Facebook Pixel Ολυμπιακός - Μπάγερν Μονάχου: Τους τρέλανε ο Τσιμίκας - Απίστευτο τι έκανε - Εκτόξευση Ποντένσε - Ενέργειες παγκόσμιας κλάσης
Ποδόσφαιρο
| 2019-10-23 00:04:00

Τους τρέλανε ο Τσιμίκας - Απίστευτο τι έκανε - Εκτόξευση Ποντένσε - Ενέργειες παγκόσμιας κλάσης

του Παναγιώτη Νικολάου
Τους τρέλανε ο Τσιμίκας - Απίστευτο τι έκανε - Εκτόξευση Ποντένσε - Ενέργειες παγκόσμιας κλάσης

Κορυφαίος όλων. Ποιον "εξαφάνισε"; Γι' αυτό τον θέλει η Άρσεναλ!

Ο Ολυμπιακός τα έδωσε όλα και κόντραρε στα ίσια τη Μπάγερν, παρά την ήττα με 3-2 από τους Βαυαρούς.

Η σπουδαία εμφάνιση των Πειραιωτών ανέδειξε ουκ ολίγους πρωταγωνιστές, σε μια βραδιά που στις εξέδρες βρέθηκαν 25 scouts περισσότερων από 25 ευρωπαϊκών ομάδων.

Κορυφαίος όλων ήταν ο Κώστας Τσιμίκας, ο οποίος έκανε ίσως την καλύτερη εμφάνιση της καριέρας του με τα «ερυθρόλευκα» και ανέβασε ακόμα περισσότερο τις μετοχές του.

Ο διεθνής μπακ δημιούργησε το γκολ του Ελ Αραμπί με σέντρα ακριβείας έπειτα από φοβερή κούρσα, ενώ ήταν αυτός που δημιούργησε τη μεγάλη ευκαιρία για το 2-0 στο 31’.

Ωστόσο, το μεγαλύτερο κατόρθωμά του ήταν η αμυντική του επίδοση. Και αυτό όχι μόνο γιατί γλίτωσε τον Ολυμπιακό από… σίγουρα γκολ σε δύο περιπτώσεις, αλλά επειδή «εξαφάνισε» έναν από τους πιο φορμαρισμένους παίκτες στην Ευρώπη, τον Σερζ Γκνάμπρι, ο οποίος την προηγούμενη αγωνιστική πέτυχε 4 γκολ κόντρα στην Τότεναμ!

Παράλληλα, ένας ακόμα παίκτης που ενίσχυσε ακόμα περισσότερο την αξία του, που βρίσκεται ούτως ή άλλως στα ύψη, ήταν ο Ντανιέλ Ποντένσε.

Μετά την ανανέωση του συμβολαίου του και εν μέσω σεναρίων που θέλουν τεράστιες ομάδες, όπως η Άρσεναλ, να ενδιαφέρονται για αυτόν, ο Πορτογάλος έκανε απίθανα πράγματα.

Ειδικά στα τελευταία λεπτά, ο Ποντένσε παραλίγο να πάρει… μόνος την ισοπαλία με δύο ενέργειες παγκόσμιας κλάσης. Στο 87’ «χόρεψε» τα πολυδιαφημισμένα αστέρια της Μπάγερν, αλλά νικήθηκε από το Νόιερ και στο 91’ πέρασε όλη την άμυνα και βρήκε τον αμαρκάριστο Λοβέρα, το σουτ του οποίου κόντραρε στα σώματα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Βόμβα στον Ολυμπιακό λίγο πριν την Μπάγερν - Αυτόν πουλάει με 10.000.000 - Αδιανόητο deal Μαρινάκη

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags