Facebook Pixel Ολυμπιακός: "Βόμβα" από Μαρτίνς - Τι θα γίνει με Μπενζιά - Ξεχάστε τον Τσιμίκα - Υπογράφει το "τούρμπο"
| 2019-11-01 18:00:00

"Βόμβα" από Μαρτίνς - Τι θα γίνει με Μπενζιά - Ξεχάστε τον Τσιμίκα - Υπογράφει το "τούρμπο"

του Παναγιώτη Νικολάου
"Βόμβα" από Μαρτίνς - Τι θα γίνει με Μπενζιά - Ξεχάστε τον Τσιμίκα - Υπογράφει το "τούρμπο"

Κανείς δεν πήρε χαμπάρι! Μοιράζει... άκυρα. Ούτε για 18.000.000!

Ολυμπιακός: "Η ομάδα είναι πλήρης. Μεταγραφές θα γίνουν μόνο αν προκύψουν πωλήσεις". Αυτά δήλωσε χθες στην καθιερωμένη συνέντευξη πριν το ματς με την Ξάνθη ο Πέδρο Μαρτίνς. Ουσιαστικά, ξεκαθάρισε το τοπίο εν όψει της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου, προαναγγέλλοντας… νηνεμία!

Κι αυτό γιατί, εφόσον οι Ερυθρόλευκοι, ακολουθώντας την πάγια πολιτική τους τα τελευταία χρόνια, δεν προσανατολίζονται σε πωλήσεις τον Ιανουάριο, τότε, πολύ απλά βάσει των λεγομένων του Πορτογάλου προπονητή, δεν θα προκύψουν και προσθήκες!

Και είναι προφανές πως ο Ολυμπιακός δεν "πονάει" σε κάποια θέση του γηπέδου. Ακόμη και στο κέντρο, που πιθανώς αριθμητικά τα… κουκιά με Γκιλιέρμε, Μπουχαλάκη και Καμαρά δεν βγαίνουν (πάντα), οι Ερυθρόλευκοι ποντάρουν εκεί και στην παρουσία του Μπενζιά.

Ακόμη και σε περίπτωση που συνεχιστεί η ευρωπαϊκή πορεία του Ολυμπιακού (με πρόκριση στα νοκ-άουτ του Γιουρόπα Λιγκ), είναι σαφές πως από την στιγμή που ο ίδιος ο προπονητής της ομάδας δεν θεωρεί πως χρειάζεται ενίσχυση, τότε πολύ απλά, στους υπόλοιπους… περισσεύει!

Αναφορικά με την πιθανότητα πωλήσεων τώρα. Πέραν της γενικότερης φιλοσοφίας του συλλόγου για τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, πολλά, έτσι κι αλλιώς, δεν αναμένονται. Για τον πιο "καυτός" αυτήν την εποχή στη διεθνή αγορά, τον Τσιμίκα, στον Ολυμπιακό, όπως τονίσαμε και σε χθεσινό μας ρεπορτάζ, θεωρούν πως δεν υπάρχει λόγος να "βιαστούν" για να συζητήσουν πώληση του, εκτιμώντας αφενός πως η αξία του θα αυξηθεί ως το καλοκαίρι και αφετέρου πως δεν μπορούν να προκύψουν προτάσεις τον Ιανουάριο ικανές να τον δελεάσουν.

Το δεύτερο ανοιχτό μέτωπο, αυτό του Ομάρ, φαίνεται πως κλείνει ύστερα και από τις πρόσφατες δηλώσεις του αρχηγού του Ολυμπιακού πως προχωράει η υπόθεση της επέκτασης του συμβολαίου του και πως ουσιαστικά (παρά τις συγκεκριμένες… σειρήνες από συγκεκριμένη αγγλική ομάδα) είναι θέμα χρόνου για να κλείσει θετικά και αυτό το ζήτημα.

Άλλοι, που να βρίσκονται στην κατηγορία "υψηλού… κινδύνου" για να φέρουν προτάσεις τον Ιανουάριο, δεν φαίνεται πως υπάρχουν. Και, προτάσεις ύψους ανάλογων της περυσινής της Αουγκσμπουργκ για τον Σισέ (σ.σ. 18 εκατ. ευρώ), που θα μπορούσαν να δελεάσουν τους Ερυθρόλευκους (αν και η απόρριψη της συγκεκριμένης είναι ενδεικτική για το πόσο δύσκολα έστω κάθεται στο τραπέζι η διοίκηση του Ολυμπιακού μεσούσης της σεζόν). 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Έσκασε τώρα: Μία ανάσα από συμφωνία στον Ολυμπιακό - Υπογράφει με τη "σημαία" ο Μαρινάκης!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags