Facebook Pixel Ολυμπιακός - ΑΕΚ: Το VAR... έσωσε Βράνιες και Τσιντώτα - "Χάρισαν" γκολ με τρελή γκάφα - Ακυρώθηκε για χέρι! (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2019-10-27 20:26:00

Το VAR... έσωσε Βράνιες και Τσιντώτα - "Χάρισαν" γκολ με τρελή γκάφα - Ακυρώθηκε για χέρι! (BINTEO)

Sportdog Team
Το VAR... έσωσε Βράνιες και Τσιντώτα - "Χάρισαν" γκολ με τρελή γκάφα - Ακυρώθηκε για χέρι! (BINTEO)

Απίστευτη φάση στο "Καραϊσκάκης"! Αποφάσισε σωστά ο ρέφερι;

Ολυμπιακός - ΑΕΚ: Οι Ερυθρόλευκοι άνοιξαν το σκορ στο 9' με τον Σεμέδο και θα μπορούσαν να έχουν διπλασιάσει τα τέρματά τους στο 26' εάν ο διαιτητής Σόουζα δεν ακύρωνε μέσω VAR ένα γκολ του Ελ Αραμπί.

Στην ουσία το ριπλέι... έσωσε τους Βράνιες και Τσιντώτα, οι οποίοι δεν συννενοήθηκαν σωστά με αποτέλεσμα ο Ελ Αραμπί να κλέψει και να σκοράρει χωρίς τερματοφύλακα απέναντί του, αλλά μόνο με τον Τσιγκρίνσκι να προσπαθεί να γλιτώσει την ομάδα του πάνω στη γραμμή.

Έπειτα από εκτέλεση πλαγίου στον χώρο του κέντρου η μπάλα βρήκε στο χέρι του Γκιλιέρμε, κάτι που δεν έγινε αντιληπτό αρχικά από τον διαιτητή.

Ο Καμαρά έκανε εντυπωσιακό ανάποδο ψαλίδι προς την περιοχή της ΑΕΚ, ο Ελ Αραμπί κυνήγησε τη φάση και έκλεψε την μπάλα, αφού οι Βράνιες και Τσιντώτας έκαναν τραγικό λάθος, προτού σκοράρει.

Ο διαιτητής ειδοποιήθηκε από τους υπεύθυνους του VAR, συμβουλεύτηκε το replay και είδε το χέρι του Γκιλιέρμε, ακυρώνοντας το γκολ.

Δείτε ΕΔΩ τη φάση σε βίντεο

Δείτε το επίμαχο στιγμιότυπο:

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags