Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Τι παικτάρα είναι αυτή! - Παίρνει μεταγραφάρα με ΠΑΟ - Φέρνει τρελά εκατομμύρια - "Ναι" από Σαββίδη
| 2019-10-26 21:21:00

Τι παικτάρα είναι αυτή! - Παίρνει μεταγραφάρα με ΠΑΟ - Φέρνει τρελά εκατομμύρια - "Ναι" από Σαββίδη

του Λάζαρου Γεωργίδη
 Τι παικτάρα είναι αυτή! - Παίρνει μεταγραφάρα με ΠΑΟ - Φέρνει τρελά εκατομμύρια - "Ναι" από Σαββίδη

Ασταμάτητα «όργια». Τρέχει τις εξελίξεις. Τεράστιο κεφάλαιο.

ΠΑΟΚ: Ξεχωρίζει σαν τη μύγα μες στο γάλα. Είναι ο πιο φορμαρισμένος παίκτης του ΠΑΟΚ και το αποδεικνύει συνεχώς. Έτσι και στον Βόλο ξεδίπλωσε για μια ακόμα φορά το πλούσιο ταλέντο του. 

Ο λόγος για τον Δημήτρη Λημνιό, που βρίσκεται στο καλύτερο σημείο της καριέρας του. Δεν είναι μόνο το γκολ που πέτυχε, με το κεφάλι, το οποίο δεν είχε δείξει μέχρι τώρα ότι είναι στα δυνατά του σημεία, ή το πέναλτι που κέρδισε, αλλά η γενικότερη παρουσία του. 

Άριστος στο τακτικό κομμάτι, μόνιμη απειλή κινδύνου επιθετικά, με άριστη εκπληκτική κατάρτιση και διεισδυτικότητα, ο Έλληνας άσος έχει όλα τα χαρακτηριστικά ενός σύγχρονου εξτρέμ και δικαιολογεί απόλυτα όλο τον ντόρο που γίνεται φέτος γύρω από το όνομά του. 

Ο νεαρός κυνηγός έχει μπει για τα καλά στα μπλοκάκια ουκ ολίγων ευρωπαϊκών ομάδων κι αν συνεχίσει στους ίδιους ρυθμούς θεωρείται ότι είναι θέμα χρόνου να φέρει πρόταση εκατομμυρίων στην Τούμπα, η οποία πολύ δύσκολα δε θα γίνει δεκτή από τη διοίκηση του ΠΑΟΚ. 

Μάλιστα, ήδη έχει γίνει γνωστό πως στο προσεχές ντέρμπι της επόμενης αγωνιστικής, με τον Παναθηναϊκό στην Τούμπα, θα βρεθούν πολλοί σκάουτερς για να παρακολουθήσουν από κοντά τον Δημήτρη Λημνιό και δεν αποκλείεται με μία νέα καλή εμφάνιση να δρομολογήσει τις εξελίξεις ενόψει Γενάρη. 

Θυμίζουμε ότι η ρήτρα στο νέο συμβόλαιο του παίκτη αγγίζει τα 15 εκατ. ευρώ, ποσό το οποίο μπορεί να ακούγεται υπερβολικό σε αυτή τη φάση, ωστόσο δεν αποκλείεται να βρεθεί η ομάδα που θα καταθέσει μια τόση υψηλή πρόταση, δεδομένου ότι ο παίκτης έχει όλο το ελκυστικό πακέτο για να πάρει μια σπουδαία μεταγραφή. 

Εξάλλου, υπάρχει η αίσθηση πως οποιαδήποτε πρόταση που θα ξεπερνάει τα 10 εκατ. ευρώ θα εξεταστεί πολύ σοβαρά από τον Δικέφαλο, καθώς, όπως έχουμε τονίσει πολλάκις, λόγω financial fair play, οι Ασπρόμαυροι είναι υποχρεωμένοι να εμφανίσουν σημαντικά έσοδα στα ταμεία τους. 

Όπως και να έχει, αυτό που είναι βέβαιο είναι ότι ο Δημήτρης Λημνιός αποτελεί ένα πολύ μεγάλο κεφάλαιο, όχι μόνο για τον ΠΑΟΚ, αλλά για ολόκληρο το ελληνικό ποδόσφαιρο και σαφώς την Εθνική ομάδα, η οποία μπαίνει σε μια νέα εποχή με τον Τζον Φαν’τ Σιπ να δείχνει πως πιστεύει στους νεαρούς και ταλαντούχους Έλληνες παίκτες.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣΗ: Ρεπορτάζ-φωτιά για τον ΠΑΟΚ! Αποφάσισε ο Σαββίδης και... έρχονται βόμβες στον ΠΑΟΚ - Θα γίνει χαμός!

 


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags