Facebook Pixel ΑΕΚ: Χαμός με πρωτοκλασάτο άσο ομάδας του Big-4 - Έξαλλος ο πρόεδρος για τα... νυχτοπερπατήματα!
| 2019-11-02 16:57:00

Χαμός με πρωτοκλασάτο άσο ομάδας του Big-4 - Έξαλλος ο πρόεδρος για τα... νυχτοπερπατήματα!

του Γιώργου Θεοδωράκη
Χαμός με πρωτοκλασάτο άσο ομάδας του Big-4 - Έξαλλος ο πρόεδρος για τα... νυχτοπερπατήματα!

Τον... τελειώνει άμεσα, εκεί θα παίζει τον Γενάρη.

ΑΕΚ: Το καλοκαίρι, αμέσως μετά τη φυγή του Μιγκέλ Καρντόσο και ο ίδιος ήθελε να φύγει από την Ελλάδα. Και στην ΑΕΚ αντίθετοι δεν ήταν. Τελικά, παρότι ήταν κοινή επιθυμία,  δεν διατυπώθηκε τόσο… δυνατά και για επιπρόσθετους λόγους πρεστίζ – πώς να τερματίσεις έναν δανεισμό που καλά καλά δεν είχε ξεκινήσει; - Ενωση και Φρανσίσκο Ζεράλδες συνέχισαν μαζί.

Προσπαθώντας φυσικά να «ξεχάσουν» το… φάντασμα του Καρντόσο, ο οποίος ήταν αυτός που συνέδεσε τις δύο πλευρές, απαιτώντας ουσιαστικά την απόκτηση του συμπατριώτη του, αφού τον θεωρούσε κομβικό για το στιλ ποδοσφαίρου που ήθελε να παίξει η Ενωση. 

Δεν λειτούργησε όμως. Ούτε για τον Καρντόσο, ούτε για τον Ζεράλδες. Ελάχιστα τα λεπτά συμμετοχής που έκτοτε πήρε,  ο ίδιος ποτέ δεν ταίριαξε με το γκρουπ, δεν έκανε καν προσπάθεια να ταιριάξει, προφανώς δεν τον πίστεψε ποτέ ούτε και ο Κωστένογλου (αλλά και κανείς άλλος από τον σύλλογο, αφού παραήταν συνδεδεμένος – και δεν το έκρυψε – με τον Καρντόσο) με αποτέλεσμα, αυτό που αποφεύχθηκε τον Αύγουστο, να συντελεστεί τον Ιανουάριο.

Από τότε, από το καλοκαίρι, ο sportdog ήταν το πρώτο μέσο που ουσιαστικά και ξεκάθαρα έθεσε θέμα φυγής Ζεράλδες. Η ΑΕΚ φρόντισε τότε με διαρροές, όχι και τόσο πειστικές είναι η αλήθεια, να το ξεκόψει και όταν τελικά αποφασίστηκε να παραμείνει (έστω με λογική… τραβάτε με και ας κλαίω), ο sportdog ήταν το πρώτο μέσο που ορθά κοφτά έγραψε πως ο Πορτογάλος θα φύγει τον Ιανουάριο. Πλέον, είναι κοινό μυστικό πως Ζεράλδες και ΑΕΚ μετράνε μέρες για τον πρόωρο τερματισμό της συνεργασίας τους.

Ο τεχνικός της Σπόρτινγκ, με προ ημερών δηλώσεις του, είχε καταστήσει σαφές πως περιμένει τον Ζεράλδες να επιστρέψει στη Λισαβώνα τον Ιανουάριο, πλέκοντας του μάλιστα το εγκώμιο. Σε σημερινό της φύλλο, η κορυφαία πορτογαλική εφημερίδα O’ Jogo, στο πρωτοσέλιδο της σημειώνει σαφώς, λιτά και κατηγορηματικά, πως η «ΑΕΚ επιστρέφει τον Ζεράλδες τον Ιανουάριο».

Επιλογή που είναι η μόνη πρακτική για όλες τις εμπλεκόμενες πλευρές, αφού ο Ζεράλδες περισσότερο μαθαίνει την… νυχτερινή Αθήνα (σ.σ. χωρίς να σημαίνει ότι κάνει κάτι εκτός του εσωτερικού κανονισμού, παράβαση ωραρίων κλπ) παρά ενδιαφέρεται για την ομάδα, η ΑΕΚ σαφώς δεν υπολογίζει στις υπηρεσίες του και η Σπόρτινγκ από την πλευρά της φέρεται έτοιμη,  μέσω του προπονητή της, να του δώσει την ευκαιρία που χρόνια περιμένει στο «Αλβαλάδε». Οπότε, είπαμε, άπαντες πλέον μετράνε αντίστροφα για να γίνει αυτό που λανθασμένα όπως αποδείχτηκε δεν έγινε τον περασμένο Αύγουστο.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πληροφορία-βόμβα: "Κλέβει" παικταρά από Αθήνα ο Σαββίδης - Έριξε... άκυρο για νέο συμβόλαιο!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags