Facebook Pixel ΑΕΚ - Ολυμπιακός: Έρχεται Ελλάδα ο Κάναντι - Κρούση Ολυμπιακού, ΑΕΚ - "Άκυρο" Ίβιτς - "Ανησυχεί" top προπονητής!
| 2019-11-07 19:46:00

Έρχεται Ελλάδα ο Κάναντι - Κρούση Ολυμπιακού, ΑΕΚ - "Άκυρο" Ίβιτς - "Ανησυχεί" top προπονητής!

του Γιώργου Θεοδωράκη
Έρχεται Ελλάδα ο Κάναντι - Κρούση Ολυμπιακού, ΑΕΚ - "Άκυρο" Ίβιτς - "Ανησυχεί" top προπονητής!

Χαμός τα σενάρια. Πού έχει θαυμαστές. Γυρίζει... πετώντας.

ΑΕΚ - Ολυμπιακός: Εύλογα, η αποπομπή του Νταμίρ Κάναντι από τη Νυρεμβέργη, δημιούργησε σχετικούς συνειρμούς. Και δεδομένα, ο Αυστριακός θα αποτελεί εφεξής κομβικό κομμάτι της εγχώριας προπονητολογίας, όποτε και εφόσον προκύπτει ελληνικός πάγκος ανάλογος του βιογραφικού και της δουλειάς που έκανε στη διετία -στην καλύτερη διετία της καριέρας του- στον Ατρόμητο.

Εχοντας συμπληρώσει μια τριετία μακριά από την πατρίδα του, ο Αυστριακός δύσκολα θα βρει χώρο (σ.σ. ομάδα) να επιστρέψει εκεί, όπου έτσι κι αλλιώς πέραν των όσων έκανε στον πάγκο της Αλταχ πριν έρθει στο Περιστέρι, δεν ξεχώρισε κιόλας. Η Γερμανία προφανώς μετά τη σύντομη και καταστροφική του θητεία στον πάγκο της Νυρεμβέργης, θεωρείται πλέον "καμένη" γη για τον Κάναντι, ο οποίος δεδομένα θα καλόβλεπε μια επιστροφή στην Ελλάδα, όπου απολαμβάνει αναγνώρισης και εκτίμησης που δεν είχε οπουδήποτε αλλού στην καριέρα του.

Μάλιστα, όπως πληροφορήθηκε το sportdog, τώρα που έχει… χρόνο, ο 50χρονος τεχνικός αναμένεται να επισκεφθεί τη χώρα μας το προσεχές διάστημα για μερικές ανάσες ξεκούρασης, ηρεμίας και διακοπών. Προφανώς και δεν είναι στα πλάνα του η επαγγελματική σύνδεση της άφιξής του, αλλά ποτέ κανείς δεν ξέρει ως τότε τι μπορεί να γίνει.

Κακά τα ψέματα πάντως, πάγκοι που μπορούν να συγκινήσουν τον Αυστριακό από την Ελλάδα -και το είχε δείξει και ο ίδιος στις διάφορες κρούσεις που είχε δεχθεί (και από Ολυμπιακό και ΑΕΚ ενόσω βρίσκονταν στον Ατρόμητο)- είναι οι λεγόμενες "μεγάλες", αλλά και ίσως αυτές που διεκδικούν ευρωπαϊκό εισιτήριο.

Πάγκος να αδειάζει από τους "μεγάλους" δεν φαίνεται άμεσα στον ορίζοντα. Ο μόνος που ίσως αλλάξει κάτοχο είναι αυτός της ΑΕΚ, ωστόσο ο Κάναντι "τσεκαρισμένα" ούτε βρισκόταν, ούτε βρίσκεται και (ακόμη και τώρα που κυκλοφορεί ελεύθερος) θα βρεθεί στις λίστες του Ιβιτς.

Ρεαλιστικά, όπως κατέγραψε και το sportdog από την πρώτη στιγμή της απόλυσης του Κάναντι από τη Νυρεμβέργη, αυτός που θα πρέπει να "ανησυχεί" περισσότερο για τον χωρίς ομάδα Αυστριακό είναι μάλλον ο Γιάννης Αναστασίου. Στο Περιστέρι ο Κάναντι έχει θαυμαστές (έχει όμως από το τέλος της συνεργασίας του πέρυσι και αρκετούς που είναι πλέον επιφυλακτικοί), ο ίδιος θα γύριζε… πετώντας και με τον "Ολλανδό" σταθερά σε καθεστώς κρίσης, προφανώς είναι κάτι που αξίζει περαιτέρω παρακολούθησης από εδώ και πέρα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Το deal της 10ετίας για την ΑΕΚ - Έδωσε 500.000 ευρώ ο Μελισσανίδης, παίρνει 10 εκατ. ευρώ!!!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags