Facebook Pixel Παναθηναϊκός - ΑΕΚ: "Μαγεία" Δώνη στο 3-2 - Απίστευτη έμπνευση στην αλλαγή - Ακόμα να το καταλάβει ο Κωστένογλου!
| 2019-11-10 21:50:00

"Μαγεία" Δώνη στο 3-2 - Απίστευτη έμπνευση στην αλλαγή - Ακόμα να το καταλάβει ο Κωστένογλου!

του Βαγγέλη Καράμαλη
"Μαγεία" Δώνη στο 3-2 - Απίστευτη έμπνευση στην αλλαγή - Ακόμα να το καταλάβει ο Κωστένογλου!

Δεν γίνονται αυτά τα πράγματα...

Ο Παναθηναϊκός πήρε μία απίστευτη νίκη με 3-2 κόντρα στην ΑΕΚ, αν και βρέθηκε να χάνει 0-2 στο ημίχρονο, με τον Γιώργο Δώνη να κάνει μαγικό κοουτσάρισμα από τα μπουθ των επισήμων (λόγω τιμωρίας) και να... παίρνει την ταυτότητα του Νίκου Κωστένογλου.

Ο κόουτς των Πρασίνων μετά από ένα κακό πρώτο ημίχρονο, όπου θα μπορούσαν οι Πράσινοι να έχουν δεχθεί και περισσότερα από δύο γκολ, αποφάσισε να προχωρήσει σε διπλή αλλαγή στην ανάπαυλα ρίχνοντας στο ματς τους Περέα και Χατζηθεοδωρίδη αντί των Ινσούα και Μπουζούκη.

Η διπλή του αλλαγή όχι μόνο βελτίωσε την εικόνα του Τριφυλλιού, αλλά τον οδήγησε και σε μία μαγική ανατροπή, με τον νεαρό επιθετικό μάλιστα να εξελίσσεται σε μεγάλο πρωταγωνιστή του ντέρμπι. Έκανε άνω-κάτω την κιτρινόμαυρη άμυνα, έγραψε το 2-2 και ουσιαστικά γύρισε μόνος του σε μεγάλο βαθμό το παιχνίδι.

Ωστόσο, ο Περέα δεν ήταν η καλύτερη κίνηση του Δώνη στην αναμέτρηση. Η μεγάλη... έμπνευση του Δώνη ήταν στο φινάλε του ματς, όταν έβγαλε άσο από το μανίκι, έστω και με αρκετή τύχη. Τι συνέβη;



Με τον Παναθηναϊκό να έχει ισοφαρίσει το ματς σε 2-2 και τους παίκτες του να πιέζουν, ο Δώνης δίνει εντολή στον Κολοβό να ετοιμαστεί για να περάσει αλλαγή αντί του Χατζηγιοβάνη. Δευτερόλεπτα όμως πριν γίνει η αλλαγή, ο Σένκεφελντ ενημερώνει τον πάγκο πως έχει ενοχλήσεις και έτσι προτιμάται να περάσει στη θέση του ο Κολοβέτσιος. Ωστόσο, πριν γίνει αυτή η αντικατάσταση, ο Ολλανδός αμυντικός ενημερώνει πως θα «σφίξει τα δόντια» και ότι θα συνεχίσει μέχρι τη λήξη!

Ο Δώνης όμως βλέποντας πως το μομέντουμ στο ντέρμπι έχει γυρίσει και ότι η ΑΕΚ πλέον είναι αυτή που έχει την κατοχή, πατάει καλύτερα και πιέζει για το γκολ, κάνει την έκπληξη και δίνει εντολή να μπει στο χορτάρι τελικά ο Κολοβέτσιος και να βγει ο Χατζηγιοβάνης, γυρίζοντας παράλληλα το σύστημα του σε 4-3-3. Στο 86’ λοιπόν ο Κολοβέτσιος μπαίνει στο ματς και στο 88’ με κεφαλιά αμαρκάριστος γράφει το 3-2, ενώ στα επόμενα λεπτά παίζοντας με τρία στόπερ ο Παναθηναϊκός δεν δέχεται σοβαρή πίεση.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τραβούσαν τα... μαλλιά τους - Η φάση που τους «τρέλανε» όλους στο ΟΑΚΑ - Δείτε ΦΩΤΟ!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags