Facebook Pixel Μπάγερν Μονάχου - Ολυμπιακός: Άνω κάτω η Μπάγερν πριν τον Ολυμπιακό - Χαμός με Κόβατς - Τι αποφάσισε η διοίκηση
Ποδόσφαιρο
| 2019-11-02 23:30:00

Άνω κάτω η Μπάγερν πριν τον Ολυμπιακό - Χαμός με Κόβατς - Τι αποφάσισε η διοίκηση

Sportdog Team
Άνω κάτω η Μπάγερν πριν τον Ολυμπιακό - Χαμός με Κόβατς - Τι αποφάσισε η διοίκηση

Σε κακό "φεγγάρι" οι Βαυαροί πριν το μεγάλο ματς.

Μπάγερν Μονάχου - Ολυμπιακός: Καζάνι που βράζει θυμίζει η Μπάγερν μετά το ντροπιαστικό 5-1 από την Άιντραχτ Φρανκφούρτης και ενώ έχει μπροστά της το ματς με τον Ολυμπιακό την Τετάρτη (19:55).

Η σημερινή "πεντάρα" έκανε ακόμα πιο δύσκολη τη θέση του προπονητή της Μπάγερν, Νίκο Κόβατς, η καρέκλα του οποίου "τρίζει" για τα καλά.

Εν μέσω φημών που θέλουν τον Κροάτη να "τελειώνει" από τον πάγκο των Βαυαρών, ο Κόβατς ξεκαθάρισε στη συνέντευξη Τύπου ότι δεν προτίθεται να παραιτηθεί.

"Δεν τα παράτησα την περασμένη σεζόν και δεν θα εγκαταλείψω τώρα. Είμαι λυπημένος και απογοητευμένος, δεν κρύβομαι. Γνωρίζω τη δουλειά αλλά δεν θα τα παρατήσω. Ωστόσο η δική μου άποψη δεν έχει σημασία. Όσοι αποφασίζουν, εκείνοι πρέπει να ερωτηθούν", τόνισε ο έμπειρος προπονητής.

Μέσα σε όλα αυτά, την εσωστρέφεια που επικρατεί στις τάξεις των Βαυαρών επιβεβαίωσε η απόφαση της διοίκησης της ομάδας να ακυρώσει την ανοικτή προπόνηση της Δευτέρας μετά το 5-1 από την Άιντραχτ, φοβούμενοι τυχόν ακραίες αντιδράσεις από τους οπαδούς.

"Μετά την ήττα από την Φρανκφούρτη, αποφασίστηκε η ομάδα να μην προπονηθεί αύριο μπροστά στο κοινό. Ζητάμε συγγνώμη και την κατανόηση των φιλάθλων", ανέφερε η σχετική ανακοίνωση.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags