Facebook Pixel Ολυμπιακός: Στον... αέρα λόγω ΠΑΟΚ - "Τελειώνει" ο Τσιμίκας; - Τι ετοιμάζουν με Σα - "Μπαμ" στον Άρη!
| 2019-11-13 11:54:00

Στον... αέρα λόγω ΠΑΟΚ - "Τελειώνει" ο Τσιμίκας; - Τι ετοιμάζουν με Σα - "Μπαμ" στον Άρη!

του Παναγιώτη Νικολάου
Στον... αέρα λόγω ΠΑΟΚ - "Τελειώνει" ο Τσιμίκας; - Τι ετοιμάζουν με Σα - "Μπαμ" στον Άρη!

Όλα παίζονται σε δέκα μέρες. Φεύγουν δύο τον Γενάρη. "Κλικ" εδώ...

Πολύ νωρίς για οτιδήποτε μεταγραφικό στον Ολυμπιακό. Τα πάντα στους Eρυθρόλευκους θα κριθούν το δεκαήμερο 1-11 Δεκεμβρίου, διάστημα κατά το οποίο θα υποδεχθούν στο Καραϊσκάκη τον ΠΑΟΚ για το πρωτάθλημα και τον Ερυθρό Αστέρα για το Τσάμπιονς Λιγκ.

Διεκδικώντας στην πρώτη περίπτωση την αύξηση της διαφοράς από τους πρωταθλητές στο +5 (ή στη χειρότερη, την παραμονή του υφιστάμενου status quo στην κατάταξη) και στη δεύτερη -σε περίπτωση που τα πάντα κυλήσουν φυσιολογικά στην 5η αγωνιστική, οπότε δηλαδή και ο Ολυμπιακός κοντράρεται με την Τότεναμ στο Λονδίνο και ο Αστέρας φιλοξενεί την Μπάγερν στο Βελιγράδι- τη συνέχεια στο Γιουρόπα Λιγκ.

Αυτά τα παιχνίδια θα κρίνουν πολλά για τους Πειραιώτες. Και ίσως όχι μόνο σε επίπεδο ρόστερ. Όπως και να έχει πάντως, σε αυτό το θέμα, με τα μέχρι στιγμής δεδομένα, τα κουκιά είναι απολύτως μετρημένα. Δύσκολα ο Ολυμπιακός θα κινηθεί για ποδοσφαιριστή. Το ρόστερ μοιάζει γεμάτο, επιλογές υπάρχουν σε κάθε θέση, οπότε δεν φαίνεται διάθεση για έξτρα κίνηση.

Για το "καυτό" θέμα των πωλήσεων, τα έχουμε επισημάνει καιρό στο sportdog, πως ο Ολυμπιακός, Ιανουάριο μήνα, σπάνια, σπανιότατα πουλάει. Ο πιο "καυτός" της ομάδας, ο Κώστας Τσιμίκας, δεδομένα έχει συγκεντρώσει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον, ωστόσο πρόθεση να παραχωρηθεί δεν υπάρχει, παρά μόνο οτιδήποτε έχει να κάνει με πιθανή πώληση του να εξεταστεί το καλοκαίρι.

Άλλος υποψήφιος για πρόταση, δεν φαίνεται άμεσα στον ορίζοντα. Υπαρκτή -όπως έχουμε τονίσει- η συζήτηση για τον Ζοσέ Σα, αλλά τόσο ο ατζέντης του όσο και ο Ολυμπιακός δουλεύουν προκειμένου να προκύψει θέμα μεταγραφής (αν και εφόσον) το καλοκαίρι. Αυτό που καταγράφεται σήμερα στα δημοσιεύματα και είναι γεγονός, έχει να κάνει με την αποσυμφόρηση του ρόστερ, αφού δύο καλοκαιρινά αποκτήματα, που είναι "εξαφανισμένα", ο Σβέτοζαρ Μάρκοβιτς και ο Μπρούνο λογικά θα παραχωρηθούν δανεικοί τον Ιανουάριο.

Ο Σέρβος προκειμένου να πάρει χρόνο συμμετοχής, αφού προφανώς η παραμονή του στη δεύτερη ομάδα του Ολυμπιακού δεν τον βοηθάει και ο Βραζιλιάνος αφού έτσι κι αλλιώς δεν υπολογίζεται από τον Πέδρο Μαρτίνς (παρότι το καλοκαίρι ο Πορτογάλος είχε αρνηθεί την προοπτική δανεισμού του στη Νυρεμβέργη) λογικά θα καταλήξει κάπου... εντός συνόρων (Άρης) ή στην πατρίδα του, που επίσης έχει σταθερά καλό όνομα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: "Παγωτό" στον Ολυμπιακό με Μαρτίνς - Δείτε τι θα γίνει στο Ρέντη στη διακοπή - Πρωτοφανή πράγματα!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags