Facebook Pixel Παναθηναϊκός: "Τρέμει" ο Δώνης - Απόφαση-φωτιά Αλαφούζου - Θα τους "κάψει"!
| 2019-11-14 12:52:00

Σκάει η... βόμβα στον ΠΑΟ - "Τρέμει" ο Δώνης - Κρίσιμη απόφαση Αλαφούζου - Θα τους "κάψει"

του Νίκου Στεργίου
Σκάει η... βόμβα στον ΠΑΟ - "Τρέμει" ο Δώνης - Κρίσιμη απόφαση Αλαφούζου - Θα τους "κάψει"

Θέμα χρόνου για το deal. Τι δεν... πολυαρέσει. Είναι "φορτωμένος"!

To χρονοδιάγραμμα που είχε -ρεπορταζιακά πάντα- τεθεί μετά την αποπομπή του Νίκου Νταμπίζα και αφορούσε την αντικατάστασή του, κοντεύει να παρέλθει.

Στο μήνα πάνω συμφωνούσαν άπαντες πως ο Παναθηναϊκός θα έβρισκε τον αντικαταστάτη του "Ντάμπι" και επειδή προφανώς σιγά σιγά πλησιάζουμε και στη μεταγραφική περίοδο, η ονοματολογία... θεριεύει.

Και περιλαμβάνει τα πάντα. Από Ελληνες υποψηφίους, από το ενδεχόμενο να μετατραπεί ο Γιώργος Δώνης σε... υπέρ-εργολάβο στην ομάδα, αναλαμβάνοντας αυτός σημαντικό μέρος των αρμοδιοτήτων ενός τεχνικού διευθυντή (δεν υφίσταται ως σενάριο, τουλάχιστον τώρα που μιλάμε...), από πρώην γνωστούς του Έλληνα προπονητή και νυν μάνατζερ (όπως είναι ο Σλοβάκος Γιόζεφ Κόζλεϊ), κάτι που στον Παναθηναϊκό δεν... πολυαρέσει, αφού είναι ένα μοντέλο (με ενασχόληση δηλαδή πρώην ατζέντηδων) που το έχουν δοκιμάσει στο παρελθόν και δεν είχε επιτυχία και φυσικά υποψηφιότητες από όλη την Ευρώπη (όπως αυτή του Νίκο Ροντρίγκεθ, του Ισπανού με θητεία, όχι τόσο επιτυχημένη, σε συλλόγους της Πριμέρα και της Σεγούντα).

Η αλήθεια είναι πως το συγκεκριμένο κομμάτι, της συμφωνίας δηλαδή με έναν τεχνικό διευθυντή, το χειρίζεται αποκλειστικά ο ίδιος ο Γιάννης Αλαφούζος. Αυτός συγκεντρώνει τα βιογραφικά, αυτός ελέγχει -μέσω του δικού του δικτύου- τις υποψηφιότητες, αυτός γνωρίζει τα κριτήρια για την τελική του επιλογή και αυτός (προφανώς) θα την κάνει.

Και επειδή ακριβώς ο μεγαλομέτοχος του Παναθηναϊκού έχει επιλέξει να μη... μοιράζεται ούτε τα ονόματα, αλλά ούτε και τον τρόπο με τον οποίο κινείται στο συγκεκριμένο θέμα, ελάχιστα διαρρέουν.

Και ως προς αυτά που διαρρέουν, είτε μάλλον δεν υφίστανται είτε, προφανώς, χάνουν πόντους στην αξιολόγηση Αλαφούζου, αφού το τελευταίο που αποζητά σε μια τόσο κομβική (όπως τη θεωρεί ο ίδιος) απόφαση όπως η επιλογή του νέου τεχνικού διευθυντή, είναι η διαρροή των όσων εξετάζει.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Νέο "μπαμ" Αλαφούζου - Μεταγραφάρα από Ισπανία - Έτσι απογειώνει τον ΠΑΟ - Θα... σκάσει ο Νταμπίζας

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags