Facebook Pixel ΑΕΚ: Τα πρώτα ονόματα για αντι-Κωστένογλου - Επαφές από Ίβιτς, αυτόν φέρνει... αύριο
| 2019-11-11 15:05:00

Τα πρώτα ονόματα για αντι-Κωστένογλου - Επαφές από Ίβιτς, "φοβάται" Καρντόσο - Αυτόν φέρνει... αύριο

του Γιώργου Θεοδωράκη
Τα πρώτα ονόματα για αντι-Κωστένογλου - Επαφές από Ίβιτς, "φοβάται" Καρντόσο - Αυτόν φέρνει... αύριο

Ψάχνει προπονητή ο Ίλια. Ποιοι είναι στη λίστα του. Όλο το ρεπορτάζ.

Με τις εξελίξεις να αναμένονται στην ΑΕΚ, αυτό που πρέπει κυρίως να εστιάσουμε είναι στην επόμενη μέρα στον πάγκο. Ο Νίκος Κωστένογλου δεν πρόκειται να συνεχίσει ως πρώτος προπονητής (άγνωστο αν θα επιστρέψει στο προηγούμενο πόστο του, ως διευθυντής δηλαδή των ακαδημιών), οπότε το ενδιαφέρον αφορά τι λύσεις έχει έτοιμες -σύμφωνα με τη φημολογία που είχε αναπτυχθεί τις προηγούμενες εβδομάδες και παρά τις συνεχείς διαψεύσεις από το club- ο Ίλια Ίβιτς.

Υπενθυμίζουμε πως όταν απομακρύνθηκε ο Μιγκέλ Καρντόσο και ανέλαβε ο Σέρβος τεχνικός διευθυντής, τότε, είχε συνταχθεί πρακτικά με την προοπτική παραμονής στον πάγκο του "Κωστέ", αφού όσες πόρτες χτύπησε, τότε στις αρχές Σεπτεμβρίου, είτε δεν πληρούσαν 100% τα κριτήρια του συλλόγου, είτε για διάφορους λόγους δεν γινόταν να προχωρήσουν οι περιπτώσεις των υποψηφίων προπονητών που ο ίδιος είχε προκρίνει.

Πλέον όμως, με την αλλαγή στον πάγκο (και όχι μόνο αυτή, αλλά ας ξεκινήσουμε με αυτήν) επιβεβλημένη, η μπάλα περνάει στα πόδια του Σέρβου.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του sportdog ο Ίλια Ίβιτς έχει εστιάσει στην αγορά της Ισπανίας (όχι της Πορτογαλίας, αφού το πάθημα με τον Μιγκέλ Καρντόσο είναι αρκετά νωπό, παρότι υπάρχουν από τη συγκεκριμένη αγορά 1-2 υποψήφιοι που διαχρονικά αρέσουν στους Κιτρινόμαυρους).

Αυτή τη στιγμή λοιπόν υπάρχουν διάφοροι υποψήφιοι, από κάθε ράφι και για κάθε βαλάντιο. Από τους ακριβούς και "δύσκολους", Κίκε Σετιέν, Χάβι Γράθια, Μαρσελίνο και Χουάντε Ράμος, ως τους πλέον προσιτούς (από κάθε πλευρά), Φραν Εσκριμπά, Κούκο Θιγάντα, Αμπελάρδο, Ρούμπεν Μπαράχα και Πάγκο Αγεσταράν.

Το sportdog γνωρίζει πως ο τεχνικός διευθυντής της Ένωσης με κάποιους εξ αυτών έχει μιλήσει, γνωρίζει προθέσεις και οικονομικά δεδομένα και πλέον αναμένεται να μπει σε επίπεδο τελικών επαφών και συζητήσεων.

Πέραν όμως των Ισπανών, υπάρχουν και άλλες δύο υποψηφιότητες που πρέπει να κρατήσουμε και προέρχονται από την πατρίδα του Σέρβου τεχνικού διευθυντή. Αυτή του Ιβάν Γιοβάνοβιτς, με τον οποίο δεδομένα ο Ίλια Ίβιτς έχει συζητήσει σε ανύποπτο χρόνο και αυτή του Βλάνταν Μιλόγεβιτς, η οποία σαφώς και είναι η πιο δύσκολη, αφού δεσμεύεται με συμβόλαιο με τον Ερυθρό Αστέρα, ωστόσο είναι αυτός που αν ο τεχνικός διευθυντής μπορούσε να διαλέξει, θα έφερνε... αύριο στην Αθήνα. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: "Ξεσκίζει" Κωστένογλου ο Χελάκης - "Γιατί τους έκανες αλλαγή;" - Τρελάθηκε με άσο του ΠΑΟ!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags