Facebook Pixel Γιάννης Μπουζούκης - ΠΑΟΚ: Δήλωση που θα συζητηθεί: "Ο Μπουζούκης μπορεί να παίξει στον ΠΑΟΚ"!
| 2019-11-07 18:44:00

Δήλωση που θα συζητηθεί: "Ο Μπουζούκης μπορεί να παίξει στον ΠΑΟΚ"!

Sportdog Team
Δήλωση που θα συζητηθεί: "Ο Μπουζούκης μπορεί να παίξει στον ΠΑΟΚ"!

Ατάκα-φωτιά το μεγάλο ταλέντο του Παναθηναϊκού.

Γιάννης Μπουζούκης - ΠΑΟΚ: Την άποψη ότι ο Γιάννης Μπουζούκης μπορεί να σταθεί στον ΠΑΟΚ εξέφρασε ο Μιχάλης Ιορδανίδης.

Ο προπονητής των μικρών ηλικιών στις εθνικές ομάδες ανέλυσε τον τρόπο παιχνιδιού του νεαρού παίκτη του Παναθηναϊκού, ο οποίος φέρετα να αρέσει στον ΠΑΟΚ.

Υποστήριξε ότι ο Μπουζούκης μπορεί να χωρέσει στον Δικέφαλο, ενώ τόνισε πως ο Ιβάν Σαββίδης θέλει να ενισχύσει το ελληνικό στοιχείο στην ομάδα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στο Metropolis 95.5:

«Ο Γιάννης είναι ένας ποδοσφαιριστής που θεωρείται από τα πιο ανερχόμενα ταλέντα του ελληνικού ποδοσφαίρου και έχει βασικό ρόλο στον Παναθηναϊκό των δύο τελευταίων ετών. Τα τελευταία του παιχνίδια στην ομάδα του, αγωνίζεται στο δεξί άκρο της επίθεσης ενώ εμείς τον χρησιμοποιούμε πίσω από τον επιθετικό. Του έχουμε δώσει αυτόν το ρόλο καθώς είναι ένας παίκτης που μπορεί να δεχθεί την μπάλα και να την μοιράσει κατάλληλα στους συμπαίκτες του.
Ως στοιχεία του έχει την πολύ καλή πάσα, το σουτ είναι ένας διεισδυτικός παίκτης που επιπλέον έχει την ταχύτητα.

Το ερώτημα είναι ο ΠΑΟΚ σε ποια θέση τον χρειάζεται; Γιατί στο «10» υπάρχουν παίκτες όπως ο Πέλκας και ο Μπίσεσβαρ. Στο πρόσφατο παιχνίδι του ΠΑΟΚ με τον Παναθηναϊκό, ο Μπουζούκης αγωνίστηκε στο δεξί άκρο της επίθεσης της ομάδας του».

Για πιθανή μεταγραφή του παίκτη στον Δικέφαλο: «Ο Γιάννης μπορεί να παίξει στον ΠΑΟΚ, και αγωνιζόμενος πίσω από τον φορ μπορεί να προσφέρει. Ο Πέλκας είναι 26 ετών και ο Μπίσεσβαρ είναι 31 ετών και νομίζω ότι με το νεαρό της ηλικίας του καθώς είναι μόλις 21 μπορεί να προσφέρει στην ομάδα. Είναι ένα παιδί πάρα πολύ καλό, είναι πάντα με το χαμόγελο ενώ στο τελευταίο παιχνίδι των Ελπίδων με αντίπαλο την Λιθουανία σκόραρε κιόλας. Για εμάς είναι βασικό στέλεχος ενώ περιμένω να τον καλέσει και ο κύριος Φαντ Σχιπ στην Εθνική Ανδρών.

Ο Γιάννης έχει τον σεβασμό από τους συμπαίκτες του, όπως και από τους παίκτες του ΠΑΟΚ έχουμε δει ότι υπάρχει ένα πάρα πολύ καλό κλίμα. Οι Ελληνες στον ΠΑΟΚ είναι λίγοι και νομίζω ότι ο κύριος Σαββίδης θα θέλει να ενισχύσει αυτό το στοιχείο».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags