Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Δεν πάει άλλο! Αυτόν "τελειώνει" ο Δώνης - Του λύνουν το συμβόλαιο!
| 2019-10-29 10:47:00

Δεν πάει άλλο! Αυτόν "τελειώνει" ο Δώνης από τον ΠΑΟ - Του λύνουν το συμβόλαιο - Απίθανη εξέλιξη

του Νίκου Στεργίου
Δεν πάει άλλο! Αυτόν "τελειώνει" ο Δώνης από τον ΠΑΟ - Του λύνουν το συμβόλαιο - Απίθανη εξέλιξη

Μετράει μέρες στα πράσινα. Μεταγραφή Νταμπίζα. Τι φοβερό συνέβη;

Παναθηναϊκός: Πλέον δεν είναι είδηση. Για την ακρίβεια, δεν ήταν ποτέ. Για μισή ώρα αγωνίστηκε την Κυριακή ο Ούφε Μπεκ κάνοντας την τρίτη συμμετοχή του στον Τριφύλλι. Συνολικά έχει παίξει 71 λεπτά. Στην ομάδα έχει συμπληρώσει κάτι περισσότερο από 2,5 μήνες. Το ιατρικό του ιστορικό, επισταμένως έχει τονιστεί πριν καν φορέσει τα πράσινα, βεβαρημένο.

Και ο Δανός κάνει... ό,τι μπορεί και για να το δικαιολογήσει και για να το εμπλουτίσει. Αμέσως μετά το τέλος του κυριακάτικου ματς, παραπονέθηκε για ενοχλήσεις στο γόνατο, φοβούμενος τον (καταταλαιπωρημένο στο παρελθόν) μηνίσκο του.

Υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία, η οποία καθησύχασε μεν τους φόβους του, ανέδειξε όμως ένα οστικό οίδημα το οποίο πρακτικά τον αφήνει εκτός προπονήσεων για τουλάχιστον μια εβδομάδα, διάστημα που όμως μπορεί να παραταθεί δεδομένης και της ευπάθειας που έχει.

Ευπάθεια που πέραν της ιατρικής εξήγησης (προφανής με μια ματιά και μόνο στο ιστορικό του) είναι εμφανές απ’ όσους ζουν τον Ούφε Μπεκ καθημερινά στις προπονήσεις του Παναθηναϊκού, τον έχει επηρεάσει και ψυχολογικά. Είναι φοβισμένος στο... οτιδήποτε (και σε αυτό κανείς δεν μπορεί να τον αδικήσει βάσει του παρελθόντος του), σκέφτεται τις συνέπειες πριν καν τις πράξεις και αυτό φαίνεται και στις προπονήσεις και στους αγώνες.

Όπως εύκολα είναι αντιληπτό και όπως από τον προηγούμενο τραυματισμό του Σκανδιναβού (πλέον αισίως μετράει πέντε ενόσω βρίσκεται στην Ελλάδα) είχαμε τονίσει στο sportdog, ο παίκτης μετράει αντίστροφα. Αφού μπουν σε μια σειρά τα υπόλοιπα που είναι να διευθετηθούν στον σύλλογο, θα κληθεί -και εφόσον διατηρηθεί αυτή του η εικόνα, που κακά τα ψέματα, δεν υπάρχει κάτι που να υποδεικνύει το αντίθετο ως τώρα- για να λύσει το συμβόλαιό του.

Το μόνο παρήγορο για τους Πράσινους είναι πως αυτό είναι σε μορφή που επιτρέπει διαπραγμάτευση και όχι μεγάλο κόστος (υπενθυμίζουμε πως ο Δανός πληρώνεται ουσιαστικά ανάλογα με τις συμμετοχές του). Κάτι είναι κι αυτό...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Απίστευτη ξεφτίλα αυτό που έγινε στον ΠΑΟ - Δεν υπάρχει πιο χαμηλά - Διάβασε να φρίξεις

 

 

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags