Facebook Pixel Άρης - Μπράουν Ιντέγε: Σκάει βόμβα; - Τρελό σενάριο αποχώρησης - Post-φωτιά - Γλιτώνει 450.000
| 2019-11-05 19:38:00

Σκάει βόμβα σε κορυφαία ομάδα; - Τρελό σενάριο αποχώρησης - Post-φωτιά - Γλιτώνει 450.000

του Λάζαρου Γεωργίδη
Σκάει βόμβα σε κορυφαία ομάδα; - Τρελό σενάριο αποχώρησης - Post-φωτιά - Γλιτώνει 450.000

Είναι το μεγαλύτερο όνομα. Είναι "αρπαγμένοι" μαζί του; Τι συνέβη;

Ζαλάδα κόντεψε να μας πιάσει. Και να σου δημοσιεύματα που ισχυρίζονταν ενδιαφέρον και να σου άλλα που έκαναν λόγο για ταξίδια υψηλόβαθμων στελεχών της Μαλάτιασπορ στη Θεσσαλονίκη προκειμένου να παρακολουθήσουν από κοντά τον Μπράουν Ιντέγε και να σου σενάρια που άφηναν ανοικτό το ενδεχόμενο ακόμη και άμεσης αποχώρησης του Νιγηριανού από τον Άρη,  τον Ιανουάριο.

Ο ίδιος, φρόντισε χθες, εμφατικά, με δύο αράδες σε ποστάρισμα του σε social media να ξεκαθαρίσει την κατάσταση και να τελειώσει μια και καλή την όποια (ευφάνταστη) σεναριολογία: "Θέλω απλά να το ξεκαθαρίσω. Εχω συμβόλαιο με τον Άρη και θα μείνω μέχρι το τέλος του συμβολαίου μου, καλώς ή κακώς. Σας παρακαλώ σταματήστε με τις ψεύτικες μεταγραφικές ειδήσεις ότι θα φύγω τον Ιανουάριο. Σας ευχαριστώ!", το χαρακτηριστικό του ποστάρισμα.

Εχει κάποια … θεματάκια σαφώς, όπως το "καλώς ή κακώς" ή η σαφής διευκρίνιση για το "τέλος του συμβολαίου" (ως τον Ιούνιο δηλαδή), αλλά το πρώτο απευθύνονταν σε όσους επικρίνουν τον Νιγηριανό για την έλλειψη αποτελεσματικότητας και γκρινιάζουν για την εικόνα του στο γήπεδο και το δεύτερο, είναι το… ρεαλιστικό, αφού το καλοκαίρι ολοκληρώνεται έτσι κι αλλιώς το συμβόλαιό του.

Ο Ιντέγε είναι απόλυτα ικανοποιημένος στον Άρη, στον Άρη είναι απόλυτα ικανοποιημένοι μαζί του. Είναι σαφώς ο πλέον υψηλόμισθος του ρόστερ και προφανώς υπάρχουν απαιτήσεις, αλλά άπαντες αναγνωρίζουν πως αφενός κάνει πάρα πολλά στο γήπεδο που δεν φαίνονται (ναι, το γκολ δεν το έχει και αυτό… παραφαίνεται)  και αφετέρου δεν υπάρχει καμία αξιόπιστη εναλλακτική λύση πίσω από τον Νιγηριανό.

Επιπρόσθετα, με τον ίδιο ελεύθερο να υπογράψει όπου ήθελε τον Ιανουάριο εν όψει καλοκαιριού, ο Αρης δεδομένα δεν θα μπορούσε και να… ήθελε να εισπράξει κάποιο σοβαρό πόσο σε ενδεχόμενη πώλησή του, αφού καμία ομάδα, έχοντας τη δυνατότητα να τον αποκτήσει ελεύθερο, δεν θα πρόσφερε τίποτα το… δελεαστικό. Νόμος, που οι σεναριογράφοι (κατά τον Ιντέγε) αγνόησαν. Το μόνο κέρδος για τον Αρη θα ήταν πως θα γλίτωναν ένα ποσό που για το υπόλοιπο της σεζόν και μεικτά θα ξεπερνούσε τις 450.000 ευρώ.

Αλλά είπαμε, ή μάλλον ο Ιντέγε είπε, δεν υπάρχει τέτοια περίπτωση. Η συνεργασία των δύο πλευρών θα συνεχιστεί μέχρι το τέλος της χρονιάς. Για ανανέωση της είναι πολύ νωρίς να μιλάμε, αφού όντως η υπέρβαση που πραγματοποιήθηκε προκειμένου να έρθει στο "Βικελίδης" ο Νιγηριανός ήταν τεράστια και πιθανή επανάληψη της θα εξαρτηθεί από πολλούς παράγοντες. Στην ώρα του αυτό όμως. Προς στιγμήν κρατάμε πως γλιτώσαμε από τη ζαλάδα της ανυπόστατης σεναριολογίας για τον Ιντέγε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Αποκάλυψη: Αυτός χτύπησε τον Διούδη στη φυσούνα - Έξαλλος ο Σαββίδης - Απίστευτος Βιεϊρίνια!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags