Facebook Pixel Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ: Πρόταση Ιβάν 800.000 για ξένο άσο - Τον θέλει ο Φερέιρα - "Τρώει" Έλληνα βασικό
| 2019-10-30 10:29:00

Απίστευτο: Πρόταση Σαββίδη 800.000 στον ΠΑΟ για ξένο - Τον θέλει ο Φερέιρα - "Τρώει" Έλληνα βασικό!

του Νίκου Στεργίου
Απίστευτο: Πρόταση Σαββίδη 800.000 στον ΠΑΟ για ξένο - Τον θέλει ο Φερέιρα - "Τρώει" Έλληνα βασικό!

Τρελαμένοι οι Πράσινοι. Θα γίνει... κλοπή; Αποκαλυπτικό παρασκήνιο.

Φαίνεται πως μια συνάντηση, έστω... εθιμοτυπικού χαρακτήρα, είναι ικανή να βγάζει ειδήσεις ακόμη και μέρες αφότου έγινε. Έτσι κι αλλιώς, είδηση αποτελεί το γεγονός ότι ο Παναθηναϊκός, χωρίς τον Νίκο Νταμπίζα πλέον στο οργανόγραμμα, είχε κουβέντα σχετικά με την ανανέωση του συμβολαίου του Εμάνουελ Ινσούα, με τον αδερφό και μάνατζέρ του, Μαξιμιλιάνο.

Γνωστά και καταγεγραμμένα σε προηγούμενο ρεπορτάζ του sportdog τα όσα ειπώθηκαν μεταξύ των δύο πλευρών, ξεκάθαρο πως δεν τέθηκε ποτέ θέμα οικονομικού, παρά μόνο ξεκαθάρισμα προθέσεων -τουλάχιστον εκ μέρους του Παναθηναϊκού, που εκπροσωπήθηκε από τον Κώστα Κωστάντο, ο οποίος προφανώς και μέχρι να καλυφθεί οργανικά η θέση του Νίκου Νταμπίζα φαίνεται πως έχει πάρει επ' ώμου όλες τις επαφές με μάνατζερ και ποδοσφαιριστές- από την πλευρά του συλλόγου για παραμονή του Αργεντινού.

Το πρόσθετο όμως, προέκυψε από τη διαρροή της πληροφορίας πως το καλοκαίρι, χωρίς να προσδιορίζεται το ακριβές χρονικό σημείο, ο ΠΑΟΚ κατέθεσε πρόταση 800.000 ευρώ στον Παναθηναϊκό για την αγορά του Εμάνουελ Ινσούα, χωρίς όμως να γίνει αποδεκτή και χωρίς να γίνουν περαιτέρω επαφές των δύο πλευρών.

Αν μη τι άλλο ενδεικτικό της εκτίμησης που χαίρει ο παίκτης στο στρατόπεδο των πρωταθλητών και προφανώς, εν όψει Ιανουάριου, οπότε και ο Αργεντινός αποκτά το δικαίωμα υπογραφής όπου επιθυμεί (σε περίπτωση που δεν ανανεώσει με τον Παναθηναϊκό), δείχνει τα όσα κατά καιρούς έχουμε καταγράψει και στο sportdog: πως δηλαδή ο Δικέφαλος αναζητώντας αριστερό μπακ (ειδικά με το ενδεχόμενο πώλησης του Δημήτρη Γιαννούλη) έχει στραφεί στον άσο του "τριφυλλιού" και το ενδιαφέρον του είναι "ζεστό", ειδικά από τη στιγμή που για να γίνεται πρόταση το καλοκαίρι, η συγκεκριμένη κίνηση τελούσε (και προφανώς τελεί και όποια μελλοντική) υπό τις ευλογίες του Αμπέλ Φερέιρα. 

Επαφές πάντως, τώρα, αυτήν την περίοδο με την πλευρά του Δικεφάλου, ο αδερφός του Αργεντινού αρνήθηκε πως υπάρχουν στη συνάντηση που είχε με τον εκπρόσωπο του Παναθηναϊκού. Το μόνο σίγουρο είναι πως αλήθεια, τώρα, αυτήν τη στιγμή δεν θα μπορούσε και να πει…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: "Ντου" σε Μελιόπουλο από γνωστό Έλληνα παράγοντα - "Αν ανοίξω το στόμα μου..."!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags