Facebook Pixel Ολυμπιακός Βόλου: Βόμβα Μπέου στη Superleague - "Χτυπάει" τον Σάββα - "Ντου" σε ΑΕΚτζή!
| 2019-11-01 10:42:00

Βόμβα Μπέου στη Superleague - "Χτυπάει" τον Σάββα - "Χουνέρι" σε ΠΑΟ και Σπανό; - "Ντου" σε ΑΕΚτζή!

του Παναγιώτη Νικολάου
Βόμβα Μπέου στη Superleague - "Χτυπάει" τον Σάββα - "Χουνέρι" σε ΠΑΟ και Σπανό; - "Ντου" σε ΑΕΚτζή!

Οργιάζουν οι φήμες στο Βόλο. Αυτός "τελειώνει". Τα πρώτα ονόματα.

Βόλος: Μπορεί να ξεκίνησε εντυπωσιακά το πρωτάθλημα, με σειρά θετικών αποτελεσμάτων και εμφανίσεων, αλλά όπως φαίνεται, το πρόσφατο αρνητικό σερί έχει φέρει τον Χουάν Φεράντο σε δυσχερή θέση στον "ερυθρόλευκο" πάγκο.

Ο Ισπανός προπονητής, ομολογουμένως έχει κάνει καλή δουλειά στους Eρυθρόλευκους, αλλά η πραγματικότητα των (ελληνικών κυρίως) πάγκων είναι αμείλικτη.

Τόσο που εκτιμάται πως σε περίπτωση που προκύψει αρνητικό αποτέλεσμα στη Λαμία, στο επερχόμενο ματς της Super League με την τοπική ομάδα, τότε ο Ισπανός θα αποτελέσει πιθανότατα παρελθόν από τον πάγκο των νεοφώτιστων.

Σενάριο που συντηρείται αρκετές μέρες, χωρίς να υπάρξει η παραμικρή διάψευση (έστω σε επίπεδο διαρροών) από την πλευρά του Βόλου, οπότε εύλογα μπορεί να θεωρήσει κανείς πως ακόμη και αν δεν υφίσταται τέτοιος χαρακτήρας στο επερχόμενο ματς, όπου υπάρχει καπνός, θα πρέπει να υπάρχει και φωτιά.

Παρότι δεδομένα πρώιμο να γίνει οποιαδήποτε συζήτηση για τη διάδοχη κατάσταση, καλό θα είναι να επισημάνουμε από τώρα, πως σε περίπτωση που τελικά επέλθει το διαζύγιο με τον Χουάν Φεράντο, πρόθεση των ιθυνόντων του Βόλου είναι η στροφή στην ελληνική αγορά για την εξεύρεση νέου προπονητή.

Ο Σάββας Παντελίδης αυτονόητα θα ήταν η ευχή των ανθρώπων των Ερυθρόλευκων, ωστόσο ο έμπειρος Έλληνας τεχνικός έχει αποφασίσει να περιμένει τις (όποιες και όποτε προκύψουν) εξελίξεις στον Παναθηναϊκό γι' αυτό και έχει αρνηθεί τις (δύο συνολικά) προσεγγίσεις του Ατρομήτου.

Από εκεί και πέρα, ο Τραϊανός Δέλλας θα μπορούσε να είναι μια επιλογή για την ομάδα του Βόλου (παρότι υπάρχουν αρκετά "αλλά" στο συγκεκριμένο σενάριο), χωρίς να αποκλείεται υποψηφιότητα και επιλογή έκπληξη, γνωστή από  το ποδοσφαιρικό παρελθόν του Αχιλλέα Μπέου...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Αν χάσει, χάνεται! Στον "αέρα" ιστορική ελληνική ομάδα - Κρίσιμες ώρες - Βαράει διάλυση;

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags