Facebook Pixel Λάζαρος Λάμπρου - ΠΑΟΚ: "Ρουκέτες" Λάμπρου για ΠΑΟΚ και Φερέιρα - Στην... σέντρα τον προπονητή, θέλει να φύγει!
| 2019-11-13 19:41:00

"Ρουκέτες" Λάμπρου για ΠΑΟΚ και Φερέιρα - Στην... σέντρα τον προπονητή, θέλει να φύγει!

Sportdog Team
"Ρουκέτες" Λάμπρου για ΠΑΟΚ και Φερέιρα - Στην... σέντρα τον προπονητή, θέλει να φύγει!

Ο Έλληνας άσος ξεκαθάρισε πως δεν αντέχει άλλο...

Λάζαρος Λάμπρου - ΠΑΟΚ: Θέμα αποχώρησής του από τον ΠΑΟΚ τον προσεχή Γενάρη έθεσε ο Λάζαρος Λάμπρου, ο οποίος πήρε για πρώτη φορά φέτος χρόνο συμμετοχής στο φιλικό με τη Δόξα Δρόμας.

Ο Έλληνας βέβαια δεν ξεκίνησε βασικός ούτε στο σημερινό ματς με τη Δράμα, μπήκε ως αλλαγή στο δεύτερο ημίχρονο και με το γκολ που σημείωσε οδήγησε τον Δικέφαλο στη νίκη με 3-1 κόντρα στη Δόξα. Παρόλα αυτά, μετά το τέλος της αναμέτρησης ο Λάμπρου ξεκαθάρισε πως δεν θέλει να μείνει στην ομάδα κάτω από αυτές τις συνθήκες και τόνισε πως θα μιλήσει άμεσα με τη διοίκηση.

«Είχα να παίξω καιρό, ήταν ευκαιρία να δείξω ότι αξίζω να είμαι στην ομάδα. Ήθελα να αποδείξω στους ανθρώπους της ομάδας ποιος είμαι. Είμαι επαγγελματίας και από τη στιγμή που δεν παίζω, δουλεύω για μένα. Ο Ιανουάριος είναι κοντά και θα δούμε τι θέλει να κάνει η ομάδα. Δεν βρίσκω νόημα να είμαι κάπου και να μην παίζω, η ομάδα έχει τον πρώτο λόγο βέβαια. Εγώ δουλεύω για μένα αφού δεν αγωνίζομαι και δεν μπορώ να βοηθήσω την ομάδα. Αν δεν αλλάξει κάτι θα συζητήσω με την ομάδα...», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags