Facebook Pixel Ολυμπιακός - Ρούμπεν Σεμέδο: Είναι... περαστικός - Υπογράφει σε κορυφαίο σύλλογο - Απίθανα χρήματα
| 2019-11-05 11:15:00

"Περαστικός" ο Σεμέδο - Υπογράφει σε κορυφαία ομάδα - Τρελά λεφτά από Ολυμπιακό - Σκάει άμεσα!

του Παναγιώτη Νικολάου
"Περαστικός" ο Σεμέδο - Υπογράφει σε κορυφαία ομάδα - Τρελά λεφτά από Ολυμπιακό - Σκάει άμεσα!

"Αποκάλυψη" Μαρτίνς. Γιατί έδωσε 4,5 "χαρτιά". Ποια Μπενφίκα τώρα;

Ολυμπιακός: Δεν είπε κάτι νέο στις χθεσινές του δηλώσεις ο Πέδρο Μαρτίνς. Ούτε για το δικό του στάτους ούτε για του Ρούμπεν Σεμέδο. Ο ίδιος, ενόσω βρίσκεται στον "ερυθρόλευκο" πάγκο έχει προσεγγιστεί τουλάχιστον δύο φορές από τη Σπόρτινγκ (τελευταία τον περασμένο Σεπτέμβριο) και είναι εύλογο, πως κάθε φορά που προκύπτει θέμα προπονητή σε οποιαδήποτε πορτογαλική ομάδα, το όνομά του θα "παίζει" δυνατά. 

Ο ίδιος πάντως, αποκάλυψε πως το δικό του όνειρο είναι η Πρέμιερσιπ και μέσω του Ολυμπιακού και της δουλειάς που κάνει στους Ερυθρόλευκους ελπίζει -όπως και ο Μάρκο Σίλβα παλιότερα- να το υλοποιήσει.

Ως προς τον Πορτογάλο στόπερ τώρα. Παραδέχθηκε ο τεχνικός των Ερυθρόλευκων πως γνωρίζει για το ενδιαφέρον αρκετών ομάδων για τον συμπατριώτη του, απαντώντας σε σχετική ερώτηση γι' αυτό της Μπενφίκα, ενώ δεν λείπουν ανά τακτά χρονικά διαστήματα (πάντα από Πορτογαλία μεριά) και ανάλογες αναφορές που εμπλέκουν και την Πόρτο.

Στο παρελθόν και πριν ανοίξει σχετικό θέμα, το sportdog είχε ξεκαθαρίσει το τι ισχύει, αλλά και το ποιο είναι το πλάνο του Ολυμπιακού για τον Ρούμπεν Σεμέδο. Ο Πορτογάλος στόπερ είναι εδώ… περαστικός. Ήρθε προκειμένου να "αναστήσει" την καριέρα του, να επιστρέψει στο πάνω ράφι της ποδοσφαιρικής αγοράς και στη συνέχεια να πουληθεί σε κάποια κορυφαία ομάδα, όπως όταν ξεκίνησε την καριέρα από τη Σπόρτινγκ. 

Γι’ αυτό και τον απέκτησε ο Ολυμπιακός, παίρνοντας το ρίσκο μ' έναν παίκτη με αρκετά επιβαρυμένο παρελθόν, γιατί πολύ απλά είδε ευκαιρία σημαντικού κέρδους. Ο διεθνής άσος κόστισε 4,5 εκατ. ευρώ στους Ερυθρόλευκους, οι οποίοι δεδομένα από την πρώτη στιγμή τον έχουν βγάλει στη βιτρίνα και αξιοποιούν οτιδήποτε θετικό προκειμένου να μεγαλώσουν την αξία του. 

Θέμα πώλησής του λοιπόν είναι αυτονόητο. Όχι όμως για τον Ιανουάριο. Ο παίκτης, αν συνεχίσει στα επίπεδα (κατά μέσο όρο) των μέχρι στιγμής εμφανίσεων του, το καλοκαίρι, ναι, μπορεί να αποχωρήσει. Τον Ιανουάριο όχι. Για την Πορτογαλία όμως, δύσκολο. Αν όλα πάνε καλά (και μόνο σε τέτοια περίπτωση θα πωληθεί προφανώς), οι Ερυθρόλευκοι θα ζητήσουν πολλά λεφτά. Τόσα που ούτε η Μπενφίκα, ούτε η Πόρτο διαθέτουν.

Προσθέστε και το γεγονός πως προβλέπεται στο deal της αγοράς του από τη Βιγιαρεάλ ένα σχετικό πέναλτι που καταβάλλεται στη Σπόρτινγκ σε ενδεχόμενο επιστροφής του στην Πορτογαλία (σε ομάδα που προφανώς δεν θα είναι τα "λιοντάρια") και παρότι αυτό το πέναλτι μπορεί να ξεπεραστεί, είναι ένα πρόσθετο εμπόδιο για να πατήσει φρένο σε οποιοδήποτε ενδιαφέρον επαναπατρισμού για τον 25χρονο στόπερ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: "Πανικός" στον Ολυμπιακό - Τρελές φήμες για "κλοπή" παίκτη - Πάει σε άλλη ελληνική ομάδα;

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags