Facebook Pixel Ολυμπιακός: Οργιάζουν οι φήμες για διεθνή - Ήρθε ο μάνατζέρ του - Θέλει τρελά λεφτά
| 2019-10-26 12:48:00

Οργιάζουν οι φήμες για Έλληνα διεθνή - Ήρθε ο μάνατζέρ του - Θέλει τρελά λεφτά - Πάει Ολυμπιακό;

του Παναγιώτη Νικολάου
Οργιάζουν οι φήμες για Έλληνα διεθνή - Ήρθε ο μάνατζέρ του - Θέλει τρελά λεφτά - Πάει Ολυμπιακό;

Άφιξη που προκαλεί... πανικό. Tι ισχύει πραγματικά. "Κλικ" εδώ!

Επειδή πολλά γράφτηκαν -και ακόμη περισσότερα θα συνεχίσουν να γράφονται- για την παρουσία του Μίνο Ραϊόλα στο Καραϊσκάκη και στην Ελλάδα τις προηγούμενες μέρες, καλό θα είναι να βάλουμε λίγο τα πράγματα στη θέση τους.

Ο Ιταλολλανδός ατζέντης δεν είναι από αυτούς που "χειραγωγούνται". Δεν δουλεύει δηλαδή κατόπιν... προσκλήσεων και καλεσμάτων. Η φήμη του άλλωστε, του δύστροπου, του ανθρώπου που πρώτιστα κάνει δουλειές για την τσέπη του και μετά για το καλό των πελατών του, προηγείται. Και στον Ολυμπιακό (νωπές οι μνήμες της "συνεργασίας" των δύο πλευρών στην περίπτωση Βάις - από τότε άλλωστε έχουν οι δύο πλευρές να κάνουν δουλειά μαζί…) την έχουν βιώσει για τα καλά.

Συνεπώς, με τον Ραϊόλα δεν υπάρχουν καλές σχέσεις. Ούτε και "δελεάζεται" από το όνομα ενός club. Δεν ενδιαφέρεται για τέτοια ένας από τους κορυφαίους ατζέντηδες της εποχής μας. To πελατολόγιό του, κακά τα ψέματα στη συντριπτική του πλειοψηφία ξεφεύγει κατά πολύ από το βαλάντιο οποιασδήποτε ελληνικής ομάδας. Και όσοι δεν ξεφεύγουν, τότε πολύ απλά, "αυξάνουν" το κόστος μιας κίνησης λόγω της -πάντα "παχυλής"- προμήθειας του ίδιου του Ραϊόλα.

Η σύνδεση που θα μπορούσε να προκύψει αφορά τον Παντελή Χατζηδιάκο. Διεθνής πλέον, στα 22 του, τα τελευταία χρόνια με πτωτική πορεία στην Άλκμααρ (βασικός πρόπερσι, από τον πάγκο έρχονταν πέρυσι, προσπαθεί φέτος σιγά σιγά να βρει τον ρόλο του στον ολλανδικό σύλλογο), πελάτης φυσικά του Ραϊόλα και εσχάτως αρκετά ανεβασμένος στο ελληνικό κοινό λόγω των συμμετοχών του, των πρώτων του, στην Εθνική ομάδα.

Τελείως υποθετικό το σενάριο -και το ξεκαθαρίζουμε- είναι ένας ποδοσφαιριστής που συγκεντρώνει τα στοιχεία εκείνα που θα μπορούσαν να "γυαλίσουν" στον Ολυμπιακό. Το γεγονός ότι το συμβόλαιό του με την Άλκμααρ ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2021, καθιστά ακόμη δελεαστικότερη την περίπτωσή του, αφού το προσεχές καλοκαίρι, ο ολλανδικός σύλλογος θα πρέπει είτε να τον πουλήσει είτε να του ανανεώσει το συμβόλαιο.

Κάπου εδώ όμως τελειώνουν και τα θετικά της ιστορίας. Όσο και "φτηνά" να πουλάει η Άλκμααρ και πάλι δεν πρόκειται να δώσει έναν 22χρονο ποδοσφαιριστή σε τιμή προσιτή από ελληνική ομάδα (στην υπόθεση ότι δεν πρόκειται να τον ανανεώσει). Και αν σε αυτό το πακέτο προστεθεί η προμήθεια του μάνατζερ, εννοείται πως το ποσό ξεφεύγει. Χωρίς φυσικά σε όλη αυτή τη σεναριολογία να είναι αποσαφηνισμένη η πρόθεση του ίδιου του παίκτη, αν δηλαδή επιθυμεί να επιστρέψει στην Ελλάδα, "φτιάχνοντας" πλέον ξανά το όνομά του (κυρίως μέσω της Εθνικής).

Είπαμε, σενάριο είναι. Το πιθανότερο είναι πως όντως ο Ραϊόλα αξιοποίησε την ακόμη καλοκαιρία στην πατρίδα μας και ήρθε για διακοπές, σε μια "νεκρή" για τη δουλειά του εποχή. Ας έχουμε πάντως κατά νου το προαναφερθέν σενάριο. Ειδικά αφού πλέον ο Έλληνας στόπερ απασχολεί την καθημερινότητά μας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Διέρρευσε τώρα από το Ρέντη: Αυτή θα είναι η 11άδα με ΑΕΚ - Εκπλήξεις σε άμυνα και επίθεση!​

 

 

 

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags