Facebook Pixel Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ: "Καλύτερα στον ΠΑΟΚ από Ολυμπιακό o Ιωάννου - Μοιάζει με τον Πέλκα - Θα αφήσει εποχή 100%"
| 2019-10-20 17:05:00

"Καλύτερα στον ΠΑΟΚ από Ολυμπιακό - Μοιάζει με τον Πέλκα - Θα αφήσει εποχή 100%"

του Γιώργου Κτενά
"Καλύτερα στον ΠΑΟΚ από Ολυμπιακό - Μοιάζει με τον Πέλκα - Θα αφήσει εποχή 100%"

Τρελή αποθέωση για την... καψούρα. "Δεν παίζει φέτος γιατί...".

Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ: Με τα καλύτερα αναφέρθηκε στην περίπτωση του Μιχάλη Ιωάννου στο sportdog.gr ο προπονητής της Εθνικής Ελπίδων, Νίκος Ανδρονίκου.

Ο νεαρός άσος απασχολεί τόσο τον Ολυμπιακό όσο και τον ΠΑΟΚ, σύμφωνα με ρεπορτάζ σε Ελλάδα και Κύπρο, και το sportdog έμαθε από πρώτο χέρι τι ισχύει με την περίπτωσή του.

"Καλά τρεξίματα και τεχνική - Θυμίζει τον Πέλκα"

"Όπως και ο Κωστή ήρθε για λίγες προπονήσεις στην Ελπίδων και, έπειτα, πήγε απευθείας στην Ανδρών. Είναι περίπου στο ίδιο στιλ με τον Κωστή, είναι μεσοεπιθετικός, έχει καλά τρεξίματα στο γήπεδο, είναι καλός πασαδόρος, με πολύ καλή τεχνική κατάρτιση και επειδή είναι ευφυής μπορεί να κατανοήσει πολύ καλά την τακτική του προπονητή του", ανέφερε σε δηλώσεις του στο sportdog.gr ο Ν. Ανδρονίκου, συμπληρώνοντας στη συνέχεια:

"Μπορεί να παίξει ως ενδιάμεσος με 3 μέσους ή πίσω από τον επιθετικό. Το στιλ του θυμίζει εκείνο του Δημήτρη Πέλκα, του ΠΑΟΚ".

"Περισσότερες ευκαιρίες στον ΠΑΟΚ - Γι' αυτό δεν παίζει φέτος"

Γιατί φέτος δεν έχει παίξει καθόλου στα παιχνίδια της Ανόρθωσης;

"Πέρσι λόγω και των προβλημάτων που είχε η Ανόρθωση, ο Ολλανδός προπονητής τής ομάδας τού είχε δώσει ευκαιρίες. Βέβαια η Ανόρθωση φέτος έχει προχωρήσει σε πολλές μεταγραφές και παρότι ο Κετσπάγια γενικά δίνει ευκαιρίες στους νέους, δεν παύει να έχει πίεση για να κάνει πρωταθλητισμό και δεν έχουν πάρει ευκαιρίες οι νέοι της ομάδας μέχρι στιγμής".

Με το υλικό που έχει ο Ολυμπιακός και ο ΠΑΟΚ, σε ποια ομάδα θεωρείτε ότι ταιριάζει καλύτερα;

"Και οι δύο ομάδες δίνουν ευκαιρίες σε νέους Έλληνες παίκτες. Και ο Κωστή και ο Ιωάννου έχουν ταλέντο και θέληση, έχουν καλό χαρακτήρα για να παίξουν σε μεγάλη ομάδα. Αλλά τους λείπουν οι εμπειρίες, κι αυτό το αναφέρω γιατί θέλουν άμεσα αποτελέσματα οι μεγάλες ομάδες. Προσωπικά θα έλεγα ότι στον ΠΑΟΚ θα έπαιρνε περισσότερες ευκαιρίες, με τα σημερινά δεδομένα και με βάση αυτά που βλέπω".

Έχει την ικανότητα και το ταλέντο ο Ιωάννου, σαφώς όταν αποκτήσει εμπειρία, να γίνει βασικός σε μια ομάδα στο επίπεδο του Ολυμπιακού ή του ΠΑΟΚ;

"Αυτά τα παιδιά, τόσο ο Ιωάννου όσο και ο Κωστή, θα αφήσουν εποχή και αυτό είναι 100% σίγουρο. Αλλά το πότε θα είναι έτοιμοι, πόσο άμεσα δηλαδή θα έχουν τις κατάλληλες εμπειρίες, εξαρτάται από πολλά. Είναι συνεσταλμένος χαρακτήρας ο Ιωάννου, όπως και ο Κωστή, δουλεύει καλά και από όσα γνωρίζει κάνει και προσωπικές προπονήσεις". 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Νέα απίθανη κλήση Φαν’τ Σιπ στην Εθνική - Δεν θα το πιστεύουν στον ΠΑΟΚ - Πού τον "ξέθαψε";

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags