καλοκαίρι και πως θα κοιτάξει να βρει κάποιον αγοραστή τον Ιανουάριο, προκειμένου να καρπωθεί κάτι, οτιδήποτε από τα 5,5 εκατ. ευρώ που ξόδεψε για την αγορά του, αλλά και να σώσει το μισό φετινό συμβόλαιο του Παπαδόπουλου (που ετησίως του αποφέρει περίπου 1,5 εκατ. ευρώ).

Από τότε, ο εξοβελισμός του αλλοτινού διεθνούς άσου από την πρώτη ομάδα του Αμβούργου ολοκληρώθηκε. Αυτή τη φορά όχι για κάποιο από τα συνηθισμένα και μακροχρόνια προβλήματα υγείας που έχει αντιμετωπίσει στο παρελθόν, αλλά γιατί δεν έκρυψε την "επιθυμία" του (λίγο περισσότερο απαιτητικά από το προβλεπόμενο) για άμεση φυγή - λύση συμβολαίου με το Αμβούργο. Προφανώς έγινε με τρόπο όχι και τόσο... επαγγελματικό, γι’ αυτό και υποβιβάστηκε στη δεύτερη ομάδα και θα παραμείνει εκεί μέχρι να φύγει από τον γερμανικό Βορρά.

Ανοίγματα στον ΠΑΟΚ είναι προφανές πως έχει κάνει. Οι πρωταθλητές όμως τη δεδομένη στιγμή δεν ψάχνουν για στόπερ. Το σημαντικότερο ωστόσο συνίσταται στο ότι στη μία και μοναδική περίπτωση στο παρελθόν (πριν δύο χρόνια περίπου) που όντως συζητήθηκε σοβαρά το ενδεχόμενο επιστροφής του Παπαδόπουλου στην Ελλάδα, ο δεδηλωμένος οπαδός του Δικέφαλου πρόβαλλε εξωφρενικές -όπως χαρακτηρίστηκαν από ανθρώπους του συλλόγου- απαιτήσεις, απαιτήσεις που σε καμία περίπτωση δεν ταίριαζαν με το οικονομικό πλαίσιο του ΠΑΟΚ, αλλά και τη διάθεση που υπήρχε για να επενδύσουν σε έναν ποδοσφαιριστή που λόγω του επιβαρυμένου ιατρικού παρελθόντος του, αποτελούσε επένδυση υψηλού ρίσκου. 

Προσθέστε και την -πάντα όπως καταλογίζεται-συμπεριφορά της πλευράς Παπαδόπουλου και έτσι στον ΠΑΟΚ τελείωσαν ουσιαστικά εν τη γεννέσει του το τότε φλερτ, "παγώνοντας" και οποιαδήποτε σχέση με τον 27χρονο στόπερ. Και αν για κάτι… φημίζεται η διοίκηση των πρωταθλητών είναι πως δύσκολα ξεχνάνε και ακόμη πιο δύσκολα συγχωρούνε.

Αυτός λοιπόν ο συνδυασμός, της αγωνιστικής κατάστασης του Παπαδόπουλου (που ουσιαστικά δεν έχει παίξει ποδόσφαιρο δύο χρόνια τώρα), της πρότερης συμπεριφοράς του αλλά και της μη ανάγκης του ΠΑΟΚ για να πάρει κεντρικό αμυντικό, καθιστά οποιαδήποτε συζήτηση για ενδεχόμενη… αναζωπύρωση του φλερτ, ευσεβή πόθο. Από την πλευρά του Παπαδόπουλου προφανώς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ρίσκο Φερέιρα στην 11άδα του ΠΑΟΚ με Λαμία - Έχει να παίξει βασικός... μήνες - Θα του βγει;

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags