Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Χαμός στον Δικέφαλο.
| 2019-11-03 14:00:00

"Χαμός" ξαφνικά στον ΠΑΟΚ - Τρελά νεύρα Μπίσεσβαρ - Τι έγινε με Στοχ - Τον στέλνει στην εξέδρα;

του Λάζαρου Γεωργίδη
"Χαμός" ξαφνικά στον ΠΑΟΚ - Τρελά νεύρα Μπίσεσβαρ - Τι έγινε με Στοχ - Τον στέλνει στην εξέδρα;

Γιατί... φόρτωσε ο Ολλανδός. Απόφαση-φωτιά από Φερέιρα!

ΠΑΟΚ - Ντιέγκο Μπίσεσβαρ: Μετά τις νίκες κόντρα σε Αστέρα, Λαμία και Βόλο οι οποίες συνοδεύτηκαν από καλές εμφανίσεις το κλίμα στον ΠΑΟΚ είναι εξαιρετικό, η ομάδα βρίσκεται στο -2 από τον Ολυμπιακό και πλέον όλοι περιμένουν το ματς της Κυριακής με τον Παναθηναϊκό στην Τούμπα, για να πανηγυρίσουν και την πρώτη φετινή τους νίκη σε ντέρμπι.



Βέβαια, υπάρχουν και κάποιοι... αστερίσκοι στη γενικότερη εφορία που διέπει τον ΠΑΟΚ, καθώς μπορεί ο Δικέφαλος να πετάει αγωνιστικά, όμως οι εμφανίσεις του Ντιέγκο Μπίσεσβαρ δεν συμβαδίζουν. Ο Ολλανδός είναι ένα επίπεδο κάτω από τον παίκτη που θαυμάσαμε στα προκριματικά του καλοκαιριού και δεν αποκλείεται ο Αμπέλ Φερέιρα να τον αφήσει και στον πάγκο κάποια στιγμή στα επόμενα ματς, ώστε να... αδειάσει το μυαλό του και να γεμίσει πάλι δυνάμεις.

Βέβαια, η εξέλιξη αυτή δεν αρέσει σε κανέναν παίκτη ούτε φυσικά και στον Μπίσεσβαρ, ο οποίος αντιλαμβάνεται πως αμφισβητείται και σύμφωνα με το ρεπορτάζ, βγάζει και κάποια νεύρα. Γι’ αυτό και ψάχνει το πρώτο του γκολ στο φετινό πρωτάθλημα όσο τίποτα σε κάθε ματς, ωστόσο όσο δεν έρχεται τόσο χαλάει η ψυχολογία του.

Αμφισβήτηση όμως και μάλιστα πολύ γρήγορα, υπάρχει στην Τούμπα και για τον Μίροσλαβ Στοχ, ο οποίος παρότι ξεκινάει ως βασικός στα τελευταία παιχνίδια των «ασπρόμαυρων», δεν έχει θέλξει με τις εμφανίσεις του. Ο Σλοβάκος μπορεί μέσα στα παιχνίδια να έχει κάποιες εκλάμψεις, ωστόσο η συνολική του εικόνα είναι μέτρια και πολύ δύσκολα θα διατηρήσει τη θέση του στην ενδεκάδα.

Μάλιστα, δεν είναι και λίγοι αυτοί εντός ομάδας που αναρωτιούνται ποια θα είναι η αντίδρασή του προσεχώς, όταν ο Φερέιρα θα του ανακοινώσει πως επιστρέφει στον πάγκο ή στην εξέδρα. Θα καταφέρει να διαχειριστεί τα νεύρα του ή θα φέρει τον κόσμο τούμπα θεωρώντας πως αδικείται;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τεράστιο πρόβλημα στον ΠΑΟΚ - Δεν υπάρχει γιατρειά - Χτυπάει το κεφάλι του ο Σαββίδης!


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags