Facebook Pixel Παναγιώτης Βαρούχας – Ολυμπιακός: "Ρουκέτα" Βαρούχα - Δικαιώνει τον Ολυμπιακό - Πέναλτι στον Ελ Αραμπί! (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2019-11-03 22:48:00

"Ρουκέτα" Βαρούχα - Δικαιώνει Ολυμπιακό, πέναλτι Ελ Αραμπί - Τι είπε για το πέναλτι του ΠΑΟΚ (Vid)

Sportdog Team
"Ρουκέτα" Βαρούχα - Δικαιώνει Ολυμπιακό, πέναλτι Ελ Αραμπί - Τι είπε για το πέναλτι του ΠΑΟΚ (Vid)

Ξεκάθαρος ο καθηγητής διαιτησίας. 

Παναγιώτης Βαρούχας – Ολυμπιακός: Δικαίως διαμαρτύρεται ο Ολυμπιακός για τη διαιτησία του Αριστοτέλη Διαμαντόπουλου στο 0-0 του Σαββάτου στην Ξάνθη, σύμφωνα με όσα είπε ο Παναγιώτης Βαρούχας στην «Αθλητική Κυριακή».

Ο καθηγητής διαιτησίας αναλύοντας τις αμφισβητούμενες φάσεις της αναμέτρησης στην ΕΡΤ, τόνισε πως υπάρχει πέναλτι που δεν δόθηκε στον Ολυμπιακό στο δεύτερο ημίχρονο.

Συγκεκριμένα, μιλώντας για τις τρεις φάσεις που διαμαρτύρεται ο Ολυμπιακός, τόνισε πως δεν υπάρχει πέναλτι στο πρώτο ημίχρονο σε τράβηγμα στον Ελ Αραμπί, όπως δεν υπάρχει πέναλτι και στο χέρι του Μουλέν στο 47’, καθώς είναι σε φυσική θέση και όχι απλωμένο.

Ωστόσο, ο Βαρούχας τόνισε πως υπάρχει πέναλτι του τερματοφύλακα Αμπάντ στον Ελ Αραμπί στο 62’, καθώς δεν βρήκε την μπάλα στην έξοδο του, αλλά τον βρήκε χαμηλά στα πόδια.

Από εκεί και πέρα, για το παιχνίδι της Τούμπας και το 2-2 του ΠΑΟΚ με τον Παναθηναϊκό με γκολ-πέναλτι στο 111' τόνισε: "Στο πέναλτι το οποίο δίνεται στην ισοφάριση του ΠΑΟΚ, βλέπουμε, ότι ο Κουρμπέλης σπρώχνει τον Κρέσπο από πίσω. Είναι παράβαση. Πήγε στο VAR o Σλοβένος και έκανε τη διαπίστευσή του. Σε μία τέτοια φάση που κρίνεται το αποτέλεσμα είναι υποχρεωμένος ο διαιτητής να πάρει την ευθύνη πάνω του".

Δείτε τις αμφισβητούμενες φάσεις και το σχόλιο του Παναγιώτη Βαρούχα:

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags