Facebook Pixel ΑΕΚ: Ο Ολυμπιακός έχει καλύτερη ομάδα από την ΑΕΚ και η Ένωση δεν μπορεί να διεκδικήσει φέτος το πρωτάθλημα
| 2019-11-03 09:25:00

"Χαντακώνεται ο Μάνταλος - Γυμνή με Ολυμπιακό - Ποιο πρωτάθλημα; Ομάδα στην Αγιά Σοφιά"

του Γιώργου Κτενά
"Χαντακώνεται ο Μάνταλος - Γυμνή με Ολυμπιακό - Ποιο πρωτάθλημα; Ομάδα στην Αγιά Σοφιά"

"Γιατί πήγε Σπάτα; - Δεν ήταν ντέρμπι ". Ατάκες-φωτά στο sportdog.

ΑΕΚ: Ο Ολυμπιακός έχει καλύτερη ομάδα από την ΑΕΚ και η Ένωση δεν μπορεί να διεκδικήσει φέτος το πρωτάθλημα, σύμφωνα με όσα σχολίασε σε δηλώσεις του στο sportdog ο Διονύσης Αβούρης.

Ο ιστορικός διευθυντής τής εφημερίδας "Ώρα" αναφέρθηκε ακόμα στον προβληματικό σχεδιασμό που έχει γίνει στην Ένωση, αλλά και στην απόφαση του Δημήτρη Μελισσανίδη να μείνει για έναν μήνα εκτός ομάδας ο Βράνιες.

Αναφέρθηκε στη δημιουργία τού νέου γηπέδου, αλλά και στην ανάγκη να φτιάξει η ΑΕΚ καλή ομάδα για να μπορεί να μαζεύει τούς οπαδούς στο νέο της σπίτι.

"Καλύτερη ομάδα ο Ολυμπιακός - Χαραμίζεται λόγω του Λιβάγια ο Μάνταλος"



"Ο Ολυμπιακός και καλύτερη ομάδα έχει και γηπεδούχος ομάδα ήταν. Η ΑΕΚ κατέβηκε με απουσίες, όπως του Μάνταλου, και δεν έχει παίκτες για να αντικαταστήσει αυτούς που της έλειπαν. Παρά τα όσα λέγονται, θεωρώ ότι η ΑΕΚ προσπάθησε αλλά δεν μπορούσε. Επομένως η ήττα ήταν φυσιολογική. Θα πρέπει όμως να πει κανείς ότι η ΑΕΚ από το καλοκαίρι που σχεδιάστηκε, ήταν προβληματική. Πήρε τόσους παίκτες και δεν παίζει κανείς, με εξαίρεση τον Ολιβέιρα που είναι και λίγο αργός και, ίσως, δεν είναι ακόμα έτοιμος", ανέφερε στο αρχικό του σχόλιο ο Δ. Αβούρης και στη συνέχεια συμπλήρωσε:  

"Η ΑΕΚ έχει ελλείψεις σε όλες τις γραμμές, ο σχεδιασμός της ήταν προβληματικός. Ο Μάνταλος δεν είναι εξτρέμ για παράδειγμα, η θέση του είναι όπως του Φορτούνη στον Ολυμπιακό, πίσω από τον επιθετικό. Αλλά χαντακώνεται για να παίζει ο Λιβάγια πίσω από τον επιθετικό. Χαφ δεν έχει, εξτρέμ δεν είχε η ΑΕΚ. Εγώ περίμενα την ήττα, έπρεπε να κοιμηθεί ο Θεός για να γλιτώσει στο Καραϊσκάκη".

"Γυμνή η ΑΕΚ στο Καραϊσκάκη"

Μετά την ήττα έχει ανοίξει η κουβέντα για το αν χρειάζεται η ΑΕΚ να αλλάξει προπονητή. Ποια είναι η δική σας άποψη;

"Ο Καρντόσο καλώς έφυγε το καλοκαίρι. Το θέμα όμως είναι ότι στον Κωστένογλου δεν μπορεί να προσάψει κανείς κάτι. Ειδικά για το ματς με τον Ολυμπιακό. Δε νομίζω ότι θα άλλαζε κάτι, δεν φταίει σε κάτι σοβαρό. Ούτε είναι καιρός για να φύγει, τι θα κερδίσει η ΑΕΚ δηλαδή αν αποχωρήσει ο Κωστένογλου; Με το υπάρχον υλικό, η ΑΕΚ με τις απουσίες που είχε ήταν γυμνή στο Καραϊσκάκη". 

Το πρωί της Τρίτης βρέθηκε στα Σπάτα ο Μελισσανίδης και, μεταξύ άλλων, διέρρευσε ότι ο Βράνιες θα μπει για έναν μήνα στο "ψυγείο" λόγω όσων συνέβησαν στο πάρτι του.

"Και γιατί δεν το έλεγε πριν από το ματς; Αν κέρδιζε η ΑΕΚ θα το έλεγε; Χαβαλές έγινε στο πάρτι, απλώς πήγαν και το γλέντησαν. Έχασε η ΑΕΚ ένα ντέρμπι εκτός έδρας, δεν πρέπει να ξεσηκωθεί το σύμπαν. Από σαφώς ανώτερη ομάδα μάλιστα, τι θα γίνει τώρα; Μακάρι να κέρδιζε, αλλά δεν είναι έτσι εύκολα τα πράγματα όπως τα φανταζόμαστε".

"Δεν μπορεί για πρωτάθλημα η ΑΕΚ - Να φτιάξει ομάδα στο νέο γήπεδο"

Η άποψή σας ευρύτερα για την επίσκεψη του Μελισσανίδη στα Σπάτα;

"Επειδή έχασε από τον Ολυμπιακό εκτός έδρας, δεν ήταν κάτι για να χαλάσει ο κόσμος, δεν βρίσκω τον λόγο που πήγε στο προπονητικό. Ο Ολυμπιακός, ειδικά στο Καραϊσκάκη, είναι σαφώς ανώτερος. Δεν πήγε ως φαβορί στο Καραϊσκάκη η ΑΕΚ, κατ' ευφημισμόν ήταν ντέρμπι".

Τέλος, θεωρείτε ότι η ΑΕΚ μπορεί φέτος να διεκδικήσει με αξιώσει το πρωτάθλημα;

"Η ΑΕΚ να μην τα πολυλογούμε, δεν μπορεί να πάει για πρωτάθλημα με το υλικό που έχει και τις απώλειες που προκύπτουν. Και μεταγραφές να κάνει τον Γενάρη, το τρένο του πρωταθλήματος έχει πετάξει. 8 βαθμοί από τον Ολυμπιακό δεν καλύπτονται και δέκα πλέι οφ να γίνουν. Αν μπει του χρόνου στο γήπεδό της, να φτιάξει ομάδα με βάσεις ώστε να το γεμίζει. Γιατί είναι καλό το καινούργιο γήπεδο, αλλά για να αξιοποιηθεί θα πρέπει να έχει και ομάδα η ΑΕΚ. Ούτε κανείς μπορεί να προσάψει στον Μελισσανίδη ότι δεν έχει παίκτες η ΑΕΚ, γιατί τώρα φτιάχνει το γήπεδο. Αλλά όταν το φτιάξει θα πρέπει να φτιάξει και ομάδα για να το γεμίζει". 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Νέος... Βράνιες στην ΑΕΚ! Ξένος άσος κάνει "χουνέρι" - Ετοιμάζει συμφωνία με ομάδα του εξωτερικού!


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags