Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Έσκασε τρελή "μεταγραφάρα" - "ΣΟΚ" στην Τούμπα - Δεν έχουν αντικαταστάτη
| 2019-11-12 14:53:00

Έσκασε τρελή "μεταγραφάρα" - Γιατί ήρθε ο μάνατζερ; - "ΣΟΚ" στον ΠΑΟΚ - Δεν έχει αντικαταστάτη!

του Λάζαρου Γεωργίδη
Έσκασε τρελή "μεταγραφάρα" - Γιατί ήρθε ο μάνατζερ; - "ΣΟΚ" στον ΠΑΟΚ - Δεν έχει αντικαταστάτη!

Φοβερή εξέλιξη! Σοβαρή απώλεια για Φερέιρα. Τι θα κάνουν;

ΠΑΟΚ: Τεράστια τιμή σίγουρα και από την άλλη αναγνώριση της καλής κατάστασης στην οποία βρίσκεται, αλλά και του ότι εξακολουθεί να αποτελεί κεφάλαιο για... κοτζάμ Βραζιλία αποτελεί η κλήση του Ντόουγκλας Αουγκούστο στην Ολυμπιακή ομάδα της "σελεσάο".

Δεν είναι και πολλοί στην ιστορία όσοι έχουν περάσει από την Ελλάδα που έχουν, σε οποιοδήποτε επίπεδο, συμμετοχές και παρουσίες στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα των πεντάκις πρωταθλητών κόσμου.

Κλήση που αποτελεί ιδανική απάντηση στην προφανώς ανυπόστατη φημολογία που αναπτύχθηκε τις περασμένες μέρες και ήθελε τον ΠΑΟΚ να εξετάζει την παραχώρησή του τον Ιανουάριο (έχοντας μάλιστα, σύμφωνα με την εν λόγω φημολογία, ζητήσει και από τον μάνατζέρ που τον έφερε στη Θεσσαλονίκη να συμβάλλει στην αναζήτηση ομάδας), αλλά από την άλλη προκαλεί και προβληματισμό.

Ο λόγος; Το προ-ολυμπιακό τουρνουά της CONMEBOL, απ’ όπου θα προκύψουν οι εκπρόσωποι της Λατινικής Αμερικής στο ποδοσφαιρικό τουρνουά των Ολυμπιακών Αγώνων του καλοκαιριού στο Τόκιο, θα διεξαχθεί μεταξύ 18 Ιανουαρίου και 9 Φεβρουαρίου 2020 στην Κολομβία.

Κάτι που σημαίνει πως ο ΠΑΟΚ ουσιαστικά θα στερηθεί των υπηρεσιών του Ντόουγκλας Αουγκούστο για περίπου έναν μήνα (συνυπολογίζοντας και το διάστημα προετοιμασίας που προβλέπεται), σε εποχή… καθοριστική για την εξέλιξη του πρωταθλήματος.

Και, κακά τα ψέματα, χωρίς να υπάρχουν και οι ιδιαίτερες εναλλακτικές στο κέντρο των πρωταθλητών. Λογικά ως τότε θα έχει βρει ρυθμό ο Μαουρίσιο, αντικαθιστώντας τον συμπατριώτη του στο αρχικό σχήμα, ωστόσο πίσω από το λογικό (βάσει των τωρινών δεδομένων) δίδυμο του "Μάουρι" και του Γιόσιπ Μίσιτς, δεν υπάρχει ουσιαστική εναλλακτική, ειδικά αν αναλογιστεί κανείς τον παραγκωνισμό του Άντερσον Εσίτι (διαφορετικού τύπου παίκτης απ’ αυτό που θέλει ο Αμπέλ Φερέιρα), αλλά και το ότι εδώ και καιρό ο Ελ Καντουρί δεν χρησιμοποιείται στο κέντρο του γηπέδου. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: ΣΟΚ: Διέρρευσε η "μαύρη λίστα" του ΠΑΟΚ - "Τελειώνουν" κορυφαία ονόματα - Δύο είναι βασικοί!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags