Facebook Pixel Ολυμπιακός: Όργιο φημών στον Πειραιά - Στον... αέρα top όνομα - Έτσι τον "κλέβουν"
| 2019-11-12 12:25:00

Όργιο φημών στο λιμάνι - Στον... αέρα κορυφαίο όνομα - Έτσι τον "κλέβουν" - "Καθαρίζει" ο Μαρινάκης;

του Παναγιώτη Νικολάου
Όργιο φημών στο λιμάνι - Στον... αέρα κορυφαίο όνομα - Έτσι τον "κλέβουν" - "Καθαρίζει" ο Μαρινάκης;

Δημοσίευμα-φωτιά. "Ντου" από το εξωτερικό. Διαβάστε τι παίζεται.

Ολυμπιακός: Σε ανύποπτο χρόνο έχουμε επισημάνει στο sportdog τα δεδομένα της υπόθεσης για την ανανέωση του συμβολαίου του Ομάρ Ελαμπντελαουί με τον Ολυμπιακό.

Το καλοκαίρι, όπως και ο ίδιος ο Πέδρο Μαρτίνς είχε αρχές φθινοπώρου παραδεχθεί, έφτασαν προτάσεις για τον Νορβηγό στα γραφεία των Ερυθρόλευκων. Δεν ικανοποίησαν όμως και απορρίφθηκαν με συνοπτικές διαδικασίες.

Έκτοτε, οι δύο πλευρές συζητάνε. Ο αρχηγός (ένας εξ αυτών για την ακρίβεια) με επαναλαμβανόμενες δηλώσεις του έχει ξεκαθαρίσει πως θέλει να παραμείνει στον Πειραιά. Και προφανώς ισχύει, ενώ αυτονόητο είναι πως υπάρχει αμοιβαιότητα. Ωστόσο, όσο δεν πέφτουν υπογραφές, λογικό είναι η σεναριολογία να φουντώνει και να ενισχύεται.

Χθεσινό δημοσίευμα της Daily Mail έκανε λόγο για ενδιαφέρον της Λέστερ και της Άστον Βίλα για τον διεθνή Νορβηγό δεξιό μπακ. Για τις "αλεπούδες" δεν είναι νέο, αφού και στο παρελθόν έχουν καταγραφεί ως "μνηστήρες" της υπογραφής του παίκτη.

Η αλήθεια είναι πως δεν αναζητούν βασικό δεξιό μπακ, έχουν άλλωστε τον αναντικατάστατο Πορτογάλο Ρικάρντο Περέιρα στις τάξεις τους, αλλά αναπληρωματικό και γενικά, δεν αποτελεί προτεραιότητα η απόκτηση ενός δεξιού ακραίου.

Για τους "χωριάτες" είναι όντως νέα η αναφορά, ωστόσο είναι χαρακτηριστικό πως και στο εν λόγω δημοσίευμα γίνεται λόγος πως η Άστον Βίλα παρακολουθεί τις εξελίξεις με τη διαπραγμάτευση του Ολυμπιακού με τον παίκτη και πως έχει διάθεση να μπει στο παιχνίδι, μόνο αν αυτή η διαπραγμάτευση δεν τελεσφορήσει.

Κάτι που έχει λογική, αφού είναι αλήθεια πως ένας ελεύθερος να υπογράψει όπου επιθυμεί Ομάρ Ελαμπντελαουί θα είναι πολύ πιο εύκολο να προκαλέσει μεγαλύτερο ενδιαφέρον.

Αυτό που πάντως πρέπει να κρατήσουμε ως δεδομένο είναι την αμοιβαιότητα για deal μεταξύ Ολυμπιακού και Νορβηγού, αλλά και να επισημάνουμε το ότι οι συζητήσεις (βάσει πάντα των δηλώσεων του ποδοσφαιριστή, αλλά και του κλίματος που βγαίνει από τις αρχές της σεζόν εκ μέρους των Ερυθρόλευκων) κρατάνε πολύ χωρίς να έχουμε... ευχάριστα και προφανώς ρίχνουν νερό στο μύλο της φημολογίας. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Aπίστευτος Φορτούνης - Άφωνοι στον Ολυμπιακό - Τον "άρπαξε" ο Μαρινάκης μέσα στο Καραϊσκάκη

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags