Facebook Pixel Άρης: Φήμες για διπλό διαζύγιο - Είναι τα καλύτερα ονόματα - Τους "σκοτώνουν";
| 2019-11-12 18:00:00

Βόμβες σε μεγάλη ομάδα - Φήμες για διπλό διαζύγιο - Είναι τα καλύτερα ονόματα - Τους "σκοτώνουν";

του Λάζαρου Γεωργίδη
Βόμβες σε μεγάλη ομάδα - Φήμες για διπλό διαζύγιο - Είναι τα καλύτερα ονόματα - Τους "σκοτώνουν";

Ποιους "τελειώνουν". Τι συνέβη; Ρεπορτάζ που θα συζητηθεί!

Άρης: Παρά τις εκατέρωθεν διαψεύσεις, η σεναριολογία αναφορικά με πιθανή πρόταση για τον Μπράουν Ιντέγε τον προσεχή Ιανουάριο, παραμένει αμείωτη. Κι αυτό παρότι ομολογουμένως δεν δείχνει να έχει λογική για οποιαδήποτε ομάδα, αν και εφόσον ενδιαφέρεται για τον Νιγηριανό επιθετικό, να μπει σε διαδικασία προσφοράς για έναν ποδοσφαιριστή που μπορεί Πρωτοχρονιά να υπογράψει ελεύθερο για το ερχόμενο καλοκαίρι, μιας και τότε ολοκληρώνεται το συμβόλαιο του.

Το μοναδικό που μπορεί να δικαιολογήσει την υπόσταση της εν λόγω φημολογίας είναι η πρόθεση του Αρη να "ελαφρύνει" το μισθολόγιο του, γλυτώνοντας ένα ποσό που προσεγγίζει τις 500.000 ευρώ (μεικτά) για το υπόλοιπο της σεζόν, αν αποδεσμευτεί από τον Ιντέγε τον Ιανουάριο. Βέβαια, θα πρέπει να αντικατασταθεί, αφού εναλλακτική επιλογή του 32χρονου Αφρικανού, κακά τα ψέματα, δεν υπάρχει στο ρόστερ των Κίτρινων.

Και αν κρίνουμε από σημερινά δημοσιεύματα που φέρνουν και τον δεύτερο πιο ακριβοπληρωμένο ποδοσφαιριστή του Άρη, τον Μπρούνο Γκάμα να έχει ενημερώσει τη διοίκηση του Άρη πως επίκειται επίσης πρόταση για την παραχώρησή του τον προσεχή Ιανουάριο, τότε ίσως η εν λόγω δικαιολόγηση, να μην είναι άτοπη. Και αυτό γιατί και ο Πορτογάλος μένει ελεύθερος το προσεχές καλοκαίρι, κάτι που σημαίνει πως και αυτός, με την αλλαγή του χρόνου, μπορεί να υπογράψει ως ελεύθερος όπου επιθυμεί.

Συνεπώς, η προοπτική του να έρθει μια πρόταση για άμεση παραχώρησή του, τον Ιανουάριο, δεν έχει ουσιαστικό κέρδος για τον Άρη, παρά μόνο αποδεσμεύει ένα ποσό που ξεπερνάει τις 300.000 ευρώ (πάντα μεικτά) για το υπόλοιπο της σεζόν, που θα είναι και οι προβλεπόμενες απολαβές του 32χρονου χαφ.

Επιβεβαίωση ή όχι των εν λόγω σεναρίων δεν μπορεί (ακόμη τουλάχιστον) να υπάρχει, προκαλεί όμως πρόσθετα ερωτηματικά το γεγονός ότι αυτά διατηρούνται παρότι τόσο ο Ιντέγε όσο και ο Γκάμα είναι δύο βασικοί ποδοσφαιριστές στον Άρη και πιθανή απώλεια τους πέραν του όποιου οικονομικού οφέλους από την αποδέσμευσή τους, θα έχει κόστος αγωνιστικό, χωρίς-επαναλαμβάνουμε- να συνυπολογιστεί το ποσό που θα απαιτηθεί για την εύρεση των αντικαταστατών τους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: "Τρέλες" Φαν’τ Σιπ! Ποιους πήρε στην Εθνική – Τους αλλάζει θέση – "Μαχαιρώματα" μεταξύ παικτών

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags