Facebook Pixel Ολυμπιακός: "Ντου" κουκουλοφόρων με ρόπαλα στο Ολυμπιακός-Μπάγερν - Απίστευτα σκηνικά! (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2019-10-22 18:48:00

"Ντου" κουκουλοφόρων με ρόπαλα στο Ολυμπιακός-Μπάγερν - Απίστευτα σκηνικά! (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
"Ντου" κουκουλοφόρων με ρόπαλα στο Ολυμπιακός-Μπάγερν - Απίστευτα σκηνικά! (ΒΙΝΤΕΟ)

Σε κατάσταση σοκ οι νεαροί παίκτες των Βαυαρών!

Ολυμπιακός: Χαμός έγινε στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης Ολυμπιακός - Μπάγερν Μονάχου για το Youth League, με το παιχνίδι να διακόπτεται λόγω εισβολής περίπου 80 κουκουλοφόρων, σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ., στο γήπεδο!

Συγκεκριμένα, στο 84ο λεπτό του αγώνα, κουκουλοφόροι μπήκαν στο γήπεδο κρατώντας ρόπαλα και λοστούς και φορώντας κράνη, ενώ φέρονται να κινήθηκαν απειλητικά κατά των φιλάθλων της Μπάγερν στην εξέδρα. Μάλιστα, φέρονται να τους επιτέθηκαν πετώντας φωτοβολίδες και καρέκλες, ενώ οι πληροφορίες αναφέρουν πως υπάρχουν τέσσερις τραυματίες (τρεις Γερμανοί φίλαθλοι και ένας σεκιουριτάς).

Οι ποδοσφαιριστές και το τεχνικό επιτελείο της Μπάγερν σάστισαν από όσα έβλεπαν, διερωτώμενοι πώς είναι δυνατόν να συνέβη κάτι τέτοιο σε αναμέτρηση Νέων.

Μετά το αρχικό σοκ τα πνεύματα ηρέμησαν και οι άνθρωποι της Μπάγερν άρχισαν να μαζεύουν τα πράγματά τους από τον πάγκο, ενώ οι νεαροί παίκτες της γερμανικής ομάδας χαιρέτισαν τους φιλάθλους, αφού το ματς διεκόπη, όπως είναι λογικό.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι φίλοι του Ολυμπιακού στις εξέδρες αποδοκίμασαν τους κουκουλοφόρους, ενώ οι παίκτες των Ερυθρολεύκων ζητούσαν συγγνώμη από τους αντιπάλους ποδοσφαιριστές και τους Γερμανούς φιλάθλους.

Οι ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων παρέμειναν στον αγωνιστικό χώρο αναμένοντας την απόφαση του διαιτητή, ο οποίος βρέθηκε σε επικοινωνία με ανθρώπους της UEFA για να πάρει την απόφαση για το αν θα συνεχιστεί το παιχνίδι.

Μετά από αρκετά λεπτά διακοπής, το παιχνίδι άρχισε ξανά. Ωστόσο, οι παίκτες των δύο ομάδων αποφάσισαν να μην παίξουν κανονικά, αλλά να μείνουν στον χώρο του κέντρου αλλάζοντας πασούλες. Ο Ρουμάνος διαιτητής σφύριξε οριστικά τη λήξη της αναμέτρησης λίγα δευτερόλεπτα αργότερα.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags