Facebook Pixel Sportdog.gr | Απίθανη ατάκα από παίκτη της Ρεάλ για Μπαρτσελόνα: "Θέλω να αποκλειστεί από το Champions League"
Ποδόσφαιρο
| 2019-11-14 06:08:00

Απίθανη ατάκα από παίκτη της Ρεάλ για Μπαρτσελόνα: "Θέλω να αποκλειστεί από το Champions League"

Sportdog Team
Απίθανη ατάκα από παίκτη της Ρεάλ για Μπαρτσελόνα: "Θέλω να αποκλειστεί από το Champions League"

Ποιος έκανες αυτές τις δηλώσεις.

La Liga: Ο Ντάνι Καρβαχάλ μίλησε στο ραδιόφωνο της Marca και αναφέρθηκε στην Μπαρτσελόνα, την κρίση που περνάει η Ρεάλ Μαδρίτης αλλά και την κρίση που δέχεται ο Ζινεντίν Ζιντάν.

Ο δεξιός μπακ της Βασίλισσας απάντησε με ειλικρίνεια όταν ρωτήθηκε για τους Μπλαουγκράνα και τόνισε πως θα ήθελαν να αποκλειστούν από τη συνέχεια του Champions League:

Δεν θα σας πω ψέματα, προτιμώ η Μπαρτσελόνα να μην περάσει, είναι υποψήφια να κατακτήσει το Champions League και ο μεγαλύτερος αντίπαλός μας. Δεν θα είμαστε ψεύτες. Στο πρωτάθλημα επίσης προτιμώ να χάνει και στο Champions League, είναι περίπου το ίδιο. Έχουν εξαιρετικό ρόστερ. Όλες οι δυνατές ομάδες που αποκλείονται, είναι καλύτερο για εμάς", σχολίασε αρχικά.

Έπειτα πρόσθεσε: "Όλα αλλάζουν γρήγορα. Από μήνα σε μήνα, από το να διώξουμε το Ζιντάν, τώρα τον αποθεώνουμε για τον τρόπο που καθοδηγεί την ομάδα. Είμαστε δυνατοί, αλλά πρέπει να έχουμε τα πόδια μας στη γη, γιατί ακολουθεί δύσκολο πρόγραμμα".

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags