Facebook Pixel Παναθηναϊκός - ΑΕΚ: "Κρατήστε τον Δώνη - Φάνηκε μετά το 1-2 - Όρθιος με Διούδη - Μάνταλε, πρόσεχε!"
| 2019-11-11 18:08:00

"Κρατήστε τον Δώνη - Φάνηκε μετά το 1-2 - Όρθιος με Διούδη - Μάνταλε, πρόσεχε!"

του Γιώργου Κτενά
"Κρατήστε τον Δώνη - Φάνηκε μετά το 1-2 - Όρθιος με Διούδη - Μάνταλε, πρόσεχε!"

"Καυτός" Αντώνης Πετρόπουλος στο sportdog για ΠΑΟ και ντέρμπι.

Παναθηναϊκός - ΑΕΚ: Στην ψυχή που έχει ο Παναθηναϊκός, το πάθος που βγάζει στο γήπεδο, αλλά και την καλή δουλειά που γίνεται στην ομάδα, αναφέρθηκε σε δηλώσεις του στο sportdog ο Αντώνης Πετρόπουλος.

Ο πρώην άσος των Πράσινων μίλησε για την τεράστια ανατροπή στο ντέρμπι με την ΑΕΚ, ενώ αναφέρθηκε και στην άτυχη δήλωση του Πέτρου Μάνταλου μετά τη λήξη του παιχνιδιού.

"Δεν είναι εύκολο το 2-0 να γίνει 3-2 και, μάλιστα, μέσα σε 25 λεπτά. Τα παιδιά έδειξαν ψυχή. Ήταν ανατροπή που τη χρειαζόταν όλος ο Παναθηναϊκός. Φάνηκε η ψυχή, το πάθος, η δουλειά που γίνεται. Με βάση τη συνθήκη που υπάρχει στον Παναθηναϊκό, δεν είναι εύκολο να γίνει τέτοια ανατροπή. Ο Παναθηναϊκός απέδειξε στο γήπεδο ότι έχει μεγάλο μέγεθος. Γενικά στα ντέρμπι στέκεται πολύ καλά. Όταν είσαι στα ντέρμπι τόσο καλός, με μαχητικότητα, ψυχή, πάθος, θα έρθουν τα αποτελέσματα. Ήταν κοντά στο να πάρει το διπλό με τον ΠΑΟΚ. Χρειάζεται και λίγο εμπειρία σε κάποια παιχνίδια. Όσο περνάει ο καιρός, όμως, θα κερδίζουν εμπειρίες. Έχει δείξει η ομάδα ότι διαθέτει μαχητικότητα και αυτό είναι πολύ σημαντικό", σχολίασε αρχικά.



Πόσο σημαντική είναι η παρουσία τού Δώνη σε μια νεανική ομάδα για δεύτερη διαδοχική σεζόν;

"Φαινόταν εύκολο το απόγευμα για την ΑΕΚ. Πρέπει ο Παναθηναϊκός να έχει τον ίδιο προπονητή, να μην αλλάζει συνεχώς. Ο Δώνης έχει φτιάξει καλό σύνολο, χθες μάλιστα δεν ήταν εύκολο να επικοινωνεί με τους συνεργάτες του. Αλλά έχει δείξει ότι δουλεύει, φαίνεται ότι η ομάδα είναι δουλεμένη. Φυσικά σε κάποια διαστήματα μπορεί να παρουσιάζει κενά, αλλά είναι δουλεμένη. Προσπαθεί να πάρει το 100% από τους ποδοσφαιριστές του. Γυάλιζε το μάτι τους δεν παράτησαν το ματς και πίστεψαν στην ανατροπή. Μετά το πρώτο γκολ που έβαλε ο Μακέντα, φαινόταν ότι θα βάλει κι άλλο γκολ ο Παναθηναϊκός".

Ποιος είναι ο παίκτης που το "γύρισε" για τον Παναθηναϊκό;

"Όταν κερδίζεις μια μεγάλη ομάδα, δεν γίνεται να υστερεί κανένας. Κι αυτός που δεν παίζει είναι σημαντικός. Αυτός που σκοράρει ή κάνει μια ενέργεια, λογικά μαζεύει τα μάτια πάνω του. Η ομάδα έχει παίκτες, ο Χατζηγιοβάνης έκανε ωραία ενέργεια, ο Μακέντα βάζει γκολ, ο Διούδης κράτησε την ομάδα όρθια. Υπάρχουν στοιχεία στην ομάδα για να γίνει ακόμα καλύτερο σύνολο".

Τέλος, ποια είναι η άποψη που έχετε για τη δήλωση που έκανε ο Μάνταλος μετά τη λήξη του ντέρμπι, για την ΑΕΚ που "ανέστησε τον πεθαμένο Παναθηναϊκό";

"Ο Πέτρος είναι στην ΑΕΚ, έχει δική του γνώμη, αλλά πρέπει να προσέχουμε τις φράσεις και τις λέξεις μας. Δεν θέλω να αναφερθώ αν ήταν σωστό ή όχι. Πρέπει να γνωρίζει το μέγεθος του Παναθηναϊκού. Αυτός ξέρει αν έκανε σωστές δηλώσεις, γι' αυτό άλλωστε έκανε σχετική δήλωση προκειμένου να διορθώσει όσα είπε χθες. Αλλά δεν υπάρχει λόγος να φανατίζουμε τον κόσμο. Να κρατάμε σε υψηλό επίπεδο εμάς και, παράλληλα, τον κόσμο. Μπορεί να το αισθάνθηκε εκείνη τη στιγμή και να του βγήκε, αλλά καλό θα είναι να υπάρχει αυτοσυγκράτηση".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Τραβούσαν τα... μαλλιά τους - Η φάση που τους «τρέλανε» όλους στο ΟΑΚΑ - Δείτε ΦΩΤΟ!


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags