23/10/19 - 20:50

Φοβερές ατάκες Νταμπίζα στους παίκτες: "Με παρουσίασαν σαν τον... Χίτλερ" - Τι συνέβη μετά τον Άρη

Τι είπε για Δώνη και οφειλές.

Sportdog Team
Φοβερές ατάκες Νταμπίζα στους παίκτες: "Με παρουσίασαν σαν τον... Χίτλερ" - Τι συνέβη μετά τον Άρη
722views 0shares

Παναθηναϊκός - Νίκος Νταμπίζας: Ο πρώην τεχνικός διευθυντής του Τριφυλλιού βρέθηκε στο Κορωπί για να μαζέψει τα πράγματά του και να αποχαιρετήσει τους ποδοσφαιριστές της ομάδας.

Ο Νταμπίζας ευχαρίστησε τους παίκτες για τη συνεργασία που είχαν και τόνισε μεταξύ άλλων ότι η εικόνα που παρουσιάστηκε στα media για αυτόν δεν ήταν αληθής.

Όπως είπε χαρακτηριστικά, οι παίκτες ξέρουν την αλήθεια, ενώ τόνισε ότι "Διάβαζα πράγματα για μένα λες και έμπαινε ένας άνθρωπος σαν τον... Χίτλερ και τον χαιρετούσατε ανάλογα και στεκόσασταν όλοι προσοχή από φόβο και τρόμο".

Παράλληλα, αναφέρθηκε στα όσα γράφτηκαν μετά την ήττα με 4-0 από τον Άρη, επισημαίνοντας ότι όλοι στήριξαν τον Γιώργο Δώνη, σε αντίθεση με όσα κυκλοφόρησαν περί προβληματικών σχέσεων με τον προπονητή της ομάδας.

Αναλυτικά όσα είπε:

"Θέλω να σας ευχαριστήσω όλους για τη συνεργασία που είχαμε όλο αυτό το διάστημα. Καταφέραμε πολλά πράγματα μαζί, δημιουργήσαμε ένα περιβάλλον που επέτρεψε στην ομάδα να σταθεί ξανά στα πόδια της και να υπάρχει μίας μορφής κανονικότητα στις υποχρεώσεις του συλλόγου και στον δικό μας επαγγελματισμό.

Στο ξεκίνημα της προσπάθειας αυτής, με την αφαίρεση βαθμών, την απαγόρευση μεταγραφών και τις συνθήκες που προϋπήρχαν, πολλοί αμφέβαλαν εάν θα καταφέρουμε να επιβιώσουμε, αλλά το αποτέλεσμα ήταν διαφορετικό και αυτό δεν αλλάζει. Υπήρχαν κάποιοι στόχοι που τέθηκαν πέρυσι. Να μην υπάρχουν οφειλές κάτι που έγινε με εξαίρεση μια μικρή οφειλή από πέρυσι.  

Οι απλοί εργαζόμενοι έχουν εξοφληθεί και πρέπει να το κρατήσει αυτό η ομάδα. Είμαι πολύ χαρούμενος που συνέβη. Θέσαμε το πλάνο της ελληνοποίησης και δείξαμε από την πρώτη στιγμή πόσο το πιστεύουμε. Είναι προσβλητικό και για τον προπονητή και για εμένα, να λέγεται ότι ξαφνικά παίζουν ποδοσφαιριστές από την στιγμή που έφυγα. 

Την Κυριακή ήθελα πολύ να κερδίσει η ομάδα, γιατί νιώθω ακόμη μέλος της. Διάβαζα πράγματα για μένα λες και έμπαινε ένας άνθρωπος σαν τον... Χίτλερ και τον χαιρετούσατε ανάλογα και στεκόσασταν όλοι προσοχή από φόβο και τρόμο. Μια εικόνα που βγήκε προς τα έξω που ποτέ δεν υπήρξε. Εσείς ξέρετε την αλήθεια. Βγήκε ότι είχαμε προβλήματα με τον προπονητή, ενώ όλοι ξέρετε τι έγινε μετά τον Άρη και τι συζητήσεις είχαν γίνει για να μείνει ο προπονητής μαζί μας. Υπήρχε στοχευμένη παραποίηση των γεγονότων μετά τον Άρη και την Ξάνθη στα όσα σας είπα εδώ. Θυμηθείτε ποια ήταν η θέση μου τότε υπέρ σας και ότι σας στήριξα".


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ