Facebook Pixel ΠΑΟΚ – Λαμία: Γιορτή στην Τούμπα με τριάρα σε 11 λεπτά! «Σκόρπισε» τη Λαμία ο ΠΑΟΚ, γύρισε ο Βιεϊρίνια
| 2019-10-20 19:56:00

Γιορτή στην Τούμπα με τριάρα σε 11 λεπτά! «Σκόρπισε» τη Λαμία ο ΠΑΟΚ, γύρισε ο Βιεϊρίνια

Γιορτή στην Τούμπα με τριάρα σε 11 λεπτά! «Σκόρπισε» τη Λαμία ο ΠΑΟΚ, γύρισε ο Βιεϊρίνια

Άνετη νίκη με 3-0 για τον Δικέφαλο, πλησίασε στην κορυφή.

ΠΑΟΚ – Λαμία: Την πιο εύκολη νίκη της σεζόν πανηγύρισε ο ΠΑΟΚ κόντρα στη Λαμία, καθώς επικράτησε 3-0 με τρία γκολ στα πρώτα 11 λεπτά.

Ο Μίσιτς άνοιξε το σκορ μόλις στο 2ο λεπτό, ο Λημνιός έγραψε το 2-0 στο 6ο λεπτό με κεφαλιά, ενώ στο 11ο λεπτό ο Σφιντέρσκι έκανε το 3-0. Από εκεί και πέρα οι «ασπρόμαυροι»« έριξαν ρυθμούς και πήραν... σβηστά το τρίποντο, που τους φέρνει στο -2 από τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό.

Στα αξιοσημείωτα της βραδιάς φυσικά, η μεγάλη επιστροφή του Αντελίνο Βιεϊρίνια, ο οποίος ξεπέρασε τον τραυματισμό του και πήρε χρόνο συμμετοχής, κάνοντας το ντεμπούτο του για την φετινή σεζόν μπαίνοντας αλλαγή στο 84’.

Ασπρόμαυρο πάρτι σε 11 λεπτά!

Ο ΠΑΟΚ μπήκε... φορτσάτος στο παιχνίδι και κατάφερε να τελειώσει το ματς μόλις στο πρώτο 11λεπτο. Στο 2ο Μίστις με σουτ εκτός περιοχής έγραψε το 1-0, με τον Βελλίδη να κάνει γκάφα, ενώ στο 6’ ήρθε και το 2-0, με τον γκολκίπερ της Λαμίας να έχει και πάλι λάθος αντίδραση. Συγκεκριμένα, μετά από εξαιρετική σέντρα του Γιαννούλη, ο Λημνιός νίκησε στον αέρα τον Βάντερσον και με κεφαλιά πέτυχε το δεύτερο γκολ των γηπεδούχων.

Ο Δικέφαλος δεν σταμάτησε εκεί, καθώς στο 11’ πέτυχε και τρίτο γκολ, που ήταν και το πιο ωραίο της αναμέτρησης. Ο Γιαννούλης έβγαλε στα αριστερά για τον Στοχ, ο οποίος έκανε το παράλληλο με την εστία γύρισμα και ο Σφιντέρσκι με ωραίο τακουνάκι νίκησε τον Βελλίδη για το 3-0.

Παρότι τα τρία γκολ προκάλεσαν ενθουσιασμό στην εξέδρα, ο ΠΑΟΚ μετά κατέβασε ταχύτητα και παρότι ήλεγχε απόλυτο το ματς και κυκλοφορούσε καλά την μπάλα, δεν δημιουργούσε φάσεις.

Ανάλογη ήταν η εικόνα του ματς και στο δεύτερο ημίχρονο, το οποίο ξεκίνησε με μία αλλαγή, καθώς στο 46’ έγινε αλλαγή τερματοφύλακα, με τον Κατσίκα να παίρνει τη θέση του Βελλίδη που ήταν σε κακή μέρα. Από εκεί πέρα, ο ΠΑΟΚ κυνήγησε το τέταρτο γκολ, είχε δοκάρι με τον Σφιντέρσκι στο 76’, όμως από εκεί και πέρα δεν υπήρξαν άλλες σημαντικές φάσεις.



Ευκαιρία στον Στοχ, επιστροφή Βιεϊρίνια!

Με το κλασικό 4-4-1-1 παρέταξε ξανά τον ΠΑΟΚ ο Άμπελ Φερέιρα. Ο Ζίφκοβιτς ήταν κάτω από τα δοκάρια με τους Μάτος και Γιαννούλη στα δύο άκρα της άμυνας. Ο Ίνγκασον ξεκίνησε για πρώτη φορά βασικός, παίρνοντας τη θέση του τραυματία Βαρέλα και παρτενέρ του στα στόπερ ήταν ο Κρέσπο. Αουγκούστο, Μίσιτς το δίδυμο στον άξονα, με τους Λημνιό και Στοχ στα δύο άκρα της μεσοεπιθετικής γραμμής. Ο Μπίσεσβαρ είχε ελεύθερο ρόλο πίσω από τον Σφιντέρσκι.


Στο 65’ πέρασε στο παιχνίδι ο Εσίτι αντί του μετριότατου Αουγκούστο που είχε δεχθεί και κάρτα, στο 74’ μπήκε ο Ζαμπά αντί του Στοχ, ενώ στο 84’ σηκώθηκε όλη η Τούμπα όρθια, όταν ο Βιεϊρίνια πέρασε στη θέση του Λημνιού. Ο Πορτογάλος επέστρεψε από τον πολύ σοβαρό τραυματισμό του σε χρόνο ρεκόρ και σιγά – σιγά θα πάρει και τη θέση του στη βασική ενδεκάδα.

ΠΑΟΚ (Άμπελ Φερέιρα): Ζίβκοβιτς, Μάτος, Ίνγκασον, Κρέσπο, Γιαννούλης, Αουγκούστο (65? Εσίτι), Μίσιτς, Στοχ (74? Ζαμπά), Λημνιός (84? Βιεϊρίνια), Μπίσεσβαρ, Σβιντέρσκι.

Λαμία (Σωτήρης Αντωνίου): Βελλίδης (46? Κάτσικας), Αντέτζο (55? Τζανετόπουλος), Πλιάτσικας, Βύντρα, Σκαντορβέλι, Μπεχαράνο (46? Μπουλούλης), Δημούτσος, Σκόνδρας, Βασιλόγιαννης, Τιρόνε, Ρόμανιτς.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags