Facebook Pixel Παναγιώτης Βαρούχας – Τάσος Κάκος: Απίστευτο! Διαφώνησαν Βαρούχας-Κάκος για Σεμέδο - "Κόκκινη Κοροβέση, καλυπτόταν ο Λιβάγια" (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2019-10-21 00:11:00

Απίστευτο! Διαφώνησαν Βαρούχας-Κάκος για Σεμέδο - "Κόκκινη Κοροβέση, καλυπτόταν ο Λιβάγια"

Sportdog Team
Απίστευτο! Διαφώνησαν Βαρούχας-Κάκος για Σεμέδο - "Κόκκινη Κοροβέση, καλυπτόταν ο Λιβάγια"

"Πέναλτι υπέρ του Ολυμπιακού" - "Ξύλο" και με Χατζηγιοβάνη - Bίντεο!

Παναγιώτης Βαρούχας – Τάσος Κάκος: Φούντωσε πάλι η συζήτηση για τη διαιτησία, μετά τα όσα έγιναν και σε αυτή την αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ, όπου υπήρχαν πολλές αμφισβτούμενες φάσεις στα ματς του Ολυμπιακού, της ΑΕΚ και του ΠΑΟΚ.

Ξεκινάμε από το παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον ΟΦΗ, όπου οι καθηγητές διαιτησίας διαφώνησαν για ακόμα μία φορά. Μιλώντας στην «Αθλητική Κυριακή» και στην ΕΡΤ, ο Παναγιώτης Βαρούχας σημείωσε πως στην αρχή του αγώνα και στο 0-0, υπάρχει καθαρό πέναλτι υπέρ του Ολυμπιακού σε τράβηγμα στον Σεμέδο εντός περιοχής σε εκτέλεση κόρνερ, ενώ συμπλήρωσε πως το μαρκάρισμα του Κοροβέση στον Ποντένσε, ήταν για απευθείας κόκκινη κάρτα.

Από εκεί και πέρα, για την φάση που έγινε χαμός με το πέναλτι που ζήτησε ο ΟΦΗ στο μαρκάρισμα του Σεμέδο, ο Βαρούχας τόνισε κατά λέξη: «Είναι δύσκολη φάση. Δεν βρίσκει μπάλα ο Σεμέδο, το πόδι του ακουμπάει κάτω. Σωστά λοιπόν δεν δόθηκε πέναλτι από το VAR». Από την πλευρά του όμως, ο Τάσος Κάκος μιλώντας στο OPEN σημείωσε ότι: «υπάρχει παράβαση, είναι πέναλτι. Ο διαιτητής βέβαια δεν έχει καλή θέση για να το δει, αλλά θα έπρεπε να τον βοηθήσει ο βοηθός. Ούτε το VAR τον βοήθησε ούτε ο βοηθός. Είναι καθαρό πέναλτι, αλλά όχι κόκκινη κάρτα».

 

Από εκεί και πέρα, για το παιχνίδι του Ατρομήτου με τον Παναθηναϊκό, ο Βαρούχας τόνισε πως δεν υπάρχει πέναλτι υπέρ των Πρασίνων στις δύο φορές που βρέθηκε ο Χατζηγιοβάνης στο χορτάρι ούτε στο 40’ ούτε στο 44’, με τον Κάκο ωστόσο να διαφωνεί με τη δεύτερη φάση και να σημειώνει πως υπήρχε παράβαση και πέναλτι.



Τέλος, για το παιχνίδι της ΑΕΚ με τον Βόλο, ο Βαρούχας τόνισε πως σωστά μέτρησε το γκολ της ΑΕΚ για το 1-1, ενώ ανέφερε πως λανθασμένα ακυρώθηκε το γκολ του Λιβάγια λίγο αργότερα, καθώς δεν υπήρχε οφσάιντ και σημείωσε ότι ο Κροάτης καλυπτόταν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ασύλληπτο: Αυτό είναι το συμβόλαιο του Αβραάμ στον Ολυμπιακό - Πόσα παίρνει ετησίως - Πλάκα κάνετε;

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags