Facebook Pixel Ολυμπιακός: "Επίθεση" σε top όνομα, aπίστευτο τι έγινε λόγω Μπάγερν - "Ασπίδα" ο Μαρτίνς!
| 2019-10-25 12:07:00

"Επίθεση" σε top όνομα - Απίστευτο τι έκαναν λόγω Μπάγερν - "Ασπίδα" ο Μαρτίνς - Είναι... σκασμένος

του Παναγιώτη Νικολάου
"Επίθεση" σε top όνομα - Απίστευτο τι έκαναν λόγω Μπάγερν - "Ασπίδα" ο Μαρτίνς - Είναι... σκασμένος

Γιατί τα... άκουσε; Ποια η αλήθεια; Έρχονται εξελίξεις; Όλα εδώ!

Ολυμπιακός: Ότι προβλημάτισε με την εικόνα του στο ματς με την Μπάγερν, προβλημάτισε. Στο κορυφαίο δυνατό επίπεδο ανταγωνισμού, η παρουσία του Ρούμπεν Σεμέδο ίσως και να ήταν η χειρότερη φετινή του. Για κάποιους πιο προσεκτικούς ήταν το αποκορύφωμα μιας πτωτικής πορείας του Πορτογάλου στόπερ, ο οποίος μετά τις εμφατικές του εμφανίσεις το καλοκαίρι, έδειχνε σιγά σιγά να χάνει σε σταθερότητα στην καλή απόδοση.

Στον Ολυμπιακό δεν ανησυχούν. Κατ’ αρχάς, για την κριτική που του έγινε για το ματς με τους Βαυαρούς. Κατ' εντολή Μαρτίνς ο παίκτης προσπάθησε να είναι αυτός που θα ξεκινούσε το build up της ομάδας του. Από τη στιγμή μάλιστα που ειδικά στο πρώτο ημίχρονο το πρέσινγκ της Μπάγερν εγκλώβισε τους παραλήπτες της πρώτης πάσας, τότε το πρόβλημα έγινε εμφανές, αλλά δεν ήταν αποκλειστικής ευθύνης του Πορτογάλου. Του καταλογίζεται ελλιπής αντίδραση στο πρώτο γκολ της Μπάγερν, αλλά η αλήθεια είναι πως στη συγκεκριμένη φάση όλη η άμυνα των "ερυθρόλευκων"  συνελήφθη κοιμώμενη.

Από εκεί και πέρα, η αλήθεια είναι πως παρότι ο Ρούμπεν Σεμέδο δεν έφτασε παρά μόνο σε μέτριο επίπεδο απόδοσης, δεν υπέπεσε σε κάτι... κραχτό. Όπως και να έχει πάντως, σε συνδυασμό με την πρότερη πτώση της απόδοσής του και κυρίως λόγου του "βεβαρημένου" ιστορικού του, ακούστηκαν τα πρώτα σενάρια αναφορικά με την εξωγηπεδική του ζωή.

Για να το πούμε όσο πιο απλά γίνεται: δεν ευσταθούν! Στον Ολυμπιακό είναι απόλυτα... προσηλωμένοι στον Πορτογάλο, με τον οποίο έχουν συγκεκριμένους κώδικες επαφής και επικοινωνίας, από την πρώτη στιγμή που πάτησε το πόδι του στην Αθήνα. Το ρίσκο -λόγω παρελθόντος- ήταν μεγάλο, το ίδιο όμως και η πρόθεση του παίκτη να τα αφήσει όλα πίσω του και να αξιοποιήσει αυτή την ευκαιρία που του έδωσε ο Ολυμπιακός για να επιστρέψει στο κορυφαίο επίπεδο.

Όλα αυτά, με "εγγυητή" τον Πέδρο Μαρτίνς, ο οποίος το πήρε -κοινώς- πάνω του για τον συμπατριώτη του και είναι αυτός που φροντίζει (κυρίως) να μείνει προσηλωμένος στο γήπεδο. Μέχρι στιγμής, τηρείται απαρέγκλιτα και αμοιβαία. 

Τώρα, για την πτώση στην απόδοση του παίκτη, δικαιολογίες και ελαφρυντικά υπάρχουν: πρώτον, ο τραυματισμός που πέρασε ο Πορτογάλος πριν μερικές εβδομάδες, τραυματισμό που ξεπέρασε σε χρόνο ρεκόρ! Και δεύτερον, οι σερί συμμετοχές του. Δεν έχει πάρει καμία ανάσα εδώ και τρεις μήνες, παίζει συνέχεια και η αλήθεια είναι πως τέτοια συχνότητα παιχνιδιών δεν είχε ποτέ στην καριέρα του. Πόσο μάλλον σε παιχνίδια Τσάμπιονς Λιγκ, όπου δεν είχε καμία πρότερη εμπειρία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Βαριά τιμωρία στον Ολυμπιακό για το "ντου" - Τον... τελειώνει η Μπάγερν - Έξαλλοι στην ΠΑΕ

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags