Facebook Pixel Ολυμπιακός: Δεν είναι μόνο ο Τσιμίκας - "Φεύγουν" δύο ακόμα - Στο... κόλπο και άσος της ΑΕΚ
| 2019-10-24 12:13:00

Δεν είναι μόνο ο Τσιμίκας - "Φεύγουν" δύο ακόμα μετά την Μπάγερν - Στο... κόλπο και άσος της ΑΕΚ!

του Παναγιώτη Νικολάου
Δεν είναι μόνο ο Τσιμίκας - "Φεύγουν" δύο ακόμα μετά την Μπάγερν - Στο... κόλπο και άσος της ΑΕΚ!

"Σκοτωμός" στην Ευρώπη. Ποιος δεν... ψήνεται. Ρεπορτάζ με ονόματα.

Ολυμπιακός - ΑΕΚ: Παρέλαση scouts στο Καραϊσκάκη προχθές (ως συνήθως σε ματς Τσάμπιονς Λιγκ, πόσο μάλλον σε ματς με την Μπάγερν), σιγά σιγά... ξεμυτίζουν και οι ομάδες που είχαν απεσταλμένο, χωρίς όμως να είναι και το μόνο μεταγραφικό που προκύπτει από την ειδησεογραφία.

Γουότφορντ λοιπόν, Ρέιντζερς, Μαρσέιγ κατέγραψαν παρουσία, ξεχωρίζοντας φυσικά τον Κώστα Τσιμίκα. Το εντυπωσιακό είναι πως ο απεσταλμένος του γαλλικού συλλόγου παραμένει στα μέρη μας και συνεχίζει την... τουρνέ του με παρουσία σε παιχνίδια του ελληνικού πρωταθλήματος και το ερχόμενο Σ/Κ (και μάλιστα όχι μόνο σε Αθήνα).

Σταθερή η παρουσία της Αϊντραχτ (σ.σ. αυτονόητο πως σχεδόν η μισή Μπουντεσλίγκα ήταν στην Αθήνα και η άλλη μισή "έβλεπε" το ματς), συνεχίζοντας την ενδελεχή εξέταση του Γιώργου Μασούρα, Σέφιλντ Γιουνάιτεντ και Κρίσταλ Πάλας έκαναν... σεφτέ στο γήπεδο του Ολυμπιακού, Μπενφίκα και Πόρτο εξακολουθούν να παρακολουθούν από κοντά τα εν Ελλάδι τεκταινόμενα.

Δεν ήταν οι μόνοι, ήταν και άλλοι. Από Ιταλία (η Αταλάντα για παράδειγμα παρακολουθεί εδώ και καιρό διακριτικά, αλλά σταθερά τον Κώστα Τσιμίκα, η Μπολόνια δεν εγκαταλείπει το scouting στον Ανδρέα Μπουχαλάκη), Ισπανία (με κύριο ενδιαφέρον τον Γκιλιέρμε, χωρίς φυσικά να λείψουν οι υπόλοιποι που έκλεψαν την παράσταση και πήραν περίοπτη θέση στα μπλοκάκια των scouts) και Γαλλία (πέραν της Μαρσέιγ, εδώ ήταν Μονακό και Ρεν).  

Παράλληλα όμως, πέραν της φυσικής παρουσίας, σημερινό δημοσίευμα προσθέτει τη λίστα των υποψηφίων για την υπογραφή του Βασίλη Μπάρκα τη Σέλτικ.

Δεδομένα οι πρωταθλητές Σκωτίας αναζητούν τερματοφύλακα για το καλοκαίρι, ο διεθνής Έλληνας φέρεται να τους ενδιαφέρει, το αντίτιμο που αξιώνει η ΑΕΚ είναι εντός των οικονομικών δυνατότητων της, ωστόσο η αλήθεια είναι πως ανεξαρτήτως της υπόστασης και της βαρύτητας του εν λόγω ενδιαφέροντος, προτεραιότητα του γκολκίπερ της Ένωσης, όταν και εφόσον φύγει, δεν είναι το πρωτάθλημα Σκωτίας. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Άνω-κάτω τα αποδυτήρια του Ολυμπιακού λόγω... Βράνιες - Είδαν το βίντεο, με αυτό τρελάθηκαν!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags