Facebook Pixel Άρης: Αρχίζουν οι επαφές για ανανεώσεις
| 2019-10-22 23:20:00

Τρέχει και δεν φτάνει ο Χαριστέας – Χαμός με 11 παίκτες στον Άρη! Πρώτος ο Βέλεθ

Sportdog Team
Τρέχει και δεν φτάνει ο Χαριστέας – Χαμός με 11 παίκτες στον Άρη! Πρώτος ο Βέλεθ

Εγείρονται σημαντικά θέμα στην ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Άρης: Το θέμα των ανανεώσεων θα αρχίσει να μπαίνει σιγά σιγά στο αυλάκι, στον Άρη.

Στην πρόσφατη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε ο Άγγελος Χαριστέας είχε προαναγγείλει συζητήσεις με ποδοσφαιριστών των οποίων τα συμβόλαια λήγουν το καλοκαίρι. Και στην κατηγορία αυτή δεν ανήκουν και λίγοι, σχεδόν… μία ομάδα, καθώς πάνω από 11 συμβόλαια εκπνέουν τον επόμενο Ιούνιο, που σημαίνει ότι από τον Ιανουάριο και μετά όποιος θέλει μπορεί να διαπραγματευτεί “ελεύθερα” το μέλλον του.

Όπως αναφέρει η Metrosport, ο διευθυντής του ποδοσφαιρικού τμήματος λοιπόν έχει αναλάβει το κομμάτι των συζητήσεων με όσους βρίσκονται στη λίστα προς παραμονή, έχοντας μάλιστα συζητήσει προς αυτήν την κατεύθυνση, τόσο με τον Μίκαελ Ένιγκ όσο φυσικά και με τον Θόδωρο Καρυπίδη. Ο πρώτος που θα κληθεί να συζητήσει μαζί του είναι ο Φραν Βέλεθ, με τον οποίο έχει γίνει μια επαφή αλλά μέσα στις επόμενες ημέρες – πιθανόν και σήμερα- αναμένεται η συζήτηση να μπει στην τελική της βάση.

Οι κιτρινόμαυροι έχουν προσφέρει στον Ισπανό αμυντικό συμβόλαιο με αυξημένες αποδοχές οι οποίες μάλιστα θα τον θέσουν ως τον καλύτερα αμειβόμενο στόπερ του ρόστερ. Κάτι που δεν ισχύει με το συμβόλαιο που έχει, αν και αρχηγός της ομάδας. Οι δύο πλευρές μάλιστα έχουν συμφωνήσει και στον χρονικό ορίζοντα του νέου συμβολαίου, ο οποίος θα ισχύει μέχρι το καλοκαίρι του 2021, ήτοι μιλάμε για επέκταση ενός χρόνου. Αυτό το οποίο θα ζητήσει ο Αρης από τον Βέλεθ όμως είναι άλλο. Θα του δώσει διορία μέχρι το τέλος του μήνα για να απαντήσει οριστικά στην πρόταση των κιτρινόμαυρων, αφού στην περίπτωση που ο Ισπανός δεν δεχθεί τον προσεχή Ιανουάριο η ομάδα θα υποχρεωθεί να κοιτάξει την αγορά των κεντρικών αμυντικών.

Σειρά στην ατζέντα των συζητήσεων που ξεκίνησε ο Άγγελος Χαριστέας προβλέπεται να πάρει ο Χαβιέρ Ματίγια, με τον οποίο ήδη έχει γίνει επαφή και υπάρχει κοινή διάθεση για συνέχεια της συνεργασίας. Στην ίδια λίστα βρίσκεται και το όνομα του Ντιγκινί, αλλά και του Μιχάι Κόρχουτ. Δύο ποδοσφαιριστές που έχουν προσφορά και γενικώς έχουν θετικό πρόσημο στο διάστημα της παρουσίας του στην ομάδα.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags