Facebook Pixel Sportdog.gr | Σενάριο που τρελαίνει κόσμο - "Ψήνεται" μεταγραφή-σεισμός για Εμπαπέ!
| 2019-10-28 23:00:00

Σενάριο που τρελαίνει κόσμο - "Ψήνεται" μεταγραφή-σεισμός για Εμπαπέ!

Sportdog Team
Σενάριο που τρελαίνει κόσμο - "Ψήνεται" μεταγραφή-σεισμός για Εμπαπέ!

Αν γίνει αυτό... ψάξτε για τον δεύτερο!

Ένα like του Κιλιάν Εμπαπέ σε ανάρτηση του Μοχάμεντ Σαλάχ στο Instagram άναψε... φωτιές, γεννώντας ένα τρομακτικό -για τον ανταγωνισμό- σενάριο που θέλει τον Γάλλο αστέρα να παίρνει μεταγραφή στη Λίβερπουλ!

Ο Σαλάχ δημοσίευσε μια φωτογραφία, στην οποία πανηγυρίζει το γκολ που έδωσε τη νίκη στην ομάδα του κόντρα στην Τότεναμ την Κυριακή. Ο αστέρας της Παρί Σεν Ζερμέν πάτησε like και έγινε... χαμός.

Σύμφωνα με χρήστες του Twitter και διάφορων σχολιαστών σε φόρουμ του διαδικτύου, το like αυτό αποτελεί προάγγελο εξελίξεων, οι οποίες έχουν αρχίσει να διαφαίνονται μέσα από σειρά γεγονότων.

Αποφασιστικό ρόλο στην πιθανή μεταγραφή λέγεται πως θα παίξει η Nike, η εταιρεία που εκπροσωπεί τον Εμπαπέ και ταυτόχρονα θα ντύνει τη Λίβερπουλ από τη νέα σεζόν, καθώς οι Κόκκινοι εγκαταλείπουν τη New Balance.

Φυσικά, από τη θεωρία στην πράξη η απόσταση είναι μεγάλη, ενώ δημιουργούνται πολλές απορίες σχετικά με αγωνιστικά ζητήματα και όχι μόνο. Η πιο λογική εξ' αυτών έχει να κάνει με την ύπαρξη της τριάδας Σαλάχ-Μανέ-Φιρμίνο στην επίθεση της Λίβερπουλ, που θεωρείται η κορυφαία στην Ευρώπη. Θα πωληθεί ένας από αυτός για να χωρέσει ο Εμπαπέ; Ή μήπως οι "Reds" θα πραγματοποιήσουν την πιο ακριβή μεταγραφή της ιστορίας τους για να δημιουργήσουν μια τετράδα-φωτιά;

Σε κάθε περίπτωση, οι απαντήσεις σε κάποια από τις προσεχείς μεταγραφικές περιόδους για να μάθουμε εάν υπάρχει... καπνός ή μόνο φωτιά.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags