Facebook Pixel Έρχεται σκάουτ για Έλληνα άσο στο Παναθηναϊκός-ΑΕΚ
| 2019-11-09 12:55:00

"Κλοπή" στο ΠΑΟ-ΑΕΚ - "Υπογράφει" μετά το ντέρμπι - Αποκάλυψη-φωτιά για Έλληνα άσο!

του Νίκου Στεργίου
"Κλοπή" στο ΠΑΟ-ΑΕΚ - "Υπογράφει" μετά το ντέρμπι - Αποκάλυψη-φωτιά για Έλληνα άσο!

Κορυφαίο στέλεχος στην Αθήνα. Τρέχουν οι εξελίξεις.

Ντέρμπι αύριο, λογικό και επόμενο να γίνει και πάλι το ΟΑΚΑ τόπος συνάθροισης διάφορων απεσταλμένων ευρωπαϊκών ομάδων. Και παρότι στο sportdog συνεχώς έχουμε εξηγήσει πως… δεν πρέπει να δίνουμε ιδιαίτερη σημασία σε αυτά τα ταξίδια, υπάρχουν ορισμένες περιπτώσεις που γίνονται και… εξαιρέσεις. 

Αυτές συνίστανται στην ταυτότητα των ανθρώπων που έρχονται εδώ για να παρακολουθήσουν ένα παιχνίδι, στην… επανάληψη, δηλαδή στο πόσες φορές έχουν έρθει συνολικά άνθρωποι μιας συγκεκριμένης ομάδες για να δουν και να τσεκάρουν έναν συγκεκριμένο στόχο και τον ρόλο, την ιδιότητα στο οργανόγραμμα και το πλαίσιο των ευθυνών στο club που βρίσκονται, των ανθρώπων που έρχονται για να κάνουν scouting. 

Αύριο λοιπόν, μεταξύ των (πολλών) που θα βρίσκονται στις εξέδρες του ΟΑΚΑ θα είναι ένα κορυφαίο (πιο… κορυφαίο δεν γίνεται) στέλεχος του οργανογράμματος ευρωπαϊκής ομάδας, που έρχεται στην Αθήνα προκειμένου να τσεκάρει, πιθανότατα τελεσίδικα, Ελληνα ποδοσφαιριστή που θα αγωνιστεί στο ντέρμπι. Ναι, αρκετά αδιόρατη η συγκεκριμένη περιγραφή, αλλά αφενός τη δεδομένη στιγμή δεν μπορεί να υπάρξει… σαφέστερη, αφετέρου μια ανάγνωση στα του ντέρμπι, ίσως και να καθιστά τη συγκεκριμένη περιγραφή ως και… φωτογραφική. 

Αυτό που μπορούμε να προσθέσουμε είναι πως η ενδιαφερόμενη ομάδα (που δεν έχει γραφτεί ποτέ και πουθενά…) για τον Ελληνα άσο τον έχει στις λίστες της από τα μέσα της περασμένης σεζόν, εξέτασε την πιθανότητα να κάνει πρόταση το περασμένο καλοκαίρι, ωστόσο αποφασίστηκε να κάνει… κράτει (και υπομονή) δίνοντας περισσότερο χρόνο τόσο στο δικό της scouting όσο και στον ίδιο τον ποδοσφαιριστή να "δείξει" πράγματα στο ελληνικό πρωτάθλημα. 

Το στέλεχος που έρχεται προκειμένου να παρακολουθήσει το ντέρμπι θα κρίνει αν αυτή η πρόοδος είναι τέτοια που να δικαιολογεί είτε άμεση (τον Ιανουάριο) πρόταση είτε περαιτέρω αναμονή για συγκεκριμενοποίηση του ενδιαφέροντος το ερχόμενο καλοκαίρι. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Ακούστηκε για ΠΑΟΚ, τον "αρπάζει" ο Αλαφούζος - Μεγάλο "μπαμ" στον ΠΑΟ - Φτιάχνει ομαδάρα!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags