Facebook Pixel Πανιώνιος - Άρης: 1-1
| 2019-11-02 21:25:00

Ματσάρα στη Νέα Σμύρνη! Ισόπαλοι 1-1 Πανιώνιος και Άρης

Sportdog Team
Ματσάρα στη Νέα Σμύρνη! Ισόπαλοι 1-1 Πανιώνιος και Άρης

Τρομερό το φινάλε στην αναμέτρηση με τους Κυανέρυθρους να παίζουν με 10.

Παιχνίδι με γκολ, δοκάρια και εναλλαγή συναισθημάτων πραγματοποιήθηκε στη Νέα Σμύρνη με τον Πανιώνιο και τον Άρη να αναδεικνύονται ισόπαλοι 1-1. Αξίζει να σημειωθεί, ότι οι γηπεδούχοι έπαιζαν με 10 παίκτες μετά το 48', λόγω της αποβολής του Μιλόγεβιτς.

Ο Άρης ήταν αυτός που είχε την κυριαρχία στο ημίχρονο, έχοντας την κυκλοφορία της μπάλας (60-40), ο Πανιώνιος όμως ήταν καλά τοποθετημένος αμυντικά και δυσκόλεψε τους φιλοξενούμενους στη δημιουργία. Οι Θεσσαλονικείς πάραυτα κατάφεραν να φτιάξουν δύο καλές ευκαιρίες, με το σουτ του Φετφατζίδη στο 33', ο οποίος ένα λεπτό αργότερα έδωσε κάθετη στον Ιντέγε αλλά ο Μαλέρμπ ήταν σε ετοιμότητα και έδιωξε. Στο 37' ο Πανιώνιος σκόραρε, αλλά το γκολ δεν μέτρησε ως οφσάιντ με τους γηπεδούχους να χάνουν στο τέλος του 45λεπτου τον Μαξίμοβιτς, ο οποίος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.

Στην έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου, ο Μιλόγεβιτς, ο οποίος αντικατέστησε τον τραυματία δέχτηκε δύο κίτρινες μέσα σε λίγα λεπτά και άφησε την ομάδα του με 10 παίκτες. Έτσι ανοιγόταν το πεδίο διάπλατα για τον Άρη προκειμένου να κυνηγήσει με μεγαλύτερες αξιώσεις το γκολ, αφού ανέκτησε το αριθμητικό πλεονέκτημα.

Οι κιτρινόκαυροι απείλησαν στο 55' με το σουτ του Ντιγκινί που έδιωξε ο Μαλέρμπ, αλλά έντεκα λεπτά αργότερα οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ. Ύστερα από τακουνάκι του Κόρμπου, ο Άρτσε πήρε τη μπάλα έξω από την περιοχή, βρήκε πεδίο βολής και έγραψε το 1-0, το οποίο πανηγυρίστηκε δεόντως. Και εκεί που o Άρης πίεζε για το γκολ βρέθηκε να κυνηγά το σκορ, απέναντι σε έναν Πανιώνιο που αντιστεκόταν σθεναρά. Οι κυανέρυθροι όμως δεν άντεξαν.

Στο 85' ο Ροουζ πήρε τη μπάλα εκτός περιοχής, εκμεταλλεύτηκε τις κόντρα και με δυνατό σουτ έστειλε τη μπάλα στο αριστερό παραθυράκι του Μαλέρμπ για το 1-1.

Τα τελευταία λεπτά ήταν συγκλονιστικά. Στο 88' ο Άρης είχε δοκάρι ύστερα από κεφαλιά του Βέλεθ ενώ στη συνέχεια ο τερματοφύλακας του Πανιωνίου κράτησε με επέμβαση το σκορ σε σουτ του Λάρσον. Στο 89' η εξ επαφής κεφαλιά του Ιντέγε έφυγε άουτ, με τον Μαλέρμπ κάνει άλλη μία σημαντική απόκρουση στο 90' σε δυνατό σουτ του Μαντσίνι. Στο 94' ο Άρης είχε ακόμα ένα δοκάρι, ύστερα από κεφαλιά του Τόνσο.

Έτσι παρέμεινε το 1-1 ως τελικό σκορ, με τον Άρη να περνά τον Ατρόμητο στην 7η θέση με 12 βαθμούς, ενώ ο ουραγός Πανιώνιος μείωσε στο -1.

Πανιώνιος: Μαλέρμπ, Παπανικολάου, Αραμπούλι, Ευαγγέλου, Μαξίμοβιτς (41' Μιλόγεβιτς), Οικονομίδης, Άρσε (70' Τσιλούλης), Σταυρόπουλος, Κόρμπος, Παπαγεωργίου

Άρης: Έμαν, Σούντγκρεν, Κόρχουτ, Βέλεθ, Ρόουζ, Σάσα , Ματίγια, Φετφατζίδης, Ντιγκινί (78' Λάρσον), Μπρούνο Γκάμα (66' Τόνσο), Ιντέγιε

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags