Facebook Pixel Άρης - Ολυμπιακός - ΑΕΚ: Τον είχε "κλείσει" ο Ολυμπιακός - Έκανε... σφήνα η ΑΕΚ; - Εκεί θέλει να πάει - Υπογράφει για ένα χρόνο!
| 2019-10-24 17:01:00

Τον είχε "κλείσει" ο Ολυμπιακός - "Σφήνα" από ΑΕΚ; - Εκεί θέλει να πάει - Υπογράφει για ένα χρόνο!

του Παναγιώτη Νικολάου
Τον είχε "κλείσει" ο Ολυμπιακός - "Σφήνα" από ΑΕΚ; - Εκεί θέλει να πάει - Υπογράφει για ένα χρόνο!

Μπάχαλο για... χάμερ της Superleague. Ποιος είναι φαβορί και γιατί.

Άρης - Ολυμπιακός - ΑΕΚ: Στην αρχή του καλοκαιριού, διάφορα σενάρια αναπτύχθηκαν που τον ήθελαν μεταξύ των όσων εξέταζε ο Ολυμπιακός για τη θέση του στόπερ. Μάλιστα, το θέμα είχε προχωρήσει τόσο που παρουσιάζονταν ως και κλεισμένη μεταγραφή. Από τότε το sportdog είχε ξεκαθαρίσει τα πράγματα, βάζοντας στη σωστή του διάσταση το θέμα. Και δικαιώθηκε, αφού ο Φραν Βέλεθ παρέμεινε στον Αρη.

Πριν μερικές εβδομάδες, όταν η σεναριολογία αναφορικά με το μέλλον του Ισπανού στόπερ, ο οποίος το καλοκαίρι μένει ελεύθερος από τους Κίτρινους,  φούντωσε εκ νέου, με αναφορές πως εξετάζεται (και προωθείται) κυρίως από την ΑΕΚ, το sportdog και πάλι είχε έγκαιρα ξεκαθαρίσει πως μια τέτοια προοπτική είναι -κατά το κοινώς λεγόμενο- μανατζεριά.

Εξηγούμαστε. Σήμερα ήταν προγραμματισμένο ένα ραντεβού των εκπροσώπων του Άρη για συζητήσεις σχετικά με πιθανή ανανέωση του συμβολαίου του. Δεν θα γίνει λόγω υποχρεώσεων του Άγγελου Χαριστέα και λογικά θα μετατεθεί για την επόμενη εβδομάδα. Η πρώτη κουβέντα/επαφή του Άρη με τον Ισπανό, σε τελείως ανεπίσημο επίπεδο έχει γίνει πριν μερικές εβδομάδες.

Χωρίς αναφορές σε νούμερα, τελείως διερευνητική. Ο Βέλεθ δείχνει διάθεση να παραμείνει, δείχνει θετικός, αλλά με μια συγκεκριμένη προϋπόθεση: να ανανεώσει μόνο για έναν χρόνο ακόμη, ως δηλαδή το καλοκαίρι του 2021. Και ο λόγος; Η οικογένειά του δεν ζει μαζί του τη Θεσσαλονίκη, παραμένει στην Ισπανία και λογικά ο 28χρονος κεντρικός αμυντικός πιέζεται αρκετά και θέλει να επιστρέψει.

Γι’ αυτό άλλωστε το καλοκαίρι είχε "ψαχτεί" αρκετά στην πατρίδα του για να βρει ομάδα, ενδιαφέρον υπήρξε, αλλά ποτέ δεν μετουσιώθηκε σε πρόταση. Αυτό λοιπόν είναι ο βασικός όρος που θέτει ο Βέλεθ.  Άγνωστο πως θα ανταποκριθεί ο Αρης σε αυτόν, προφανής η -μια ακόμη- αιτία που οτιδήποτε συζητήθηκε το καλοκαίρι και οτιδήποτε φημολογείται τις τελευταίες εβδομάδες ανάγεται σε μια τελείως μη ρεαλιστική βάση, αφού -επαναλαμβάνουμε- βασική προτεραιότητα του Βέλεθ είναι η επιστροφή στην πατρίδα του, ή συμβόλαιο για έναν ακόμη χρόνο. Και δεν υπάρχουν πολλές ομάδες (πλην Άρη), όσο ενδιαφερόμενες και αν είναι, που θα ικανοποιούσαν μια τέτοια συνθήκη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Βαριά τιμωρία στον Ολυμπιακό για το "ντου" - Τον... τελειώνει η Μπάγερν - Έξαλλοι στην ΠΑΕ

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags